Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία

BadIronTree

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακρια απο τo e-shop και απο εμενα.. 2 φορες πηγα την 1η πληρωσα μια ελλατωματικη θηκη κινητου..την 2η ειπαν θα φερουν μια κανονικη και μου εδωσαν παλι ελλατωματικη..τελικα αναγκαστηκα να παρω κατι αλλο..τα πηγενε-ελα να βαλεις μεχρι την στουρναρη φτανουν.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοντά απο eshop κι απο μένα. Εχω κάνει κανένα διχίλιαρο ευρώ αγορές αγορες τα τελευταία 4-5 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μια motherboard ήταν χαλασμένη και οοο μέσα σε 3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και πήγα και πήρα καινούργια.

Όπως είπε κι ένας προπροηγούμενος αν πάς με τη λογική έλα εγώ σε πλήρωσα ναουμ και θα μου δώσεις ΤΩΡΑ καινούργιο χωρίς να ελέγξεις αυτό που σου έστειλα ξεχάστε το απλά. Και στη δουλειά μου όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο κι έχει αυτό το υφάκι μπαίνει τελευταίος στο to do list!

Δημοσ.

h apopsh mou einai makria apo e-shop oswn afora gpu,trofodotika kai mobo (milaw giati exw filarakia pou thn patisane oso kai egw me ena mobo #$@$@) opote agoraste afova pramata pou den einai toso "eypathh" opws case,ram,cpu twra gia ta alla egw proteimaw plaisio logw eksipirethshs kai simperiforas (toulaxiston mexri twra pou exw dwsei arketa xrimata se akriba eksartimata) ayta apo emena filika :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
kala ola ayta poy lete alla phte moy ena shop poy na exei toso mealh gkama proionton oxi pos eimai yper toy e-shop

plaisio, visionstudio, grammi, kai telos e-shop. Παιδιά ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα εδώ και περίπου 2 χρόνια που έχω αγοράσει κάποια πράγματα από το ε-μάγαζο :-D

Το σοβαρότερο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει με ελληνικό κατάστημα είναι -off topic με multirama- μιας και οι υπάλληλοι είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου όσον αφορά την τεχνολογία και δεύτερον οι τιμές είναι φωτιά (και ας έχουν σχετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων μακριά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...