Προς το περιεχόμενο

τι χρειάζεται για να ψηφίσω?

FatalError

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος ψηφίζω για πρώτη φορά, έπρεπε να είχα τρέξει για τίποτα; Κάποιοι γνωστοί που ρώτησα μου είπαν ότι πηγαίνω μόνο με ταυτότητα, ισχύει τελικά;

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δίκαιο κ Κοινωνιολογία έχεις κάνει ποτέ στο σχολείο;Σόρρυ κιόλας,αλλά αυτά τα συζητάμε συνέχεια(σχεδόν) σε αυτά τα μαθήματα.Άσε που κ στο σπίτι(το πιο απλό)να πεις για τις εκλογές!

Δημοσ.
Δίκαιο κ Κοινωνιολογία έχεις κάνει ποτέ στο σχολείο;Σόρρυ κιόλας,αλλά αυτά τα συζητάμε συνέχεια(σχεδόν) σε αυτά τα μαθήματα.

:S χαχα

ταυτοτητα και το νου σου.

Δημοσ.

Βασικά ένα ψιλοκομμένο σαλαμάκι να τους το ρίξεις μέσα στο φάκελο.

Αυτό θέλουν τα καθίκια... αν κι αυτό τελικά δε λύνει τίποτα.

Άντε τελικά θα κλείσω κι εγώ στην πολιτική συνείδηση :mrgreen:

Δημοσ.
Φέτος ψηφίζω για πρώτη φορά, έπρεπε να είχα τρέξει για τίποτα; Κάποιοι γνωστοί που ρώτησα μου είπαν ότι πηγαίνω μόνο με ταυτότητα, ισχύει τελικά;

Σας ευχαριστώ.

Οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ήδη έτοιμοι όπως και οι κατάλογοι για το που πάμε να ψηφίσουμε. Οπότε, επικοινώνησε με το ΚΕΠ του Δήμου που μένεις και ρώτησε αυτό που ρωτάς εδώ, για να πάρεις μια πιο επίσημη απάντηση' φαντάζεσαι επειδή δεν ρώτησες πολύ νωρίτερα, να χρειαζόταν να κάνεις κάποια διαδικασία και να μην ψηφίζεις τελικά;

Κάθε φορά που έχουμε εκλογές όλο και κάποια πράγματα αλλάζουν! Για παράδειγμα σήμερα κοιτάζοντας να βρω που ψηφίζω, διαπίστωσα ότι το εκλογικό κέντρο που είχαν πει στον άντρα μου που έκανε μεταδημότευση δεν είναι φέτος στην λίστα. Τηλεφώνησα στο ΚΕΠ, ζήτησαν τα στοιχεία του άντρα μου και μας είπαν που θα πάμε να ψηφίσουμε! ;)

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο FatalError

@αρχιδι@ να πραξεις αυτο που θελεις,κ οχι αυτο που σου επιβαλουν εμμεσα ή αμεσα...

Δημοσ.
Πολιτική συνείδηση.

Αυτο ακριβώς μπηκα να γράψω μολις είδα τον τίτλο :D

Μαυριστε τα λαμόγια.

Οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ήδη έτοιμοι όπως και οι κατάλογοι για το που πάμε να ψηφίσουμε. Οπότε, επικοινώνησε με το ΚΕΠ του Δήμου που μένεις και ρώτησε αυτό που ρωτάς εδώ, για να πάρεις μια πιο επίσημη απάντηση' φαντάζεσαι επειδή δεν ρώτησες πολύ νωρίτερα, να χρειαζόταν να κάνεις κάποια διαδικασία και να μην ψηφίζεις τελικά;

Κάθε φορά που έχουμε εκλογές όλο και κάποια πράγματα αλλάζουν! Για παράδειγμα σήμερα κοιτάζοντας να βρω που ψηφίζω, διαπίστωσα ότι το εκλογικό κέντρο που είχαν πει στον άντρα μου που έκανε μεταδημότευση δεν είναι φέτος στην λίστα. Τηλεφώνησα στο ΚΕΠ, ζήτησαν τα στοιχεία του άντρα μου και μας είπαν που θα πάμε να ψηφίσουμε! ;)

E!οχι και να παρουμε στο ΚΕΠ. Τι tech freaks είμαστε? Δεν εχουμε πει οτι το internet έχει τα πάντα?:P (καλά δικαιολογήσε γιατι μιλάμε για το ελληνικό internet :P)

http://www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm

Δημοσ.

Εκείνη η εκλογική κάρτα (σαν πιστωτική) που μας είχαν δώσει κάποτε δε χρησιμεύει πλέον?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...