liopyr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 και ενω ελεγα οτι βρηκα την υγεια μου με αυτο το recorder, μερικες φορες καλυτερα να μασας.... προσπαθωντας να γραψω dvd (ειτε ταινια, ειτε δεδομενων) με το nero, στο ξεκινημα της διαδικασιας μου βγαζει το εξης error: illegal disk burn proccess failed at κλπ.... δοκιμασα διαφορετικα dvd (δισκακια) και παλι τα ιδια... το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι οταν εβαλα ενα παλιο επανεγραψιμο δισκακι το εγραψε κανονικα..... τι μπορει να συμβαινεi?
Shineboy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 μηπως αλλαξες firmware στο drive προσφατα και δεν περασε σωστα; αν ναι ξαναβάλε καινουριο
liopyr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 οχι δεν αλλαξα ποτε firmware... προσπαθησα να βρω καποιο για να κανω update, (αφου ειχε ηδη παρουσιαστει το προβλημα), αλλα δεν βρηκα καποια νεοτερη vesion απο αυτην που εχει ηδη... :-?
blackstar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 dokimases na grapsis sthn poio argi taxitita? kai me thn eykairia, to 2500 mporei na gini 2510, poy apo oti 8ymame exei ligo poio fresko f/w kai grafi +r dl, pantos den an sto nero sou bgazi medium_error.
Shineboy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 μηπως τα δισκάκια που χρησιμοποίησες είναι 16x? γιατί τα παλιότερα recorders χρειάζονται αναβάθμιση στο firmware για να τα γράψουν χωρίς προβλήματα
liopyr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 πρασπαθησα και σε πιο αργη ταχυτητα, αλλα τιποτα.... πώς θα το αναβαθμισω σε 2510? δεν βρισκω καποιο νεοτερο firmware να κανω update....
nektarios1973 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 tha vreis edo http://www.micheldeboer.nl/firmware/25x0.html
blackstar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 kaiu sto cdfreaks exei para pol thread gia to pos 8a to kaneis convert.
liopyr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 μαλλον το πιο εκνευριστικο πραγμα ειναι να ξυπνας το πρωι και να συνηδητοποιεις οτι εχεις ξεμεινει απο τσιγαρα.... παρ¨ολα αυτα ομως, δεν παρεδωσα πνευμα... καταφερα να φτιαξω το recorder μου, (εστω και χαρμανης)... κατεβασα το φαινομενικα παλιοτερο firmware 1.0a,(χωρις να ειναι ομως), το εκανα flash και δουλευει! thanx σε οσους δειξατε ενδιαφερων...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.