Προς το περιεχόμενο

provlima se voip epikinonia me voipbuster-apesia-piotita-opios exi voip-buster-as-pi

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia gia sas ti ginete pira simera apo plaisio to onvoip to smart black gia osus den katalavan voip tilefono evala prota voipbuster apo cd kai to analogo logismiko gia na di to voipbuster to onevoip to opio to exi kai afto sto cd vlepi to tilefono ola ok skopeva apo deftera na valo kai lefta sto logariasmo mou re pedes ine fisiologiko me 1mbps grami na exo to so xalia piotita milao ego me akou me kathisterisi exi klisi to til kai go akouo akoma to kalinixta ine fisiologiko afiste diakopes i sindisi mou ine vivodi aaaaaaaaa anananeosa kai tis versions apo ta programata tpt pezi tpt pou exo to modem tis otenet to sagem apo to kit kai oxi to microcome tis vivodi(router)pezi tpt epidi ine se usb1/kai oxi2 opios xeris texnikes praktikes sinvloules na veltioso i na exalipso to provlima as pi

Δημοσ.

. prota ap ola diorthose ligo to post sou k vale kamia teleia k kommata. me to zori katalava ti les. kapou eixa vrei sto adslgr.com ena programma gia na blepeis an xaneis paketa. psakse to ligo. episis ti pc exeis? iparxei periptosi tis kathisteriseis k auta na sta kanei logw PC. koita ta minimum requirements. to oti einai usb, kai oxi usb2.0, den paizei rolo. i taxitita twn dedomenwn einai poli mikri gia na ftaiei to usb. episis elekse na min katevazeis i anevazeis tipota gia na eisai sigouros oti den ftaiei auto. ego eimai me 1mbit alla xrisimopoio to zyxel 2602r to opoio exei ensomatomeno SIP oste na sindeseis to tilefono pano sto modem. oi kliseis akougontai kathara k dinata.

Δημοσ.
. prota ap ola diorthose ligo to post sou k vale kamia teleia k kommata. me to zori katalava ti les. kapou eixa vrei sto adslgr.com ena programma gia na blepeis an xaneis paketa. psakse to ligo. episis ti pc exeis? iparxei periptosi tis kathisteriseis k auta na sta kanei logw PC. koita ta minimum requirements. to oti einai usb, kai oxi usb2.0, den paizei rolo. i taxitita twn dedomenwn einai poli mikri gia na ftaiei to usb. episis elekse na min katevazeis i anevazeis tipota gia na eisai sigouros oti den ftaiei auto. ego eimai me 1mbit alla xrisimopoio to zyxel 2602r to opoio exei ensomatomeno SIP oste na sindeseis to tilefono pano sto modem. oi kliseis akougontai kathara k dinata.
sori re file ala kai si greeklish grafis,oso gia ta komata kai tileies isos exis dikio,lipon akou se periptosi pou xano paketa mporo na,kano kati kai an ne ti, exo 1,8 athlon amd win xp 512 mnimi,afto ti simeni pou me rotas den to xero minimum requirements,den katevazo oute anavazo tpt ekini ti stigmi/xrisimopio montem kai oxi router pirazi an kai exo kai router
Δημοσ.

protimotero na xrisimopoiiseis to router alla afou mou les oti den katevazeis tipota, den tha deis veltiosi. mallon eisai se fortomeno dslam. episis se exoun kanei anavathmisi? an nai, tote koita an eisai se fast i se interleaved mode mesa apo to modem sou. an eisai se fast tote eisai ok. an se exoun afisei se interleaved, tote tha exeis apo oso thimamai provlima me kathisterisi logo tou interleaved. sto adslgr.com anthimamai kala to eixa diavasei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...