poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 oxi den xriazetai restart.apla pas advanced kai easy setup kai to ftiaxneis apo tin arxi.episis an thes reset ite mesa apo to menu ite me to koumpi.bgazeis to speedtoucj apo to reuma.me to pou to baleis kai anabosbisei prasino to power patas mia fora to koumpi.me to pou xanaanabosbisei prasino alli mia fora.an exei ginei sosta tha anapsoun ola mazi kai tha sbisoun ka itha einai back to default Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και ιδιαιτερα τον poulino για τις αμεσες και κατατοπιστικες απαντησεις του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και ιδιαιτερα τον poulino για τις αμεσες και κατατοπιστικες απαντησεις του oti xreiasteis edo imaste. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 προβλημα....προσπαθω να συνδεθω με το speedtouch,ενω του εχω κανει reset,αλλά οταν πηγαινω στο easy setup και με βαζει να διαλεξω για PPoA,μου εχει μονο 2 επιλογες, UK PPoA default,UK PPoA Custom.Καμια απο τις δυο επιλογες δεν ειναι παραμετροποιησιμη,προφανως αναφερονται σε αγγλικους servers(λογω reset ισως?).Δεν μπορω να βαλω πουθενα τα vpi,vci.Πως μπορω να διαλεξω τις ρυθμισεις της vivodi?Υπαρχει τροπος να κανω 'uninstall' οτιδηποτε αφορουσε ρυθμισεις απο τις προηγουμενες(connx?).Δοκιμασα να βαλω κατευθειαν τα dns της vivodi,αλλά τιποτα. Μπορει καποιος να μου πει τις δικες του ρυθμισεις?Ειναι οι παρακατω? Στο πεδίο Use the following IP address πληκτρολογήστε την IP διεύθυνση της Ethernet θύρας της κάρτας Δικτύου του υπολογιστή σας, όπως 10.0.0.139. (Η IP αυτή μπορεί να είναι τυχαία, ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσετε τη γενική μορφή 10.0.0.x, όπου x ένας αριθμός από το 1 έως και το 254. Πρέπει να εξαιρεθεί η 10.0.0.138) Στο πεδίο Subnet mask πληκτρολογήστε το Subnet mask 255.255.255.0. Στο πεδίο Default gateway πληκτρολογήστε την IP διεύθυνση της Ethernet θύρας της ADSL συσκευής που είναι 10.0.0.138. PRIMARY DNS: 80.76.39.10 SECONDARY DNS: 80.76.33.227 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 κάνε ένα hard reset να τελειώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 κάνε ένα hard reset να τελειώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 πως γινεται αυτο? Αν εννοεις να παταω το κουμπακι οταν γινει πρασινο και ξανα αλλη μια....το εχω ηδη κανει γιαυτο μου βγαζει τις UK ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 εβαλα ενα tamplate που βρηκα αλλά μου βγαζει την συνδεση ως 2048/256 απο 1024/256 που ειναι και εμφανιζει ενα ? στο wan diagonostics.Εχω ψιλοαπελπιστει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 i grammi sou einai 1024/256 pou exei anabathmistei se 2048/256.ama sou bgazei gia uk kai den pernei ta vpi vci tote perna allo firmware.pppoa pezeis kanonika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 de nomizw na einai 2048/256 dioti apo speed tests mou thn bgazei 1024/256.Tha dokimasw na kanw firmware upgrade,elpizw an kati paei straba na mporw na to kanw downgrade.Thx pouline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 genikos exo dei apires grammes 2048 na pezoun kai sta 600 opote ...... nai epitrepetai kai downgrade.kapou exoun grapsei gia diafora firmware den thimame an ine se auto to topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.