poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 πραγματι οσο αγχωνεσαι και σκεφτεσαι γινεσαι χειροτερα .το εχω πα8ει πολλες φορες.
Icecut Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Απ'ότι βλέπω δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα άγχους έτσι ξαφνικα...Δε ξέρω πως να το διώξω,κάνω διάφορες προσπάθειες αλλα μάταια μάλλον!Πετάγματα απο τον ύπνο ταχυκαρδίες απο το πουθενά και πολλά άλλα.Αυτό που φαίνεται να δουλεύει είναι να βάλεις τον εαυτό σου σε μια άσχημη κατάσταση που θα στην έχει προκαλέσει το άγχος και να προσπαθήσεις έτσι να το αποβάλλεις..ηρεμία,όσο μπορείς!
Sellers Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Κακά τα ψέματα, αν σε πιάσει αγχος δεν την παλεύεις με τίποτα. Απλά κάθεσαι σαν τον μ@λ@κ# και περιμένεις να δεις αν θα περάσει... Το περίεργο είναι ότι με ξαναέπιασε κανα δυο τριες φορές πάλι βράδυ. Όταν ήμουν με φίλους και γενικά με παρέα δεν με έπιανε.
chill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Καλά εγώ αγχώνομαι με το παραμικρό. Άρρωστη κατάσταση μιλάμε. Δεν υπάρχει γιατρειά. Τι να μου κόβετε η αναπνοή, τι πόνους στο στήθος, τι λιποθυμικές καταστάσεις..........Εξετάσεις κάτι παραπάνω από καλές όλα δουλεύουν ρολόι. Εννοείται ότι όταν το μυαλό σου βρίσκεται αλλού (όταν είσαι με παρέα, όταν είσαι επικεντρωμένος σε κάποια δραστηριότητα) είσαι μια χαρά. Αλλά όταν είσαι μόνος και το ρημάδι το μυαλό σου σκέφτεται όλα αυτά που σου προκαλούν δυσφορία γιατρεία δεν υπάρχει. Το θέμα είναι ότι το δικού μου το νιονιό μου προκαλεί το άγχος. Κανένας δεν με πιέζει για τίποτα. Ίσως έχουμε μπει στο τρυπάκι να γίνουμε οι τέλειοι, ως θύματα των σημερινών προτύπων, απαιτώντας πάρα πολλά από τον εαυτό μας και ενδεχομένως πράγματα στα οποία δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Όταν μου συμβαίνει, απλά την ξαπλάρω και προσπαθώ να απομακρύνω όλες τις αρνητικές σκέψεις γεμίζοντας το μυαλό μου με θετικές εμπειρίες που έχω αποκομίσει στην ζωή μου. Αυτή είναι η προσωρινή γιατρειά ωστόσο. Διότι οι "κρίσεις" θα επανέλθουν. Μην ξεχνάς πως το άγχος είναι η μάστιγα του 21ου αιώνα. Και οι διάφορες μελέτες πάνω στις επιπτώσεις που θα έχει το άγχος στην ανθρωπότητα είναι πραγματικά τραγικές. Chill εξάλλου είναι μια λέξη που μου λένε καθημερινά, γι' αυτό και το έχω βάλει και ως nick .
Sellers Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Chill εξάλλου είναι μια λέξη που μου λένε καθημερινά, γι' αυτό και το έχω βάλει και ως nick . Και τι ακριβώς πάει να πει chill???
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Καλά εγώ αγχώνομαι με το παραμικρό. Άρρωστη κατάσταση μιλάμε. Δεν υπάρχει γιατρειά. Τι να μου κόβετε η αναπνοή, τι πόνους στο στήθος, τι λιποθυμικές καταστάσεις..........Εξετάσεις κάτι παραπάνω από καλές όλα δουλεύουν ρολόι. Εννοείται ότι όταν το μυαλό σου βρίσκεται αλλού (όταν είσαι με παρέα, όταν είσαι επικεντρωμένος σε κάποια δραστηριότητα) είσαι μια χαρά. Αλλά όταν είσαι μόνος και το ρημάδι το μυαλό σου σκέφτεται όλα αυτά που σου προκαλούν δυσφορία γιατρεία δεν υπάρχει. Το θέμα είναι ότι το δικού μου το νιονιό μου προκαλεί το άγχος. Κανένας δεν με πιέζει για τίποτα. Ίσως έχουμε μπει στο τρυπάκι να γίνουμε οι τέλειοι, ως θύματα των σημερινών προτύπων, απαιτώντας πάρα πολλά από τον εαυτό μας και ενδεχομένως πράγματα στα οποία δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Όταν μου συμβαίνει, απλά την ξαπλάρω και προσπαθώ να απομακρύνω όλες τις αρνητικές σκέψεις γεμίζοντας το μυαλό μου με θετικές εμπειρίες που έχω αποκομίσει στην ζωή μου. Αυτή είναι η προσωρινή γιατρειά ωστόσο. Διότι οι "κρίσεις" θα επανέλθουν. Μην ξεχνάς πως το άγχος είναι η μάστιγα του 21ου αιώνα. Και οι διάφορες μελέτες πάνω στις επιπτώσεις που θα έχει το άγχος στην ανθρωπότητα είναι πραγματικά τραγικές. Chill εξάλλου είναι μια λέξη που μου λένε καθημερινά, γι' αυτό και το έχω βάλει και ως nick . το μυαλο μου διαβαζεις.απο το αγχος 8α πε8ανουμε.οσοι γινονται φυτα απο altsaxaimer κτλ μετα ειναι που ζουνε πολα χρονια επιδη δεν αγχωνονται πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.