Μέλας Κύων Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 παίδες δεν ξέρω , μπορεί να με κατηγορίσουν μερικοί αλλά η c++ πολύ μπέρδεway λώσσα να'ούμε. καλύτερη η pascal
georgemarios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 καλυτερη στο να την καταλαβει ο αρχαριος? οκ, θα συμφωνησω
antonisid Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω οι δυνατότητες της C με εκείνες της Pascal δε συκγρίνονται,Σαφώς υπερτερεί η C!!!
takeda Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ακριβώς. είναι πιο εύκολο να φτάξεις αυγά παρά παστίτσιο. πιο προτιμάς όμως πραγματικα?
dop Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 @antonisid: C != C++ Η C++ είναι όντως πολύ μπερδεμένη, αφού έχει υπερβολικά πολλά χαρακτηριστικά που βολεύουν πολλά διαφορετικά στυλ προγραμματισμού. Επιπλέον, τα templates, να και είναι εξαιρετικά βολικά, περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση (βλ. template metaprogramming). Χρησιμοποιώ την C++ εδώ και 1 χρόνο περίπου - το τελευταίο μήνα έχω χωθεί μέσα στα templates για τα καλά. Όλα δουλεύουν όπως θα έπρεπε, αλλά δεν θα μπορούσα να γράψω ούτε γραμμή κώδικα αν δεν χρησιμοποιούσα την STL και το Boost, μια συλλογή βιβλιοθηκών εξαιρετικά υψηλής ποιότητας (http://www.boost.org)
georgemarios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 αν ενας αρχαριος παει να διαβασει κωδικα c++ που κανει βαρια χρηση templates, stl κτλ μαλλον θα βαλει τα κλαματα. Ειναι οντως μπερδεγουεη τι να κανουμε (αμα την συνηθισεις ομως....... χεχχε)
vaggelis_cha Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 είσαι υποχρεωμένος να τη μάθεις ; αν ναί, ησυχία και ... κολύμπα... αν όχι, μάθε visual basic και κόψε την γκρίνια και τις μαγκιές
alkisg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Πάντως δεν έχω βρει κάτι που να γίνεται σε C (++) και να μη γίνεται σε (Object) Pascal, εκτός από κάτι "λεπτομέρειες" του τύπου multiple inheritance. Όμως και η object Pascal έχει κάποια παραπανίσια, π.χ. properties. Αλλά όλα αυτά είναι ευκολίες, το τι μπορείς να κάνεις ή όχι δε μεταβάλλεται με την multiple inheritance ή τα properties, π.χ. οτιδήποτε μπορεί να γίνει σε C++ γίνεται και σε C. Απλά η C είναι πιο διαδεδομένη και έχει compilers για όλα τα OSes, ενώ η Object Pascal αν δεν υπήρχε το Delphi... άντε και κανά Lazarus IDE... δε θα χρησιμοποιούνταν πλέον σαν γλώσσα.
smilefreeware Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Αλήθεια, τι μπορείς να φτιάξεις σε C και δεν μπορείς να φτιάξεις σε Pascal ? Αναφέρομαι σοβαρά με την έννοια ότι εδώ και χρόνια ότι μούρθε να φτιάξω σε Pascal τόφτιαξα. Εκτός ίσως από κάποια πράγματα που αναφέρονταν σε DLL των Windows και τα οπoία έβρισκα στο internet.
Dr_Slump Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Πάρε καλύτερο βιβλίο. 9 στα 10 είναι κακογραμμένα/κακομεταφρασμένα.
Μέλας Κύων Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 είσαι υποχρεωμένος να τη μάθεις ; αν ναί, ησυχία και ... κολύμπα... αν όχι, μάθε visual basic και κόψε την γκρίνια και τις μαγκιές κυριε εξυπνε (συγνώμη , κε Βαγγέλη ήθελα να πω) από visual basic ξεκίνησα , στο ποστ τοποθετώ μια γνώμη μου και δε γκρινιάζω όπως λες, συζήτηση κάνουμε και ανταλλάσουμε γνώμες . Ο τροπος σου δεν ειναι ωραίος , αλλαξέ τον
Daredevil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 είσαι υποχρεωμένος να τη μάθεις ; αν ναί, ησυχία και ... κολύμπα... αν όχι, μάθε visual basic και κόψε την γκρίνια και τις μαγκιές h ma8e visual c# sthn ekdosh 3.0 orimazei arketa
unre@l Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ego pados vrisko tin pascal pio duskoli sto diavasma kai idika otan exeis megala project ginetai upervolika kourastiki.. o ka8enas me ta gousta tou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.