Προς το περιεχόμενο

Speedtouch vs Microcom

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

oxi den xriazetai restart.apla pas advanced kai easy setup kai to ftiaxneis apo tin arxi.episis an thes reset ite mesa apo to menu ite me to koumpi.bgazeis to speedtoucj apo to reuma.me to pou to baleis kai anabosbisei prasino to power patas mia fora to koumpi.me to pou xanaanabosbisei prasino alli mia fora.an exei ginei sosta tha anapsoun ola mazi kai tha sbisoun ka itha einai back to default

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και ιδιαιτερα τον poulino για τις αμεσες και κατατοπιστικες απαντησεις του

oti xreiasteis edo imaste.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

προβλημα....προσπαθω να συνδεθω με το speedtouch,ενω του εχω κανει reset,αλλά οταν πηγαινω στο easy setup και με βαζει να διαλεξω για PPoA,μου εχει μονο 2 επιλογες, UK PPoA default,UK PPoA Custom.Καμια απο τις δυο επιλογες δεν ειναι παραμετροποιησιμη,προφανως αναφερονται σε αγγλικους servers(λογω reset ισως?).Δεν μπορω να βαλω πουθενα τα vpi,vci.Πως μπορω να διαλεξω τις ρυθμισεις της vivodi?Υπαρχει τροπος να κανω 'uninstall' οτιδηποτε αφορουσε ρυθμισεις απο τις προηγουμενες(connx?).Δοκιμασα να βαλω κατευθειαν τα dns της vivodi,αλλά τιποτα.

Μπορει καποιος να μου πει τις δικες του ρυθμισεις?Ειναι οι παρακατω?

Στο πεδίο Use the following IP address πληκτρολογήστε την IP διεύθυνση της Ethernet θύρας της κάρτας Δικτύου του υπολογιστή σας, όπως 10.0.0.139.

(Η IP αυτή μπορεί να είναι τυχαία, ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσετε τη γενική μορφή 10.0.0.x, όπου x ένας αριθμός από το 1 έως και το 254.

Πρέπει να εξαιρεθεί η 10.0.0.138)

Στο πεδίο Subnet mask πληκτρολογήστε το Subnet mask 255.255.255.0.

Στο πεδίο Default gateway πληκτρολογήστε την IP διεύθυνση της Ethernet θύρας της ADSL συσκευής που είναι 10.0.0.138.

PRIMARY DNS: 80.76.39.10

SECONDARY DNS: 80.76.33.227

πως γινεται αυτο?

Αν εννοεις να παταω το κουμπακι οταν γινει πρασινο και ξανα αλλη μια....το εχω ηδη κανει γιαυτο μου βγαζει τις UK ρυθμισεις.

εβαλα ενα tamplate που βρηκα αλλά μου βγαζει την συνδεση ως 2048/256 απο 1024/256 που ειναι και εμφανιζει ενα ? στο wan diagonostics.Εχω ψιλοαπελπιστει.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...