Xorxhs! Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Προσφατα εβαλα συνδεση ADSL CUBE απο Vivodi 1024 (δικτυο ΟΤΕ) και ειχε για router το Μicrocom 2636D.Εχω για καβαντζα(απο παλαιοτερη συνδεση connX)το router Alcatel Speedtouch 530.Ποιο απο τα δυο λετε να χρησιμοποιησω?
asmilon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Πιστευω οτι το Αlcatel ειναι πολυ καλυτερο απο οτι το Microcom, οποτε αφου εχεις αυτη την δυνατοτητα βαλε το Speedtouch...
andreas4067 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 file k ego exo 1024 vivodi k xrisimopio to microcom.otan sindethika ekana kati rythmiseis kai kwdikoys sto router.twra an valeis to speedtouch,pws tha kaneis tis akriveis rythmiseis sto router?den einai na baleis mono ton kodiko.kane oti nomizeis kalitero.bb!
asmilon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Αν εχει ηδη το Speedtouch φιλε andreas4067, ξερει να το ρυθμισει ;-)
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 alli mia psifo sto speedtouch.episis na po ta liga kala pou exei to speedtouch.se 1623 dokimes pou exoun ginei me auto to router kataligoume se auta ta unofficial pragmata a.giati arage o ote se ola ta rantevou tou pigenei me speedtouch kai oxi me kati allo? opoios brei tin apantisi pernei karamela.lipon i apantisi einai oti to speedtouch einai to mono routeraki pou antexei na sigxronisei akoma kai stin pio diskoli grammi me to pio poli attenuation kai me to ligotero margin(koinos kai se grammi pou to attenuation einai 63 kai to margin pezei se 5 nai to speedtouch tha einai to mono pou sigxronizei.opote o ote paei me speedtouch sou leei i grammi pezei kai feugei.kai travas esi ta malia sou kai les.kala auto to speedtouch pou kanei 50 euro ine kalitero apo to cisco mou pou kanei 500.oxi .to oti to speedtouch sigxronizei se toso xalia grammes den simenei oti i grammi ine ok antitheta me ton ote pou leei oti i grammi sou petaei.apla tixenei to speedtouch na mporei na sigxronisei.ta cisco linksys kai ola auta exoun ftiaxtei gia na pezoun mexri ena orio.oti to speedtouch pernaei auto to orio den simenei oti to kanei kalitero alla sou leei peritrana oti megale i grammi sou ine ektos orion.kai gia na miliso me paradigmata gia na min leme mono tin theoria a.grammi pou linksys,zyxel,jetspeed,d-link,cisco,microcom,crypto sigxronizan gia 3 second kai meta exanan to sigxronismo to speedtoych epeze kanonika opote gia ton ton ote ola itan kala.telika meta apo 4 tammata kai 5 kantilia ston texniko pou to margin mono sto 0 den ixe paei katalavan oti fteei i karta sto dslam .me to pou egine allagi ola epexan.ara itan provlima grammis parolo pou sigxronize kai epeze to speedtouch.apla o ote exei tin eukoli lisi pare speedtouch gia auto kai i otenet ta dinei episis.deuteron paradigma grammi pou bazeis pano 1000 routers kai den katalavenoun oti exoun kan grammi alla otan bazeis speedtouch i grammi kai sigxronizei kanonika kai sou dixneis kai poli kala xaraktiristika.auto den mporesa pote na to exigiso logika.otan bro kapoion apo ton ote na mou to exigisei dikaiologimena tha postaro tin apantisi.os tote to exo sto x-files giati ola pezoun se g.dmt kai ola to ipostirizoun alla mono to speedtouch kanei initialize tin grammi.oles oi grammes kanonika exoun ftiaxtei gia na pezoun me olous tous routers.to na min pezei enas apo autous pes etixe alla na min pezoun oloi kai na pezei mono to speedtouch tote katalavenete.apla gia akoma mia fora to speedtouch linei ta xeria ton texnikon tou ote pou bgazoun oles tis grammes ok.ine san na exeis ena bigfoot kai na les re paidia pia kinisi afou ego pigeno mia xara(pano apo tous allous).auta ta liga.an mpenei tora kanas psagmenos texnikos tou ote kai xerei na mou apantisei sto erotima 2 as mou apantisei mpas kai to katalavo.episis an mpenei mesa autos pou parigile ta marak ta dslam na mas pei posa pire gia na parei auta ta saravala kai giati den pire siemens i alcatel.
