Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία

BadIronTree

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγώ απο e-shop ψωνιζα αλλά πλέον μόνο απο πλαίσιο για να έχω το κεφάλι μου ησυχο απο άποψη εγγυησης..βέβαια για να πουμε το στραβό το δίκιο δεν έχω κανένα παράπονο απο το εσοπ μιας και δεν μου παρουσιάστηκε ποτε πρόβλημα σε κάποιο προιον απο οσα έχω πάρει απο εκεί..αλλά οι εγγυησεις τους θα τους πάνε πολύ πίσω..

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
thx polidis. Αν θέλεις, πόσταρε τα εδώ για να τα δούν κ άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Koita den ginete na ta postaro edo giati tha theorithi oti kano diafimisi kai afto apagorevete.

An mou zizithi kati tha to doso se PM.

Aloste ta sites einai pasignosta gia opious psonizoun apo e-shop tou exoterikou.

Kai ego na sou pou tora teleftea(edo kai 1-1.5 xrono) exo stamatisi na ta episkeptomai logou to oti vrisko apo Ebay poli pio fthina alla exo ena risko parapano.

Δημοσ.

Όπως σου είπα και στο pm, δεν έχουν πέσει στην αντίληψη μου ευκαιρίες. Κ αν υπάρχουν πέφτουν σαν ακρίδες όλοι και τις χτυπάνε.Άσε που εκτινάσσονται στα ύψη προϊόντα που λές ρε γμτ παίρνεις καινούριο στα ίδια χρήματα!!!

Απλά το ebay έχει κάποια ψιλοπράγματάκια που δε βρίσκεις αλλού. Χώρια που με βόλεψε στο μοντελισμό, να βρώ κινητήρες και τα σχετικά.

Δημοσ.

σαν λιγο παλιος στο insomnia ειχα κανει μια καταγγελια πριν χρονια για το eshop τοτε που ολοι το παινευαν. Λοιπον οι τυποι πηραν σπίτι (δεν ειχαν βεβαια τα στοιχεια μου αλλα διαβασαν την ιστορία) και ζητησαν με απειλητικο υφος το κινητό μου. Οταν με πηραν ζητησαν εξηγησεις γιατι να γραψω στο insomnia αυτα τα πραγματα. Αυτο τους πηραξε, οι μ...ιες που κανουν δεν τους πηραξαν, αλλα τωρα κονομισαν και δεν τους νοιαζει πλεον...

Δημοσ.
σαν λιγο παλιος στο insomnia ειχα κανει μια καταγγελια πριν χρονια για το eshop τοτε που ολοι το παινευαν. Λοιπον οι τυποι πηραν σπίτι (δεν ειχαν βεβαια τα στοιχεια μου αλλα διαβασαν την ιστορία) και ζητησαν με απειλητικο υφος το κινητό μου. Οταν με πηραν ζητησαν εξηγησεις γιατι να γραψω στο insomnia αυτα τα πραγματα. Αυτο τους πηραξε, οι μ...ιες που κανουν δεν τους πηραξαν, αλλα τωρα κονομισαν και δεν τους νοιαζει πλεον...

Ti prama piran kai sou zitousan exigiseis?

Kai den tous skiloevrises?

As kanoun to idio kai se mena kai tha deis pos tha fevgoun?

Aloste pos se vrikan ta stixeia sou?

Prosopika dedomena file mou tha trogane minisi avlepos kai o kathe sinipefthinos pou dini stixeia.

Δημοσ.

Εγω παντος ειμαι ευχαριστημενος απο το e-shop.Μπορει να εχω παρει 4-5 προβληματικα προιοντα (απο την αρχη) αλλα τουλαχιστον η αντικατασταση ηταν αμεση και μαλιστα σε μια περιπτωση (καμμενη μνημη τελευταιο κομματι) πηρα τα λεφτα μου πισω.Μεγιστη συμβολη στην εξυπηρετηση που ετυχα εχει ο υπαλληλος e-shop στη Κορινθο ο οποιος κατα γενικη ομολογια πια ειναι απο τους πιο εξυπηρετικους και ευγενικους υπαλληλους-πωλητες.Αυτος πως προσπαθει να σε εξυπηρετησει ,σε ενημερωνει για την παραγγελια σου η την αντικατασταση και περνει μπροστα σου τηλ στα κεντρικα για παραπανω πληροφοριες?οι αλλοι δεν μπορουν ? Δε ξερω τι γινεται με τις εγγυησεις κλπ..αν φταιει το e-shop η οχι αλλα εμενα μου εχει κανει εντυπωση αυτο και για μια φορα ας πουμε και για καποιον που κανει καλα τη δουλεια του.Σε αντιθεση με εναν προισταμενο του e-shop στην αθηνα που οταν τον ρωτησα τι θα γινει με τη μνημη..(ειχα παρει δυο κομματια dual)..μου ειπε δεν πειραζει βαλε οτι ναναι..ετσι το εχω και εγω το pc σπιτι ..με δυο διαφορετικες μνημες.

