Sellers Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Να'στε καλά ρε παιδιά. Ευτυχώς το χθεσινό βράδυ με βρήκε ήρεμο...
SCidER Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 nick[;1317579'']Δεν ειναι στανταρ ;P χεεχεχεχεεχε ελα ρε πανοραμιξ! ;-)
Kandinsky Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Κάθε μεγάλη αλλαγή στη ζωη μας μπορεί να φέρει αγχος. Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι φίλε, όπως είδες κι ο ίδιος δεν σου εμφανίστηκε σήμερα. Το βάρος αυτό που αναφέρεις εγώ το συνάντησα την πρώτη μέρα στο στρατό, ξάπλωσα στο κρεβάτι και ένιωθα το ταβάνι να έρχεται και να κάθεται στο στήθος μου. Μη νομιζεις, πολλοί λίγοι θα σου πουν ότι κάποια στιγμή δεν σαλτάρησαν. Βρες τί σε ηρεμεί και κάντο. Βιβλία, μουσική, κλπ όλα καλά ειναι για το βραδάκι. Θα σου πρότεινα επίσης να βγάζεις πού και πού κάπου την ένταση της καθημερινότητας, βρες ένα χόμπι. Πχ, απ' τον καιρό που άρχισα όποτε έχω χρόνο να κάνω ποδήλατο νιώθω να ξαναγίνομαι παιδί (πιο πολύ απ' οτι είμαι.... ).
manic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 1) δες κανενα καρτουν (οσο χαζο και αν ειναι σε ηρεμει πολυ [τουλαχιστον εμενα]) 2)χχχ (οχι απαραιτητα ταινια, καμια συνφυτητρια...) 3) γυμναστιριο αυτα..
gtsamour Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Καλά όλα αυτά, μακακάρι να είναι τόσο απλά τα πράγματα για το φίλο μας. Και το λέω αυτό γιατί σε κάποιες περιπτώσεις τα αίτια είναι πολύ βαθύτερα και λύσεις του τύπου "δες κανένα καρτούν" και "πήγαινε γυμναστήριο" είναι σα να προσπαθείς να σκοτώσεις ελέφαντα με μυγοσκοτώστρα. Η αλήθεια είναι ότι όλες οι καταστάσεις που επιβαρύνουν την ψυχή, δρούν συσσωρευτικά (λόγια ψυχιάτρου είναι αυτά, όχι δικά μου), φορτώνεις, φορτώνεις (μπορεί και χρόνια ολόκληρα) και ξαφνικά μπορεί και για μικρό πρόβλημα, ξεχυλίζει το ποτήρι και παθαίνεις λαλά. Συνήθως περισσότερο ευάλλωτα είναι τελειομανή άτομα και γενικώτερα control freaks άτομα.
bee21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Επειδη λοιπον τα αιτια ισως να ειναι βαθυτερα να κανεις το εξης. Να κανονισεις ενα ποδοσφαιρικο "φιλικο" αγωνα. Στην αντιπαλη ομαδα φροντισε να μαζεψεις οσους ή οσες σου κανουν τη ψυχολογια χαλια. Απο εκει και περα η κατασταση ειναι στα χερια σου ή μαλλον στα ποδια σου. Δεν ξερω αν θυμασαι τον Καλιτζακη... Ξεκινα να κοπανας στα πλαισια του αγωνα βεβαια. Το πολυ πολυ να αποβληθεις.Το σιγουρο ομως ειναι οτι θα εχει φυγει ενα τεραστιο βαρος απο πανω σου. Και καλον υπνο...
