poulou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά πως γίνεται να εντοπίσουμε ποια καταραμένη διαδικασία χρησιμοποιεί τον σκληρό μου δίσκο και δεν μπορώ να τον αφαιρέσω τώρα τελευταία ποτέ! Παλιά δούλευε μια χαρά... Πριν από λίγες μέρες λόγω χώρου έβαλα μερικά προγράμματα να το χρησιμοποιούν... ενώ από προχθές τα γύρισα όλα στο default τους directory (στο C:\) από τότε δεν μπορώ να αφαιρέσω με τίποτα τον εξωτερικό και τσατίζομαι γιατί πρέπει να κλείνω το pc!
pusher Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δεξί κλικ πάνω στη μονάδα του δίσκου -> Ιδιότητες -> Υλικό -> Επιλέγεις από τη λίστα τη μονάδα του δίσκου που σε ενδιαφέρει (με διπλό κλικ) -> Πολιτικές -> Βελτιστοποίηση για γρήγορη κατάργηση Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά είναι μία λύση. (Δεν έχω καλύτερη προς το παρόν.) Στην εικόνα που ακολουθεί μπορείς να δείς το τελευταίο παράθυρο και να ενημερωθείς για το τι ακριβώς κάνει η επιλογή που σου προτείνω. Α, και όταν αποσυνδέεις το δίσκο εννοείται ότι δε θα γράφεις ή θα διαβάζεις από αυτόν!
wert Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Unlocker 1.8.5 Eίναι και free. Κάνεις απλά δεξί κλίκ και ξεκλειδώνεις τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν το δίσκο σου. Αυτό κάνω και εγώ όταν δεν μπορώ να αφαιρέσω το usb stick μου.
Highlander Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Κάτι σχετικό: Αν για οποιοδήποτε λόγο χαθεί το εικονίδιο Safety Remove Hardware πως μπορούμε να αφαιρέσουμε μία συσκευή, π.χ. ένα USB FLash ?
poulou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Thx ya guyz... :mrgreen: Στις policies ήταν επιλεγμένο αυτό από μόνο του τώρα που το τσέκαρα.. ;-) Το unlocker το είχα παλιά αλλά δεν είχα προσέξει αυτή την επιλογή γιατί δεν είχα φαίνεται το πρόβλημα.. Τελικά επέστρεψε στο pc μου και πλήρως ανανεωμένο από ότι βλέπω.. Highlander εκεί που είπε ο pusher στη δεύτερη επιλογή έχει την "Ασφαλή κατάργηση/safety remove" σαν θερμή φράση... αν την πατήσεις βγάζει το παράθυρο που θα έβγαζε με διπλό κλικ στο εικονίδιο.;-) (λίγο "μπακάλικη", αλλά λύση )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.