accipio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Σε Pentium 166Mhz - 128MB RAM - Win98 με dsl 384 έχω δοκιμάσει IE, Firefox και Opera. Βασικά όλοι σέρνονται, όμως ο Opera είναι αισθητά πιο γρήγορος· η διαφορά από τους άλλους browsers είναι εμφανής και δε χωρά αμφισβήτηση. Η δοκιμή έγινε εδώ, στο Insomnia. Μεγάλο του προσόν για αργές συνδέσεις (και αργά μηχανήματα) η δυνατότητα να απενεργοποιεί τις εικόνες από τις σελίδες.
nontasg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Η πιο γρηγορη συνδεση εφικτη στο ιντερνετ εχει πραγματοποιηθει στην Κορεα και ειναι 1 GBit/sec, πολυ πιο γρηγορη απο οση θα εχουμε στην Ελλαδα για αρκετα χρονια ακομα... :shock: :shock: OMG........
greeneye Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ego pali epeidh dokimasa kai opera kai firefox nomizo aisthta poio grhgoros ine o Firefox...epishs den exo empistosynh stis diafores metrhseis tou eksoterikou.Apo ti stigmh pou to ida me ta matia mou o grhgoroteros ine o firefox. Ektos toutou ine asigkrita kaliteros se interface plugins ktl
blueviper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Όσους browsers κι αν έχω δοκιμάσει εδώ και χρόνια, πάντοτε επέστρεφα στον Opera. Δεν ήταν μόνο πιο γρήγορος στο rendering των σελίδων, αλλά κυρίως παρείχε την καλύτερη διαχείριση cache από οποιονδήποτε άλλο. Αστραπιαία έκανες περιήγηση μπρος-πίσω στο ιστορικό σου. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Firefox ήταν πάντα τα plugins κι η παραμετροποίησή του. Στα ζητήματα της ταχύτητας όμως ακόμα υπολείπεται.
Freakster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Και εγω νομιζα οτι ο firefox ηταν πολυ γρηγορος, αλλα τελικα ο οπερα τρεχει στα ιδια ισως και γρηγοροτερα επιπεδα, δεν κρασαρει και δεν κανει παρτυ με τη ραμ (ο firefox οποτε ανοιγε ρουφαγε ολη τη ραμ και σε κατι σελιδες μου το εκανε επισης)
mihalakis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους προλαλήσαντες οτι ο όπερα είναι ταχύτερος των άλλων, αλλά και πιο σταθερός τουλάχιστον στο σύστημά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.