giorkarapas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 και γω την πατάω πολλές φορές έτσι...δεν μπορώ να κοιμηθώ από άγχος είτε ξυπνάω με άγχος....γενικά όποτε έχω υποχρέωση την επόμενη μέρα, ξυπνώ πολλές φορές από τα ξημερώματα για να ελέγξω μήπως πέρασε η ώρα, δεν χτύπησε το ξυπνητήρι κτλ...και που να πιάσω και δουλειά...δυστυχώς λύση δεν έχω βρει
hackermon1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 egw to exw pathei filaraki arketes fores.lol
Members gsarig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Εγώ το πάθαινα αυτό στην προηγούμενη δουλειά μου... τελικά το πρόβλημα λύθηκε όταν παραιτήθηκα Πάντως, χωρίς πλάκα, άσκηση και σωστή διατροφή είναι μια καλή (και απόλυτα ασφαλής) αρχή για να περιοριστεί το πρόβλημα. Αν το σώμα νιώθει δυνατό τότε και το μυαλό είναι πιο ήρεμο και με περισσότερη αυτοπεποίθηση (=λιγότερο άγχος).
zazik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 ναι θα συμφωνησω οτι επαθε μια πολυ ελαφρια κριση αγχους οχι κριση πανικου,διοτι εκει τα συμπτωματα ειναιπιστεψε με πολυ χειροτερα.. βασικα, αν η αιτια δεν βρισκεται σ καποιο βαθυτερο ψυχολογικο αιτιο, και απλα ο νους σου τον τελευταιο καιρο φλυαρησε ηλιθιως κα καταφερε να σε αγχωσει, θα ελεγα αι να ξεφυγεις και να παρεις χαλαρα την καινουρια καταστασητης ζωης σου... take care και να προσεχεις, και να μην αγχωνεσαι για μαλακιες
Vatos_locos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδιά εγώ που κοιμάμαι σαν ζώο ποτε δεν το έπαθα αυτό αλλα να φανταστείτε τώρα αγχώθηκα άσχημα με όλο το thread που διάβασα P.S κοιμάμαι συνεχεια με μουσική (βασικά όλη μέρα ακούω μουσική ασταμάτητα) λέτε να έχω πρόβλημα ?
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 ela sto http://www.e-psychology.gr 8α βρεις πολλα τετοια .
Sellers Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Ξανα (μανά) ευχαριστώ... Μου έχει λυθεί βέβαια το προβληματάκι αλλά thanks anyway. Aπλά όπως και ο φίλος Vatos_locos λέει πως κοιμάται συνέχεια σαν ζώο, έτσι ήμουνα και εγώ. Και όταν εκείνη την μέρα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ ανυσήχησα... Είμαι λίγο(?) υποχόνδριος απο ότι μου λένε όλοι, και για ότι μου συμβαίνει νομίζω ότι έχω και μια ανίατη πάθηση... lol
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 be cool.ωχ εγραψα αγγλικα.για μια φορα να μην κοιμη8εις δεν εγινε τιποτα.ηρεμισε.σε ολους συμβαινει.το βασικο ειναι να μην γινει συνεχεια.
tip8y Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Εγω αυτο το πράμα το παθαίνω εδω και 2 χρόνια, με αποτέλεσμα να κοιμάμαι μια στις δυο (ή και στις 3) μέρες. Όποιος δει τι ώρες κανω ποστ στο ινσομνια (κυμαίνονται απο 8 το πρωί μέχρι 7:59 το άλλο πρωι ) θα καταλάβει. Είναι λίγο πακέτο αλλα όχι και χαπάκια. Και κάποιος ανέφερε "κρίση πανικού", thank god it's not. Στην κρίση πανικού μουδιάζεις ολόκληρος, κοκκαλώνεις, τρέμεις και δε μπορείς καν να μιλήσεις μέχρι να ηρεμήσεις (το είχα πάθει μια φορά που είχα πιεί 8 red bull lol...και άλλη μια με κάτι άλλο ) Αυτό που έπαθες εσυ νομίζω είναι το κλασικό "να κοιμηθώ νωρίς αύριο έχω δουλειά/ωχ δε με πιάνει ο ύπνος/περνάει η ώρα κι ακόμα να με πάρει" και όσο περνάει η ώρα τόσο αγχώνεσαι που χάνεις sleepytime και το χάνεις το ματσάκι. Για λύση δε ξέρω, μπορεί να έχουν δίκιο οι προλαλήσαντες...εηω δεν την έχω βρει ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.