thewrongguy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Sto thema toy simatos eimai poly apogoiteymenos apo TIM. edo kai 8 mines xrisimopio to non stop,pragma pou simeni oti milao poly.kathe 20 lepta diakoptete i sinomilia eite apo emena eite apo to sinomiliti moy! :evil: einai dynaton!kai epidi exo tim edo kai 5 xronia,thelo na allaxo. thelo kalo sima?i vodafone ti paizi?
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δεν υπάρχει "καλύτερο σήμα" Μπορεί μια η Cosmote να έχει καλό σήμα σε μια περιοχή, η Vodafone σε μια άλλη...
PeiramatoZwo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Γενικά η Cosmote έχει λίγο καλύτερο σήμα, γιατί έχει στησεί κεραίες σε ποιό καίρια σημεία (πάνω στα κτίρια του ΟΤΕ), η vodafone ακολουθεί κατα πόδας και η ΤΙΜ μακράν η χειρότερη. Το τραγικό είναι ότι διαφημίζουν ότι έχουν πολύ δυνατό σήμα!!!
Vasilisxd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Βασικά, χωρίς να έχω δοκιμάσει TIM, το καλύτερο σήμα το έχει η Cosmote, όπως και να το κάνουμε έχει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο στην Ελλάδα. π.χ Στο χωρίο μου, στα άγρια βουνά, μόνο Cosmote πιάνει. Επίσης δουλεύω σε ημιυπόγειο και μονό η Cosmote πιάνει εκεί.
equilibrium Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 simfono apolitos me ton filo peiramatozwo. etsi einai opos ta lei!
beretta Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Στη Κερκυρα πάντως το χειρότερο σήμα έχει μακραν η Vodafone
thewrongguy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Sto spiti mou sti thessaloniki i cosmote den piani katholou. alla nomizo pos etyxe... alitheyi oti i cosmote kai i vodafone ekmpempoun se kapies paromoies sixnotites eno i tim se alli?
papabiris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δεν υπάρχει "καλύτερο σήμα"Μπορεί μια η Cosmote να έχει καλό σήμα σε μια περιοχή, η Vodafone σε μια άλλη... θα συμφωνησω. εγω ειχα βοδαφον και το σημα ηταν ελεεινο πχ σπιτι μου ακομα και στο μπαλκονι(και βλεπω μια χαρα παρνηθα-πεντελη).μολις εβαλα τιμ μιλουσα πεντακαθαρα απο το υπογειο...
ATG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δεν υπάρχει "καλύτερο σήμα"Μπορεί μια η Cosmote να έχει καλό σήμα σε μια περιοχή, η Vodafone σε μια άλλη... Σωστός. Πχ στη Ν Πεντέλη μόνο ΤΙΜ είχε σήμα. Αλλά γενικά η Cosmo έχει σήμα στην επαρχία σε χωριά καλύτερο συνήθως από τις άλλες. Στα αστικά κέντρα χρειάζεται δοκιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.