αυτα και απο μενα και μην διαβασω καμμια αηδια οτι δουλευω στο e-shop οτι εχω συμφεροντα η οτι ξερω τον υπαλληλο και τον διαφημιζω.

Δημοσ.

Btw to e-shop exei allaksei idioktiti edw kai merika xronia.... apo tote pou anoikse kai magazia. Gia mena exei hasei tin palia tou egli. I mean agorazes pouo ftina giati den eixan magazi... tora ta l7 gia upalilous kai TOOSI diafimisi pou tou kanoun pou ta vriskoun?

Texnikos filos mou pou ekane paragelies gia magazia ?100,000 apo e-shop tin ekane apo ekei giati opos eipe to after-sales tou manavi stin laiki einai kalitero.

Stin teliki protimo to mikro magazaki pou exei mia fimi na iperaspisti kai mou kanei kai to kouti tzitzi se nea sinthesi xoris na exei tin ipoxreosi, para ta megala pou kai na hasoun 1-10-100 pelates den dinoun mia.

Δημοσ.

Μονο που στο μικρο μαγαζακι θα ειναι ολα πιο ακριβα..αυτα που θα θες τα περισσοτερα δεν θα μπορει να στα βρει η να στα φερει η θα κανει χιλια χρονια να συννενοηθει με το προμηθευτη του.Ασε τα μικρα μαγαζακια πεθανανε....Τωρα που τα pc προιοντα ειναι πια ολα χυμα στη κινα και απο τα 10 που περνεις τα 5 εχουν προβλημα καλυτερα να παω σε μια αλυσιδα που και στοκ θα εχει και θα μου το αλλαξει γρηγορα και αν χρειαστει θα μου δωσει πιστωτικο να παρω κατι αλλο (αλλα θα εχει και μια αλφα ποικιλια να διαλεξω...)Τα μικρα μαγαζακια αξιζουν πια μονο αν ο ιδιοκτητης ειναι φιλαρακι σου και μπορει να σου τσεκαρει στα γρηγορα αν εχει καει κατι απο το να το στελνεις για σερβις αθηνα..αντε να σου κανει και κανα φορματ αμα εσυ βαριεσαι

Δημοσ.

Αν δε γνωρίζαμε τα γραφεία του eshop όταν πρωτοξεκίνησε πιστεύω πως θα παρέμενε πολύ ανταγωνιστικό κατάστημα. Στην αρχή είχε τη φιλοσοφία των αγορών μόνο από ίντερνετ. Η πίεση του κόσμου τους έκανε να ανοίξουν τα καταστήματα κ εκεί για μένα έχασαν την παλιά αίγλη τους.

Δημοσ.

Γιατι εχασαν την αιγλη τους με τα μαγαζια ?απο το να μιλας με εναν απαραδεκτο πωλητη στο τηλεφωνο (και αντε και να συννενοηθεις αμα εχεις και κανα προβλημα και χρειαζεσαι σερβις ) καλυτερα να του μιλας καταμουτρα στο μαγαζι και αν χρειαστει να διεκδικεις και πιο ευκολα το δικιο σου.Οχι να σε παραπεμπουν απο υπευθυνο σε υπευθυνο.Δεν ξερω αν προ μαγαζιων ειχαν καλυτερη ποιοτητα-δεν ψωνιζα τοτε- αλλα ο κοσμος ''απαιτησε'' τα μαγαζια για λογους εμπιστοσυνης και αμεσοτητας.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει και να φερονται με τον αναλογο σεβασμο στον καταναλωτη....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αν δε γνωρίζαμε τα γραφεία του eshop όταν πρωτοξεκίνησε πιστεύω πως θα παρέμενε πολύ ανταγωνιστικό κατάστημα. Στην αρχή είχε τη φιλοσοφία των αγορών μόνο από ίντερνετ. Η πίεση του κόσμου τους έκανε να ανοίξουν τα καταστήματα κ εκεί για μένα έχασαν την παλιά αίγλη τους.

