overclocker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 littlelouievegos δεν καταλαβες νομιζω την φιλοσοφια του ποστ του overclocker... Θα συμφωνήσω με τον asmilon καθώς είναι πιο κοντά στην άποψή μου για το θέμα. Δεν εχετε αδικο σε αυτο αλλα ...Welcome to the world economy... Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (βλ. HL2).
sno0py Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Oti k na lete xarh sta paixnidia sthrizete to megalutero meridio eisodwn sthn hardware viomhxania an den evgainan pio apithtika games tha mastan me pentuim 2 akoma! Maresei etc afth h almatodh anaptuksh twn grafikwn arkei na uparxei eueliksia apo mhxanhs grafikwn pou ulopoiei to game opws ena epituxhmeno paradeigma einai to HL2 pou mporei na paiksei se arketa palaiotera mhxanhmata!!! Den kserw an ta paixnidia exoun ftwxeinei se gameplay h emeis exoume aukshsei arketa tis apaithseis mas...isws h alhtheia vriksetai sthn mesh! An piaseis px 100 atoma k tous valleis px na paiksoun supermario gia 1h fora sthn zwh tous enw exoun paiksei ola ta suxrona games oi 70 apo autous h k parapanw sthn arxh na enthousiastoun na paiksoun ligo k meta apo ligh h liges wres na to parathsoun epeidh to varethikan k na mhn ethistoun!!! Me auto thelw na pw den einai mono thema gameplay alla k oti pia exoume ginei polu apaithtikoi k me thn plhthwra titlwn k thn eukolia na ta vroume free ana pasa stigmh...
DarkKnight Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΛΙΓΟ Gameplay Οοh yes... Εντάξει καλά κ εντυπωσιακά τα γραφικά, χαίρεσαι να τα απολαμβάνεις, αλλά από τότε που όλοι οι developers βασίζονται σε αυτό η πρωτοτυπία κ η αληθοφάνεια έχει χαθεί πλήρως από τα παιχνίδια, με ελάχιστες εξαιρέσεις...
Antonisjk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Επειδή είμαι και ολίγον άσχετος... directX10 μπορείς να βάλεις στο pc μόνο αν έχεις windows vista? και επίσης μόνο αν έχεις κάρτα γραφικών που να το υποστηρίζει? Οι υπόλοιποι τι κάνουμε? Έχω σχετικά παλίο pc με AMD 3800+ (όχι τον διπλοπύρινο), και κάρτα γραφικών ATI Radeon 1300...
pappous_soulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Nαι. Χρειάζεσαι Windows Vista,και κάρτα γραφικών της σειράς 8*00 απο την nVidia,ή της σειράς 2*00 της Ati. Φυσικά πρέπει να έχεις και συνολικά ένα beefy μηχάνημα,αλλιώς θα έχεις dx10,αλλά θα σέρνεσαι. :???:
jimarass Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Εγώ δεν βάζω σ(vista) που να βγει και dx19....Εγώ περιμένω το επόμενο λειτουργικό από microsoft.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ελάτε τώρα...βάλτε ΧΡ και Vista παράλληλα,τα νέα παιχνίδια dx10 δηλαδή δεν σας συγκινούν?!
takos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Εγώ δεν βάζω σ(vista) που να βγει και dx19....Εγώ περιμένω το επόμενο λειτουργικό από microsoft. Ta viena malon perimeneis, me winfs.8).
babylonx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ δεν βάζω σ(vista) που να βγει και dx19....Εγώ περιμένω το επόμενο λειτουργικό από microsoft. Αμάν ρε παιδιά κάθε φορά που βγάζει η Microshit νεο λειτουργικό, τα ίδια και τα ίδια ακούμε! Μη βάζεις Vista! Φαντάζομαι και πως όταν βγήκαν τα XP τα ίδια έλεγες: "Εγω δε βαζω XP, Windows 98 και ξερο ψωμι". Μην είστε τόσο απόλυτοι. Εντάξει, νωρίς είναι, δε μπαίνει κανείς στη διαδικασία να βγάλει τα XP του και να βάλει ένα νέο λειτουργικό με τόσα πολλά προβλάματα νεότητος όπως τα Vista. Όμως όταν με το καλό βγεί ένα Service Pack και αρχίσουν να σοβαρεύουν τα πραγματα, όταν αρχίσουν και τα Vista να τρέχουν άνετα και απροβλημάτιστα όπως σήμερα τα XP, όταν αρχίσουν τα αγαπημένα σου προγράμματα να γίνονται Vista Only και όταν θα αγοράζεις μια συσκευή USB και θα έχει drivers αποκλειστικά για Vista τότε έλα να μου πεις αν θα βάλεις Vista. Ποιός μιλάει σήμερα για Windows 98? Κανεις. Εκτός αν έχει κάποιος κανένα ξεχασμένο Pentium 2 για να κόβει τιμολόγια μόνο αν και πάλι αμφιβάλω εάν έχει Windows 98 γιατι νομίζω ότι ούτε οι φορολογικοί μηχανισμοί ούτε το Κεφάλαιο τα υποστηρίζει πια.
