Προς το περιεχόμενο

Telika Poia Exei To Kalytero Sima?

thewrongguy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sto thema toy simatos eimai poly apogoiteymenos apo TIM. edo kai 8 mines xrisimopio to non stop,pragma pou simeni oti milao poly.kathe 20 lepta diakoptete i sinomilia eite apo emena eite apo to sinomiliti moy! :evil: einai dynaton!kai epidi exo tim edo kai 5 xronia,thelo na allaxo. thelo kalo sima?i vodafone ti paizi?:confused:

Δημοσ.

Γενικά η Cosmote έχει λίγο καλύτερο σήμα, γιατί έχει στησεί κεραίες σε ποιό καίρια σημεία (πάνω στα κτίρια του ΟΤΕ), η vodafone ακολουθεί κατα πόδας και η ΤΙΜ μακράν η χειρότερη. Το τραγικό είναι ότι διαφημίζουν ότι έχουν πολύ δυνατό σήμα!!!

Δημοσ.

Βασικά, χωρίς να έχω δοκιμάσει TIM, το καλύτερο σήμα το έχει η Cosmote, όπως και να το κάνουμε έχει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο στην Ελλάδα. π.χ Στο χωρίο μου, στα άγρια βουνά, μόνο Cosmote πιάνει. Επίσης δουλεύω σε ημιυπόγειο και μονό η Cosmote πιάνει εκεί.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει "καλύτερο σήμα"

Μπορεί μια η Cosmote να έχει καλό σήμα σε μια περιοχή, η Vodafone σε μια άλλη...

θα συμφωνησω. εγω ειχα βοδαφον και το σημα ηταν ελεεινο πχ σπιτι μου ακομα και στο μπαλκονι(και βλεπω μια χαρα παρνηθα-πεντελη).μολις εβαλα τιμ μιλουσα πεντακαθαρα απο το υπογειο...

Δημοσ.
Δεν υπάρχει "καλύτερο σήμα"

Μπορεί μια η Cosmote να έχει καλό σήμα σε μια περιοχή, η Vodafone σε μια άλλη...

Σωστός. Πχ στη Ν Πεντέλη μόνο ΤΙΜ είχε σήμα. Αλλά γενικά η Cosmo έχει σήμα στην επαρχία σε χωριά καλύτερο συνήθως από τις άλλες. Στα αστικά κέντρα χρειάζεται δοκιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...