Pia aigli eixan gia na tin xasoun.Min trelathoume teleios.

To ksekatharizoume mia kai kali gia na telionoume.

Eixe sigoura kai kapos simera tis pio xamiles times.Anagastika omos gia auto to logo den exei katholou service.Min mou peite oti 5 atoma sto menidi mporoun na koumantaroun oles tis epistrofes.DEN GINETAI, asxeta me to an kseroun,asxeta me to an theloun,asxeta me to an tous endiaferei.

Opote eite agorazeis kserontas oti se periptosi ellatomatikou proiontos tha xaseis stin kaluteri ena mina(2 mines gia ena router 3com) i pas allou kai dineis 10-20 euro parapano gia na exeis tin isuxia sou.

Δημοσ.

Ευτυχως εγω δεν ασχοληθηκα ποτε με το e-shop γιατι πολυ απλα ηταν παντα ακριβοτερο στα πραγματα που εψαχνα και παντα ειχα την απορια γιατι τους προτιμαει ο κοσμος. Anyway, διαβαζοντας τα διαφορα post για τα προβληματα,μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: πως ειναι δυνατον τα προιοντα απο το εν λογω καταστημα να παρουσιαζουν τοσο υψηλα ποσοστα ελλατωματικων παρτιδων? Ετσι και αλλιως μιλαμε για brand names οπως ASUS, GIGABYTE κτλ. Πως γινεται τα ιδια προιοντα απο αλλα καταστηματα να ειναι ΟΚ και απο το e-shop μαπα?

:confused:

Δημοσ.

Θα σου απαντήσω εγώ. Γιατί στο eshop ψωνίζουν όσοι έχουν χόμπυ τους υπολογιστές και είναι αυτοί που κάνουν τις μεγαλύτερες ζημιές στο hardware (μόντες, o/c...). Προσωπικά ότι έχω αγοράσει από αυτό το κατάστημα ήταν πάντα συσκευασμένο με τις ζελατίνες του, δούλευε τέλεια και μια φορά που επέστρεψα μητρική ήταν από δικό μου λάθος.

Δημοσ.

Να πω κι εγω την εμπειρια μου:Περσι οκτωβρη ο νεος υπολογιστης απο το e-shop ειχε ελαττωματικη καρτα γραφικων 7900GT...Την πηγα πισω,σε 3-4 μερες τηλεφωνο "μπλα μπλα η καρτα ειναι ΟΚ,θα σας την επιστρεψουμε".Ευγενικα κι ωραια ρωτησα ποιος εκανε τον ελεγχο και να του μιλησω.Ηταν αυτος που μου τηλεφωνησε.Του ειπα οτι η καρτα βγαζει το προβλημα στα 20λεπτα λειτουργιας και οχι αμεσως και γενικα του δωσα να καταλαβει οτι δεν ειμαι ασχετος.Μονος προτεινε επανελεγχο και σε 3 μερες με πηραν για να μου πουν οτι θα παρω μια <ολοκαινουργια> 7950GT........βεβαια η νεα καρτα αν και δυνατοτερη+νεοτερο μοντελο ηταν 33 ευρω φτηνοτερη απο την αντικατασταθεισα αλλα μην τα θελω κι ολα δικα μου.........

Γνωμη μου ειναι να ειμαστε παντοτε ευγενικοι και "διαβασμενοι"...Δεν λεω,βουιζουν τα φορουμς απο παραπονα εναντιον του e-shop,αλλα εγω τουλαχιστον ικανοποιημενος εμεινα στην περιπτωση του RMA....Ο ευγενικος με επιχειρηματα εχει κατα τη γνωμη μου 10φορες περισσοτερες πιθανοτητες να "κερδισει" αποτι ο πολλα βαρυς "πληρωνω και θα μου στησετε και κ@λο"...Στη χειροτερη,αν δεν ξερετε καλα εσεις,παρτε μαζι σας εναν φιλο σας που ναναι geek...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...