Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας. Εκεί που πήγα να ξαπλώσω να κοιμηθώ χθές, με έπιασε ένα τρομερό άγχος και το χειρότερο ήταν ότι δεν ήξερα τον λόγο. Και όσο το σκεφτόμουν τόσο πολύ αγχονόμουνα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κλείσω μάτι. Δεν μου έχει τύχει ξανά αυτό και φοβάμαι πως όσο το σκέφτομαι τόσο θα με παιδεύει. Πήγα σε έναν παθολόγο και μου είπε ότι αγχώθηκα πολύ με την σχολή (επειδή τώρα μπήκα) και ότι οι εξετάσεις δεν δείχνουν τπτ. Έχει τύχει σε κανένα άλλον τόσο ξαφνικά ρε παιδιά???
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις και έτσι...
nmtray2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μη τυχον και παρεις ηρεμιστικα παντως... Βαρος στο στηθος?
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ναι ένα πλάκωμα το είχα. Ηρεμηστικό πήρα γιατί μου το έδωσε ο παθολόγος χτες...
nickall13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Αν θες μια συμβουλη, κράτα τα ηρεμηστικα ως έσχατη μα πολύ....πάρα πολύ έσχατη λύση.Πήγαινε σε όσους γιατρούς θες (οι πολλές γνώμες δεν έβλαψαν κανέναν),βρες χόμπυ,βγες έξω,διασκέδασε,πήγαινε διακοπές...Με λίγα λόγια, απασχόλησε το μυαλό σου με ό,τι σ'αρέσει και σε ευχαριστεί.Νέο παιδί μην μπλέκεις με ηρεμιστικά.Είναι πολύ ακραία λύση για την ηλικία σου.Είχα κι εγώ κάτι παρόμοιο.Μετά από πολλούς γιατρούς,ακόμα περισσότερες εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι,δεν πήρα ποτέ τα ηρεμιστικά που μου έδωσαν (ευτυχώς είχα συγγενείς με γνώσεις ιατρικής) αλλά κοντρολάροντας λίγο το άγχος (μπορείς να το κάνεις), με αλλαγή αξιολόγησης κάποιων πραγμάτων και πολύ διασκέδαση,τέρμα τα προβλήματα.
nmtray2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ψαξε μηπως εβαλαν κοντα στο σπιτι σου κεραια τηλεφωνιας. Αν μενεις σε χαμηλο οροφο, τοτε ειναι ακομα πιο εντονο (αν οφειλεται σε κεραια) και μαλλον θα βρεις και αλλους με κατι αναλογο...
NOMIKOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 H αγωνία ήταν μέχρι να μπεις στην σχολή,αφού κατάφερες και πέρασες τώρα μπορείς να ηρεμήσεις. Δεν πρέπει να έχεις άγχος και προσπάθησε να προσαρμοστείς με χαλαρό τρόπο στα νέα δεδομένα.
jimware Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 δοκιμασε λιγο τηλεοραση ή να κανεις μια βόλτα εξω πρίν ξαπλώσεις κ το ακόμα καλύτερο είναι λίγη ωρα περπάτημα ώστε να χαλαρώσεις κ να αφήσεις τι σκέψεις να φυγουν.
-nick- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 1)μουσικη 2)ΧΧΧ 3)διαλογισμος 4)....-----~~~ 5)............... γαμισε τα τα ηρεμιστικα.
SCidER Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 με ενα "candyflip" θα εισαι μια χαρα :mrgreen:
-nick- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 με ενα "candyflip" θα εισαι μια χαρα :mrgreen: Δεν ειναι στανταρ ;P
Panahs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δες ένα DVD της αγαπημένης σου σειράς... Θυμάμαι κάποτε έβλεπα 1-2 επειδόδια friends πριν τον ύπνο και έπεφτα με το χαμόγελο στο στόμα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δες ένα DVD της αγαπημένης σου σειράς... Θυμάμαι κάποτε έβλεπα 1-2 επειδόδια friends πριν τον ύπνο και έπεφτα με το χαμόγελο στο στόμα Χεχε. Και μένα το friends ήταν το φάρμακο μου όταν είχα πάει φοιτητής! Από τότε και μετά, δε μου άρεσε απλά η σειρά, αλλά την αγαπούσα. Πάντως, δυστυχώς συνήθισα στο να κοιμάμαι με "διαλόγους" (είτε από σειρές, είτε από ταινίες, είτε από οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς) και έχω δυσκολευτεί πολύ να το κόψω (και δεν το κατάφερα ακόμα). Έχω εδώ και μήνες που κοιμάμαι σε δωμάτιο χωρίς μουσική, ταινίες κτλ και ακόμα δεν το έχω συνηθίσει. Παιδεύομαι πολύ στον ύπνο. Γι'αυτό προσοχή! Ίσως το σωστότερο είναι ο διαλογισμός (χωρίς μουσική. Μόνο εσύ και οι σκέψεις σου). Εγώ το σκέφτομαι πια πολύ σοβαρά. Για ουσίες δεν το συζητώ. Αν δε μπορείς μόνος σου, να μην κοιμηθείς. Βάλε ξυπνητήρι νωρίς νωρίς και την άλλη μέρα θα είσαι τόσο κουρασμένος που λογικά θα κοιμηθείς. Το μοσχοκάρυδο πάντως το σκέφτομαι για έκτακτη λύση (πχ σημαντική αυριανή μέρα που είναι απαραίτητη η ξεκούραση). Γενικά πάντως, φρόντισε να μην εκπαιδεύεις τον μυαλό σου και το σώμα σου σε αφύσικες συνθήκες (που κάτι τέτοιο φοβάμαι πως είναι και το να ακους μουσική). Βρες ίσως και μια δική σου μέθοδο διαλογισμού. Εμένα με βοηθούσε για παράδειγμα να κλείνω τα μάτια και να προσπαθώ να αισθανθώ την επαφή που έχει κάθε σημείο του σώματος μου με το κρεβάτι και μετά να αισθάνομαι ότι βαραίνω πολύ και ότι η επαφή γίνεται σε όλα τα σημεία πολύ πιο έντονη. Μετά απλά στέκεσαι σε αυτή την κατάσταση και "μελετάς" την αίσθηση. Είναι κατά βάση θεατρική άσκηση και αφορά τη σχέση που έχεις με το σώμα σου (το πόσο καλή συναίσθηση έχεις για το που βρίσκονται ανα πάσα στιγμή όλα τα μέλη του σώματος σου). Αλλά λειτουργεί και κάπως σαν διαλογισμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.