Προς το περιεχόμενο

4ωρο Σκοπετο?Πως την παλευετε?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον με βλεπω για dvd player....αληθεια ποιο απο τα παρακάτω (ή ποιο άλλο προτείνετε)?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=900&product=879576

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.770180

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=900&product=873152

ή

απο εδω

http://www.play.com/Electronics/Electronics/PROD/2-/2538/2-/Promo.html

δε νομιζω να εχω ασυμβατοτητες απο το play.com

Δημοσ.

εξαρταται το ποσο ευκολα παλευετε,απο το ποσο προβλεπομενο στρατοπεδο ειναι.

στην κω,που πηγα για λυβ,ακομα κ ραδιοφωνακι,ηταν...too much...

στην προεδρικη φρουρα,ακομα κ οι θαλαμοφυλακες με ραδιοφωνακι,ετρωγαν 6φ.

στη λερο,μπορουσες,οχι μονο dvd να παρεις,αλλα κ πλασμα τηλεοραση,κ συστημα home cinema!!!

στο αγαθονησι,που ειχαμε παρατηρηριο (24ωρη υπηρεσια),κοιμομασταν καμια 15αρια ωρες σερι...

γιαυτο,ολα ειναι σχετικα,με το που βρισκεσαι...

παντως,νομιζω οτι η καλυτερη παρεα ειναι το κινητο,κ ραδιοφωνο...

Δημοσ.

Εγώ παιδιά ήμουν στο Ναυσταθμο Κρήτης στη Σούδα (Χανιά).

Το μόνο 4ωρο σκοπέτο ήταν κάθε δεύτερη μέρα σε μια αποθήκη τροφήμων εκτός του στρατοπέδου (50 μέτρα από την πύλη) που το τζιπάκι περνούσε για έφοδο με μαθηματική ακρίβεια στην ώρα του (αν δεν περνούσε 12:00 θα ήταν 2 λεπτά πιο μετά) άσε που ακουγόταν απο χιλιόμετρα....

Το πρόγραμμα είχε.... βιβλιαράκι (startrek αγγλικά), κινητό, ραδιάκι, cdplayer, τηλέφωνο στο κοντινο φαστφουντάδικό για παραγγελία (ένα club special στη σκοπιά 3, και σου φέρνανε και τσιγάρα αμα ήθελες)

και μετά το φαϊ, τηλεόραση τσέπης (από εφημερίδα). Βέβαια τη νύχτα (12-4) είχα βαρεθεί να βλέπω το μαλάκα το Χορταρέα να ρίχνει τα χαρτιά γιατί στα χανιά όλο τοπικά πουτσοκάναλα είχε και αργα τη νύχτα δεν παίζανε τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ δυστυχώς δεν είχα δυνατότητα για τίποτα. Συχνές έφοδοι και στρατόπεδο ανοιχτό απ' τη μεριά μας οπότε αν γινόταν τίποτα....

Δημοσ.
στην ΕΛΔΥΚ περνάγαμε την ώρα με εφόδους και περίπολα

αφού κάθε 15' όλο και κάποιος πέρναγε

Τι σειρά ήσουν και σε ποιό στρατόπεδο υπηρέτησες;

Δημοσ.
Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας :P

trust me,τουλαχιστον οταν ημουν εγω εκει,επεφταν φυλακες για πλακα...

δεν ειχαν κοσμο για τις υπηρεσιες,κ οποιος ετρωγε 4-5 σ.εξ, εκανε να βγει 3 εβδομαδες (το οποιο τσουζει οταν εισαι μεσα στην ιδια σου την πολη).

εχω δει να τρωει αλφαμιτης 4 σεξ, γιατι οταν βγηκε απο το παραθυρο ο υποδιοικητης,ο αλφαμιτης δεν τον χαιρετησε (υποψιν,οτι το κυριο κτιριο ειναι 30 μετρα διαγωνια απο τον αλφαμιτη)!

Δημοσ.
trust me,τουλαχιστον οταν ημουν εγω εκει,επεφταν φυλακες για πλακα...

