Προς το περιεχόμενο

Eleos, den anagnorizei karta ixou.

3rmis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ean thimaste eixa provlima me tin onboard karta ixou m k afou de vrikame lsi eipa na paro exoteriki.

Eskasa loipon 65 euro sto Plaisio k pira mia exoteriki karta ixou.

Mpika bios apenergopoihsa tin esoteriki,egatestisa tin allh kanonika k ixous pouthena.

Anoigo apo rithmiseis tous ixous k siskeues anaparagoghs kai vlepo oti eno sto "Iliko" anagnorizei tin karta ixou os "suskeuh hxou usb" kai tin exei stin katigoria "Elegtes ixou video k pexnidion" leei oti leitourgei kanonika .

Otan pas omos stin epilogh ixos i moni siskeuh pou exei einai "grammh anaparagoghs modem #0"

Loipon eimai sigouros oti i karta douleuei telia.Gt omos den tin vgazei ekei?

Δημοσ.

Γιατι πηγες και πηρες εξωτερικη καρτα ηχου? Πιο πολλα λεφτα εδωσες απο μια εσωτερικη και η εσωτερικη θα σου εκανε καλυτερη δουλεια... :-?

Αφου την πηρες να δουμε τι μπορει να γινει τωρα... Μαλλον ειναι θεμα drivers. Συνδεσες πρωτα την καρτα και μετα εβαλες τους οδηγους? ΑΝ ναι μπορει εκει να ειναι το προβλημα σου. Αποσυνδεσε την καρτα κανε απεγκατασταση και επανεκκινηση και μετα βαλε πρωτα τους οδηγους και την στγμη που σου ζηταει συνδεσε την καρτα ηχου...

Δημοσ.

den einai ekei to provlima, ta ekana ola kanonika..

Apla eno m tin anagnorizei os suskeuh hxou usb

den tin exei stis epiloges ixou k exei mono tin grammh modem...

So?

Δημοσ.

Λοιπον στο Device Manager δεξι click στο usb audio device-> update driver και βαλτο να ψάξει για τον Driver μονο στο cd της καρτας! Εγω με μία audigy2 NX usb που έχω μόνο έτσι μου εγκαθιστα τον driver σωστα αλλιώς και εμένα μου την εμφανίζει ως usb audio device!

Δημοσ.
Λοιπον στο Device Manager δεξι click στο usb audio device-> update driver και βαλτο να ψάξει για τον Driver μονο στο cd της καρτας! Εγω με μία audigy2 NX usb που έχω μόνο έτσι μου εγκαθιστα τον driver σωστα αλλιώς και εμένα μου την εμφανίζει ως usb audio device!

k pali siskeyu ixou usbtin leei...

O filos apo pano leei na tin galo k na tin xanavalo..Les na mi dokimasa re c?ase p leo oti einai exoteriki

Δημοσ.
k pali siskeyu ixou usbtin leei...

O filos apo pano leei na tin galo k na tin xanavalo..Les na mi dokimasa re c?ase p leo oti einai exoteriki

Τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο, γιατί σου πρότεινε μια λύση;;;

Χαλάρωσε λίγο, να σε βοηθήσει προσπάθησε. Άσε που δε μπορεί να γνωρίζει τι έχεις δοκιμάσει και τι όχι. Τη συγκεκριμένη πρόταση δεν ανέφερες πως την έχεις δοκιμάσει. Ακόμα και για τις συσκευές usb, ισχύει η ίδια συμβουλή.

Αφαίρεσε τους οδηγούς και αποσύνδεσε την κάρτα.

Εγκατέστησε τους οδηγούς χωρις να είναι η συσκευή συνδεδεμένη, έχει σημασία για πολλές συσκευές usb.

Σύνδεσε την κάρτα σε άλλη θύρα usb, κατά προτίμηση στις θύρες που είναι κολημένες στη μητρική και όχι στις εξτρά.

Καλή επιτυχία (και ψυχραιμία)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...