1234 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Γίνεται με κάποιον τρόπο να βάζω τα lyrics ενός τραγουδιού στο windows media player και την ώρα που παίζει να βγαίνουν και αυτά; Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα τέλοσπαντων που να είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Στον media player θα κάνεις δεξί κλίκ στο τραγούδι, advanced tag editor, lyrics, add, και θα κάνεις paste τους στίχους. Κατόπιν, με την αναπαραγωγή θα εμφανίζονται στον media player. Υπάρχει επίσης και το evil lyrics (freeware), που λειτουργεί ανεξάρτητα, αλλά βρίσκει τους στίχους μόνο του καθώς παίζει το τραγούδι! (Λειτουργεί και σε winamp). ***edit*** Στο δικό μου pc, όταν προσθέτω στίχους μέσα απο το wmp πότε εμφανίζονται και πότε όχι. Με το evil lyrics δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
1234 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Αυτό που κάνω δεξί κλικ στο τραγούδι κλπ πετυχαίνει αλλά δεν συγχρονίζονται τα lyrics. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται όλα τα lyrics κατά τη διάρκεια που παίζει το κομμάτι και όχι ο στίχος που λέει εκείνη την ώρα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην έχω πρόβλημα συγχρονισμού. Τώρα για το evil lyrics, πατάω Download EvilLyrics now » και με πάει σε μια σελίδα όπου δεν έχει κανένα αρχείο να κάνω download. EDIT: Εντάξει τελικά το κατέβασα... Αυτό λειτουργεί ανεξάρτητα από το wmp με το να ανοίγει ένα διαφορετικό παράθυρο και από εκεί να ψάχνεις τα lyrics του τραγουδιού που ακούς; Είναι δηλαδή σα να έχω τα lyrics π.χ. σε ένα έγγραφο word και όταν ακούω το τραγούδι το ανοίγω για να τα βλέπω; Ρωτάω γιατί μάλλον κάνω κάτι λάθος... Όσον αφορά την περίπτωση που μέσα από το wmp κάνεις δεξί κλι στο τραγούδι κλπ για να βάλεις τα lyrics αν χρειάζεται κάποιου είδους συγχρονισμό ας μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ πως το πετυχαίνω αυτό.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Στον media player θα κάνεις δεξί κλίκ στο τραγούδι, advanced tag editor, lyrics, add, και θα κάνεις paste τους στίχους. Κατόπιν, με την αναπαραγωγή θα εμφανίζονται στον media player. Υπάρχει επίσης και το evil lyrics (freeware), που λειτουργεί ανεξάρτητα, αλλά βρίσκει τους στίχους μόνο του καθώς παίζει το τραγούδι! (Λειτουργεί και σε winamp). ***edit*** Στο δικό μου pc, όταν προσθέτω στίχους μέσα απο το wmp πότε εμφανίζονται και πότε όχι. Με το evil lyrics δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ευχαριστώ για το πολύτιμο αυτο πρόγραμμα Physics_Rulez αλλά δώσε και κανένα (έγκυρο) link για να το κατεβάσουμε 1234 κατέβασε το από εδώ
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά γιατί δε σας άρεσε το link που έδωσα;;; Στο download section έχει 2 links: Ένα Cnet και ένα Addict3d
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά γιατί δε σας άρεσε το link που έδωσα;;;Στο download section έχει 2 links: Ένα Cnet και ένα Addict3d sorry,μπερδεύτηκα γιατί συνήθως τα link δεν είναι με μαύρο
1234 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Το κατέβασα αλλά δεν μπορώ να συγχρονίσω τα lyrics με το τραγούδι. Υπάρχει κάποιος ειδικός τρόπος; EDIT: KenZone με το winamp και το leoslyrics πως ακριβώς μπορώ να βάλω τα lyrics για να παίζουν με το τραγούδι; EDIT2: Τελικά τα κατάφερα με το winamp εντάξει... Εμφανίζει όλους τους στίχους έτσι; Και όχι τον καθένα στίχο ξεχωριστά την ώρα που παίζει. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Για το windows media player πάντως δεν έχω καταφέρει ακόμα να συγχρονίσω τα lyrics με το τραγούδι με το evil lyrics.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Το evil lyrics είναι αρκετά γνωστό αλλά δε το έχω χρησιμοποιήσει... Εγώ χρησιμοποιώ το Minilyrics.Κάνει και για Windows Media Player και για Winamp(αλλά και για άλλους players). Βέβαια,δεν βρίσκει lyrics για ελληνικά τραγούδια.Στα περισσότερα ξένα τραγούδια κατεβάζει μόνο του lyrics με μορφή *.lrc,τα οποία είναι συγχρονισμένα με το κάθε τραγούδι.Επίσης αν δεις ότι δε ταιριάζει ο συγχρονισμός,μπορείς μέσα από το πρόγραμμα να κατεβάσεις άλλο αρχείο lrc που μπορεί να είναι το σωστό.Από κει και πέρα έχεις διάφορες επιλογές για το πως θες να σου εμφανίζονται οι στίχοι(π.χ. σαν καραόκε).Κι επίσης εμφανίζει όλους τους στίχους κι όχι τον καθένα στίχο ξεχωριστά την ώρα που παίζει. Τώρα για τα lyrics σε μορφή notepad(*.txt) δε μπορείς να τα συγχρονίσεις,απλά τα βλέπεις χωρίς να κουνιούνται οι στίχοι.Αλλά δε νομίζω να μπορείς στο πι και φι να το κάνεις αυτό με μέσα από τον media player αλλά ούτε και με κάποιο πρόγραμμα για lyrics(με τα προγράμματα αυτά,θέλει διεργασία πάνω στο τραγούδι για να δημιουργήσεις συγχρονισμένα αρχεία lyrics,πράγμα που παίρνει πολλή πολλή ώρα,οπότε αρκούμαστε στο txt αρχείο). Εμένα προσωπικά με καλύπτει 100% to Minilyrics. Όποιος ενδιαφέρεται θα το βρει εδώ
1234 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Ωραίο το Minilyrics! Κάπου λέει "if you like and use MiniLyrics, please do buy it." Είναι trial για λίγες μέρες και μετά πρέπει να το αγοράσεις; Ή είναι free για πάντα;
1234 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Είσαι σίγουρος πως είναι για πάντα free; Γιατί εγώ όταν το κατέβασα έλεγε: Free to try; $19.95 to buy αν και δε μου βγάζει πουθενά π.χ. για πόσες μέρες είναι trial...
Παπαχρήστος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 :cry: Γίνεται με κάποιον τρόπο να βάζω τα lyrics ενός τραγουδιού στο windows media player και την ώρα που παίζει να βγαίνουν και αυτά;Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα τέλοσπαντων που να είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.