Xorxhs! Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Απο τοτε που ηρθα στην μοναδα εχω σκοπετακι 4ωρο τη μερα και εχω βαρεθει τη ζωή μου.Αλήθεια εσεις πως την παλευετε?Προτεινετε ιδεες για να περναει ευχαριστα η ωρα εκτος απο Laptop
KWSN_Men Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μουσική, περιοδικά, παιχνίδια στο κινητό, σταυρόλεξα (sudoku), ενδοσκόπιση.
Kandinsky Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Γράψε κάτι. Το πιό απλό είναι ένα ημερολόγιο.
Socratis_g Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μουσική το βασικοτερο. Εγω είχα πάρει ένα psp μαζί μου και δεν ήθελα να φύγω απτο σκοπέτο! Απολυτη Λύτρωση!!!
johnnyestia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Κάνε εσωτερικό διάλογο.Και εποικοδομητικό είναι, και δεν προκειται να σε τσακώσει και κανείς
agpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Και δύο τετράωρα την ίδια μέρα , για τέσσερις μέρες συνεχόμενες... Απλώς υπομονή, χαλάρωσε και περίμενε. Τα gadgets βοηθούν, αλλά προσοχή, γιατί μπορεί εύκολα να την πατήσεις. Ειλικρινά, σου εύχομαι κουράγιο και υπομονή!
green_beret Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Εγω Ανδραβιδα που ημουν ειχα παρει φορητο DVD player που επαιζε και DivX. Ελιωσα στις ταινιες και στα South Park,Friends κτλ. Στην αρχη που με αφηνε το Styer λιγο μπλαμπλα στο κινητο και μετα αρχιζε η προβολη. Δεν καταλαβαινα ποτε περναγε η ωρα. Και η πλακα μου ελεγαν ολοι οτι δεν την παλευουν και εγω τους ελεγα οτι μια χαρα περασε η ωρα... Επισης με το να δεις μια ταινια ξεχνιεσαι καπως και δεν καταλαβαινεις το ψοφοκρυο μερικες φορες.
Bougas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 .Αλήθεια εσεις πως την παλευετε?Προτεινετε ιδεες για να περναει ευχαριστα η ωρα εκτος απο Laptop ποιος σου ειπε οτι την παλευαμε? ειναι απλο.θα μπεις μεσα στο φυλακιο,θα ακουμπησεις στον τυχο,και θα λαγοκοιμασε.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ποιος σου ειπε οτι την παλευαμε?ειναι απλο.θα μπεις μεσα στο φυλακιο,θα ακουμπησεις στον τυχο,και θα λαγοκοιμασε. Σωστά. Δεν χρειάζεται να την παλεύεις... Όσο για τον ύπνο, έχω κοιμηθεί όρθιος στο 1ο νούμερο (κατά το οποίο στην Σάμο περνούσαν 7-8 έφοδοι), από τις 22:20 ώς τις 23:40. Ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε, αν πέρασε κανείς και πώς την γλύτωσα... :razz: Πάντως, αν υπάρχει οπτικό πεδίο, το ραδιοφωνάκι είναι minimum.
STEVEHACKER Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Σωστά. Δεν χρειάζεται να την παλεύεις...Όσο για τον ύπνο, έχω κοιμηθεί όρθιος στο 1ο νούμερο (κατά το οποίο στην Σάμο περνούσαν 7-8 έφοδοι), από τις 22:20 ώς τις 23:40. Ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε, αν πέρασε κανείς και πώς την γλύτωσα... :razz: Πάντως, αν υπάρχει οπτικό πεδίο, το ραδιοφωνάκι είναι minimum. Σε ποιό στρατόπεδο ήσουνα στη Σάμο?
Bougas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε, αν πέρασε κανείς και πώς την γλύτωσα... :razz: Λεπτομεριες τωρα.... εγω,οταν λαγοκοιμωμουνα,ακουγα και τον παραμικρο θορυβο και ξυπναγα. προφανος,η νυσταζες παρα πολυ,η εισαι τελιος αναισθητος :-P
KWSN_Men Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Τι μου λέτε για ύπνους και αϋπνίες... Έχει κοιμηθεί κανένας σας ενώ πληκτρολογεί;
wert Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Παρηγοριέσε αν σου πω ότι χτυπούσα δωδεκάωρα; Ευτηχός όχι σαν σκοπός αλλά το έπαιζα ΑΜ σε πύλη. Αλλά ήταν πύλη που περνούσαν κατά 90% μόνο χρυσά αστέρια. Αν και είχε δουλειά και περνούσε η ώρα έφερνα και δύο τρείς εκεί πάντα και το είχαμε κάνει καφενείο . Τώρα για σκοπιά αν είναι και λίγο απόμερη και δεν πολυπερνάει κόσμος το ρίχνεις στον ύπνο. Στα όρθια όπως είπαν ο ύπνος για να είναι και εύκολο το ξύπνημα Το σκέφτωμαι καμιά φορά και απορώ και εγώ με εμένα πως γίνοταν και τα κατάφερνα και έκοβα τους ύπνους μου ορθάτους
KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Το θεμα ειναι ποσο προβλεπε ειναι το σκοπετακι.Γιατι αν ειναι χυμαριο,εγω Ξανθη με τον κολλητο καθομασταν διπλοσκοπετα,του εκανα/μου εκανε παρεα και περναγε η ωρα Αλλιως ραδιακι και μαλιστα κανα αθλητικο σταθμο,ναχει μπλαμπλα να νομιζεις οτι εχεις παρεα,καλυτερα απο τραγουδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.