asmilon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ...ine san na exeis ena bigfoot kai na les re paidia pia kinisi afou ego pigeno mia xara(pano apo tous allous)... Respect!! LOL Ωραιος poulinos! Τα ειχα σε εκτιμηση τα Speedtouch, αλλα δε ειχα φανταστει οτι επαιζε τετοια ιστορια με αυτα! Και οντως ο πΟΤΕ με αυτα παντα κανει ελεγχους...
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 kai gia ta matia tou kosmou pio palia o ote elegxe tis grammes me to jetspeed 520 kai to siemens xpress link.to intracom gia ta intracom dslam kai to jetspeed gia ta intracom gia na min iparxei asimbatotita.kai iparxei i exis karamala.afou pezei to speedtouch i grammi petaei margin 5.i grammi einai penthakathari apo thoribo attenuation 63 (mesa apo to xoni) .oi taxitites sas einai teleies diladi ine sto 1/3 tis onomastikis.auta thimame gia tin ora.
Xorxhs! Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 βλεπω να καταληγω στο speedtouch,αλλά που θα βρω εναν οδηγο για τις ρυθμισεις σε vivodi παροχέα?
Greek-Lord Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Γιατί δεν παίρνεις του ίδιους τηλέφωνο; Έχω την εντύπωση πως υποστηρίζουν το Speedtouch.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 βλεπω να καταληγω στο speedtouch,αλλά που θα βρω εναν οδηγο για τις ρυθμισεις σε vivodi παροχέα? ax tha deiro kosmo.anixe tin selida px tis otenet kai des pos setaroun to speedtouch.to mono pou allazei einai oi dns servers pou tous bazeis sto automato i bazeis tis vivodi kai to username kai password.diladi anigeis to router sou sto 10.0.0.138 pas advanced kai easy setup dilageis pppoa meta vpi 8 vci 35 meta username px [email protected] kai to password sou meta rotaei username kai password gia ton router kai finish kai exeis sindethei.stin karta sou an thes ta afineis ola automata ama thes bazeis karfota ip gia por forward kai ta dns ine automata ite karfota tis vivodi C:\Documents and Settings\FOUTFOUT>ping ns2.vivodi.gr Pinging ns2.vivodi.gr [80.76.33.227] with 32 bytes of data: autos ine o enas dns kai o allos einai Reply from 80.76.32.10:
Xorxhs! Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστώ παρα πολυ,θα περιμενω να ενεργοποιηθει η adsl και θα το δοκιμασω...(εστειλα την αιτηση πριν δυο μερες,ελπιζω σε 2 βδομαδες να γίνει η δουλεια)
andreas4067 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ok.dokimase to. A!up'opsin oti ki emena 2 vdomades mou eipan oti tha eperne na mou to sindean alla pire 1 mhna kai ystera apo fones.File,elpizo na exeis mia kaliteri tixi apo mena.kala na pernas! bb!
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστώ παρα πολυ,θα περιμενω να ενεργοποιηθει η adsl και θα το δοκιμασω...(εστειλα την αιτηση πριν δυο μερες,ελπιζω σε 2 βδομαδες να γίνει η δουλεια) asto pano stin grammi na deis pote tha sigxronisei. ok.dokimase to. A!up'opsin oti ki emena 2 vdomades mou eipan oti tha eperne na mou to sindean alla pire 1 mhna kai ystera apo fones.File,elpizo na exeis mia kaliteri tixi apo mena.kala na pernas! bb! den fteei o isp an o ote den exei portes eleutheres.
Xorxhs! Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 συνίσταται να κανω reset to speedtouch διοτι αλλάζω παροχέα,ετσι ωστε να το ρυθμίσω αποο την αρχη ξανα?reset πως γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.