savvvas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Γειά σας! Αποφάσισα να αρχίσω να φτιάχνω προγράμματα σε access. Έχω φτιάξει έναν κατάλογο με τιμές, και σας λέω εντελώς ΧΟΝΔΡΙΚΑ, πως το κάθε πεδίο, κοστίζει περίπου 30 λεπτά (και αναλόγως το πρόγραμμα, η τιμή κατεβαίνει η ανεβαίνει. Δηλαδή το πεδίο μπορεί να φτάσει και τα 5 λεπτά το ένα!) Όποιος ενδιαφέρετε, ας ποστάρει εδώ.
kostasplak1986 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 etsi apo periergia, perimeneis na bgaleis lefta etsi?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 @savvvas ksexnas pisteyw oti apeythynese se texnologiko forum(kai malista sto section Προγραμματισμός) opoy oi perissoteroi symetexontes einai kaloi programmatistes kai o,ti ftiakseis esy sth pseftobash access o allos tha soy to ftiaksei sthn idia timh me Oracle-MySql...you name it...pisteyeis sobara oti me mia tetoia kinhsh tha breis pelateia?o antagwnismos thewrw einai megalos... anyway,esy ta ksereis kalytera...
sotospez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 sosta den einai forum gia diafimisi alla gia kamia boithia i kamia idea poy den mpori na tin skeyti mono toy ena atomo
taka91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Θα με ενδιέφερε εάν κάποιος αρκετά σχετικός στην access και vba θα ήθελε να ασχοληθεί με τη δική μου βάση που χρησιμοποιώ για επτά χρόνια επί πληρωμή. Ειδικώτερα η βάση μου σαν κύριες μονάδες περιλαμβάνει μια φόρμα και μια υποφόρμα (ένα προς πολλά-Ασθενής προς εξετάσεις) θα ήθελα 1.-να δημιουργήσω ένα cmdButton που να αντιγράφει οποιαδήποτε εγγραφή που θα ήθελα από form+subform σε μια άλλη βάση με ίδια δεδομένα. 2.-Να βάλω RichText κείμενο στη report, χωρίς να χαθούν τα δεδομένα της επταετίας (Δοκίμασα το Total Access Memo αλλά δεν μπόρεσα να το δουλέψω ικανοποιητικά, καθώς και το Lebans RTF2)
sotospez Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 1. apo ti katalaba thes ena cmdbutton poy na kanei select apo mia basi kai na to kanei insert se mia alli ayto ginete eksartate tis thes omos ego to exo kanei me Visual Basic kai SQL an thes stile tin bash na soy po an mporo na sto kano 2. den katalaba ti thes akribo sto 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.