δεν ειχαν κοσμο για τις υπηρεσιες,κ οποιος ετρωγε 4-5 σ.εξ, εκανε να βγει 3 εβδομαδες (το οποιο τσουζει οταν εισαι μεσα στην ιδια σου την πολη).

εχω δει να τρωει αλφαμιτης 4 σεξ, γιατι οταν βγηκε απο το παραθυρο ο υποδιοικητης,ο αλφαμιτης δεν τον χαιρετησε (υποψιν,οτι το κυριο κτιριο ειναι 30 μετρα διαγωνια απο τον αλφαμιτη)!

Στο λεω γιατι ειναι ο αδερφος μου εκει με psp και πολλα άλλα. Μπορει να πετυχες αλλον διοικητη.

Δημοσ.

Χμμμ... εγω την εβγαζα με ταινιες...στο λαπτοπ..!! το τι σκοπετο ειχε φαει το λαπι μου...δεν λεγεται...

αλλα ειναι να σε περνει στο σκοπετο να το κανεις αυτο.......

ναυτικο υπηρετησα......

Δημοσ.

To τι ΦΜ επαιξε Ναυπλιο δεν λεγεται...αφου πιστευω σε καποια φαση χαλαρα ειμουν καλυτερος του Μουρινιο.Πλακα πλακα αμα δεν βαραγαμε και κανα σκοπετο δεν θαχα μαθει τοσο καλο Μανατζερ,καλα ναναι ο στρατος και το λαπτοπι και απο Μανατζερ και Λοστ πηγαμε καλα.Με αποκορυφωμα 8ωρακι ταινιων Σαββατο με τους θαλαμοφυλακες,ειδαμε 4 ταινιες,η μια ηταν το Τσαρλυ και το εργοστασιο Σοκολατας και τρεχαμε να ανοιξουμε το ΚΨΜ γιατι μας επιασε μανια για σοκολατα

Δημοσ.
στην ΕΛΔΥΚ περνάγαμε την ώρα με εφόδους και περίπολα

αφού κάθε 15' όλο και κάποιος πέρναγε

Τι μου το θύμισες τωρα αυτο.Ουτε λογος για ραδιοφωνακι , περιοδικο.Μονο ενα καφε επαιρνα το βραδυ μεσα στην εξαρτηση μαζι με καλαμακι παντα και κανα τσιγαρακι στα κλεφτα.Ετσι και αλλιως οι περισσοτερες σκοπιες στο στρατοπεδο ηταν ψηλες και ανεβαινες με σκαλες και δεν εμπαινε στο κοπο κανενας να ανεβει πανω να ελεγξει εκτος σπανιων περιπτωσεων.Ραδιοφωνακι επαιρνα μαζι μου με ακουστικα παντα για να ακουσω συγκεκριμενα τον ΣΤΑΘΜΟ SUPER (δεν θυμαμαι συχνοτητα) αλλα πριν προλαβω να ακουσω ενα κομματι εβλεπα απο μακρια καμια εφοδο η περιπολο.

Δημοσ.
Στο λεω γιατι ειναι ο αδερφος μου εκει με psp και πολλα άλλα. Μπορει να πετυχες αλλον διοικητη.

μηπως δεν ειναι προεδ.φρουρα,αλλα μλατ?

(ο διοικητης παιζει μεγαλο ρολο βεβαια,αλλα εφοσον ισχυουν αυτα που λες, ο δικος μου υποδιοικητης,αποκλειεται να εχει γινει τωρα διοικητης!!!!)

Δημοσ.
Σε ποιό στρατόπεδο ήσουνα στη Σάμο?

212 TE, στο Βαθύ.

...προφανος,η νυσταζες παρα πολυ,η εισαι τελιος αναισθητος :-P

Ήμουν το εντελώς αντίθετο του "αναίσθητος". Τα έπαιρνα όλα σοβαρα. Αλλά όταν κοιμόμασταν κατα μέσο όρο 2 με 3 ώρες την ημέρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...