panraf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλο το Forum, Αυτή την στιγμή έχω στο σύστημα μου την 7950gx2 της msi. Κατά πόσο πιστεύετε αξίζει η αλλαγή σε 8800gtx όταν με το καλό βγει από πλευράς επιδόσεων και ποιότητας εικόνας στα παιχνίδια? Είναι καλύτερα να περιμένω την επόμενη γενιά dx10 ή να προχωρήσω τώρα σε αλλαγή?
Ailuros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Mε λίγη υπομονή θα το διαπιστώσεις σύντομα (αν και η απάντηση είναι θετική και για τις δύο ερωτήσεις σου χωρίς λεπτομέρειες για την ώρα). Μισό σε τι αλλαγή δηλαδή να προχωρήσεις τώρα ακριβώς με μια GX2 στο σύστημα;
panraf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Mε λίγη υπομονή θα το διαπιστώσεις σύντομα (αν και η απάντηση είναι θετική και για τις δύο ερωτήσεις σου χωρίς λεπτομέρειες για την ώρα). Μισό σε τι αλλαγή δηλαδή να προχωρήσεις τώρα ακριβώς με μια GX2 στο σύστημα; Τον Νοέμβριο που θα κυκλοφορήσει η 8800gtx, και θα κάνει κοντά στα 700 ευρώ αξίζει να δώσω αυτά τα λεφτά από την στιγμή που έχω ήδη την 7950? Τώρα καμιά αλλαγή δεν θα κάνω, αλλά απλά ρωτάω αν όταν θα κυκλοφορήσουν οι καινούργιες αξίζει να την αλλάξω.
Ailuros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Το αν θα υπάρχει επάρκεια σε διαθεσιμότητα τον Νοέμβριο είναι άγνωστο μέχρι στιγμής. ΄Οπως και να έχει περιμένεις ανακοίνωση/παρουσίαση, διαβάζεις αναλύσεις, κρίνεις και αποφασίζεις.
paparoupas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δε μας λες για τι ακριβως τι χρειαζεσαι την καρτα. Γιατι αν ειναι για παιχνιδια, με 700 ευρω παιρνεις οποια παιχνιδομηχανη θελεις...
kickeras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 na perimeneis tis dx10:P etsi! ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
panraf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ερώτηση: To Directx10 θα βγεί μόνο για Vista, ή θα υπάρχει έκδοση και για winxp?
navar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 exw tin entypws pws to chipset 8800 tis nvidia vgenei gia ayton ton skopo gia na ypostiriksei dx10....kano lathos?
activex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ερώτηση: To Directx10 θα βγεί μόνο για Vista, ή θα υπάρχει έκδοση και για winxp? mexri tora h microsoft leei pws tha einai mono gia vista. as elpisoume na allaksi gnwmi.. exw tin entypws pws to chipset 8800 tis nvidia vgenei gia ayton ton skopo gia na ypostiriksei dx10....kano lathos? den kanis lathos dx10 tha ypostirizi. alla olous tous skopous tou den tous kseroume akoma
Ailuros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δε μας λες για τι ακριβως τι χρειαζεσαι την καρτα. Γιατι αν ειναι για παιχνιδια, με 700 ευρω παιρνεις οποια παιχνιδομηχανη θελεις... Mόνο που θα χρειαστείς να βάλεις τρία XBox360 ή τρία PS3 στην σειρά για να φτάσεις την υπολογιστική ισχύ μιας G80 ή R600. Είπαμε ότι πληρώνεις παίρνεις. Ασχέτως ότι ο άνθρωπος έχει ήδη μια 7950GX2 που άποψη γραφικών ήδη είναι περίπου στο διπλάσιο από τις κονσόλες που προτείνεις. Υποβάθμιση θα κάνει; Ερώτηση: To Directx10 θα βγεί μόνο για Vista, ή θα υπάρχει έκδοση και για winxp? Αυστηρά για Vista μόνο. den kanis lathos dx10 tha ypostirizi. alla olous tous skopous tou den tous kseroume akoma Οι D3D10 GPU λόγω της φύσης τους θα είναι ικανές για ένα σωρό επιπλέον επεξεργασίες σε επίπεδο hardware όπως μεταξύ άλλων advanced physics, sound processing και δεν συμμαζεύεται.