PCM Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ^^ αλλο να αναγκαστείς να βάλεις vista(που μαλλον αυτό γίνεται στην τελική) και αλλο να το θέλεις
newlynx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Έλεος πια.... όποιος δεν θέλει δεν τα βαζει (και εγώ το ίδιο έκανα). Άμα κρίνω πως τα χρειάζομαι για κάποιο λόγο (επαγγελματικό,λειτουργιών,παιχνιδιών) θα τα βάλω. Δεν ήρθε η Microsoft με το μαχαίρι να με πιέσει....
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 εχμ για την ακριβεια η ms ηρθε με το μαχαιρι για να σε πιεσει. διοτι οταν, χωρις να υπαρχει τεχνικος λογος,σου βγαζει παιχνιδια οπως το halo2,crysis κτλ για vista μονο,τοτε αυτο που κανει ειναι καθαρος εκβιασμος. εγω δεν τα ηθελα τα βιστα αλλα αναγκαστηκα να τα βαλω για να παιξω το crysis.αν και να πω την μαυρη αληθεια αρχιζουν να μου αρεσουν..
activex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia kathe arxi einai kai diskolh kai gia mas kai gia to litourgiko.. gia pite mou pote thelame na alaksoume windows? kai pios theli na kseboleuete apo kati pou emathe - sinithise? o killik to eipe sosta..diafonw kai egw me tin taktiki tou "ekbiasmou" alla stin teliki einai kai to enafsma gia na kseboleutis.alios pos tha kanis tin arxi na anakalipsis kai tis nees dinatoties tou litourgikou , na to sinithisis klp klp (basi logikhs microsoft auto fantazome..) alla kai praktika auto isxih. idi arxisan na aresoun se poli kosmo..kai tha gini stadar gia OLOUS auto an theloun na exoun pc pou na litourgi se 1-2 xronia me ola ta programata tis agoras.. gnwsto to ergw gia ti akribos sizitame lipon?
rallistas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΛΙΓΟ Gameplay You are my man!
StavrosD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν εχετε αδικο σε αυτο αλλα ...Welcome to the world economy.. Η αγορα των pc gamers ειναι πολυ μικρη σε σχεση με αυτη των κονσολων. Οταν λοιπον ενα παιχνιδι φτιαχνεται για μια κονσολα και γινεται port και σε pc τοτε μην περιμενεις να κατσουν να γραψουν τον κωδικα from the scratch ε; Το κόστος των προγραμματιστών σε ένα παιχνίδι είναι περίπου το 10%-15% του προϋπολογισμού κατά την γνώμη μου. Τα υπόλοιπα πάνε σε φόρους, γραφίστες, περιουσία της εταιρείας (κτίρια, αυτοκίνητα), σε διαφήμιση, λογιστές, μουσικούς, διοικητικό ποσοστό και κέρδος των μετόχων. Άρα το να πληρώσουν μια ομάδα να κάνει port δεν είναι και τόσο μεγάλη επιβάρυνση. 1. Ειναι πολυ πιο δυσκολο να κανεις optimise ενα παιχνιδι για μια τοσο πολυσδιαστατη πλατφορμα οπως το pc απο οτι σε μια κονσολα (αναλογισου οτι πλεον εχουμε optimisations για Nvidia και ΑΤΙ) Γεια στο στόμα σου. Το χω δει και από πρώτο χέρι σε πιο απλά πράγματα, φαντάζομαι στις GPU θα γίνεται πανικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.