mihalakis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Λυπάμαι παιδιά αλλά εγώ συγχιζομαι όταν βλέπω τέτοιες ερωτήσεις......Έχω μια κάρτα των 500+ και θέλω να πάρω μια των 700+..... Αν σε καλύπτει αυτή που έχεις γιατί να πάρεις την άλλη;Υπάρχει κανένα παιχνίδι που δεν μπορείς να παίξεις με την 7950;
panraf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Λυπάμαι παιδιά αλλά εγώ συγχιζομαι όταν βλέπω τέτοιες ερωτήσεις......Έχω μια κάρτα των 500+ και θέλω να πάρω μια των 700+..... Αν σε καλύπτει αυτή που έχεις γιατί να πάρεις την άλλη;Υπάρχει κανένα παιχνίδι που δεν μπορείς να παίξεις με την 7950; Προς το παρών όχι, δεν υπάρχει κάποιο που να μην μπορεί να το χειριστεί άνετα (εκτός του oblivion φυσικά). Απλά ρωτάω για μελλοντική αναβάθμιση και τι κέρδη μπορώ να αποκτήσω από την αλλαγή. Μην ξεχνάς οτι τα μελλοντικά παιχνίδια που θα υποστηρίζουν dx10 δεν θα μπορεί να τα υποστηρίξει η τωρινή κάρτα. Δεν είναι όπως όταν βγήκε η σειρά Geforce 7 που αντικατέστησε την 6. Γιατί και οι δύο ήταν dx9 οπότε δεν χρειαζότανε απαραιτήτως αναβάθμιση κάποιος που είχε π.χ. μια 6800 να μεταβεί σε 7800.
Ailuros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 H κατάσταση με το Vista/D3D10 θα είναι αρχικά αρκετά ερμαφρόδιτη όπως επίσης με τα υποτιθέμενα "D3D10" παιχνίδια, για τα οποία έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να προειδοποιώ: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34915 Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα δεις διαφορά με μια G80 σε περιβάλλον winXP. Περισσότερο από αισθητή θα σου έλεγα. ΄Οπως και να έχει πάντως δες πρώτα τι αποτελέσματα θα δώσουν οι πρώτες αναλύσεις και μετά αποφασίζεις αν αξίζει όντως η αναβάθμιση για τις δικές σου ανάγκες. Μακάρι να μπορούσα να σου πω παραπάνω αλλά δυστυχώς δεσμεύομαι.
mihalakis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Εδώ θα πρέπει να διευθετήσεις τις ανάγκες σου και να δεις αν είναι τόσο απαράιτητο να παίζεις με μια κάρτα dx10 αντί για μια 9. Προσωπικά δεν γνωρίζω αν είναι τόσο επιτακτική η ανάγκη όταν μάλιστα έχεις τόσο δυνατή κάρτα γιατί κακά τα ψέμματα το οικονομικό δεν είναι αμελητέο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 700 ευρώ απλά και μόνο για μια κάρτα. Γνώμη μου είναι να περεμένεις έτσι ώστε και να ξεζουμίσεις λίγο την 7950 αλλά και να δεις πώς θα τσουλήσει το δχ10, αλλά και μεχρι ποιου σημείου οι νέες κάρτες θα μπορουν να 'σηκώνουν' παιχνίδια με δχ10,άσε που θα έχουν πέσει και οι τιμές τους.Θυμάσαι πχ όταν πρωτοβγήκαν οι πρώτες νβιδιες σειράς 5 που υποστήριζαν δχ9?Κατά πόσο μπορούσαν να παίξουν σε ικανοποιητικά επίπεδα; Μην βιάζεσαι....Αν από την άλλη βιάζεσαι και θέλεις να σχολάσεις την 7950 θα την κάνω τη θυσία....Δώρισέ την και κερνάω καφέ.Να δεις τι όμορφα που θα νιώθεις μετά από αυτήν την καλή σου πράξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.