polidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Παιδιά η αλήθεια είναι ότι τους τρελαίνουμε κ εμείς. Τους μιλάμε άγρια και λογικό είναι να μας παιδεύουν. Κ αυτοί που δουλεύουν εκεί, άνθρωποι είναι και δε θέλουν πολύ. Πιστεύω πώς πολλά προβλήματα θα είχαν διευθετηθεί ήρεμα κ ωραία αλλά κάποιοι τα θέλει ο κ*λος τους να τους τραβάνε! Μια φορά στη Στουρνάρη και άλλη μια στο Χαλάνδρι είχα πέσει σε φασαρία σχετικά με σέρβις. Μόνο πιστόλια δεν βγάλανε. Έλεος ρε γμτ. Μας λείπουν οι σωστοί τρόποι. Κ ότι ο πελάτης έχει δίκιο δεν σημαίνει ότι θα του πηδ***ουμε κ από πάνω. Γι'αυτό μην τους νευριάζετε γιατί την πληρώνουμε κ όλοι εμείς οι υπόλοιποι. Με την ευγένεια και τους σωστούς τρόπους προσωπικά πετυχαίνω τα πάντα. Ακόμα και με τους πιο δύστροπους ανθρώπους έχω καταφέρει να βρώ άκρη. Poli iperaspistis tou e-shop dixneis me ta post sou. Mipos douleveis h exeis sxeseis kata kei meria? Emena den me xalaei kala kaneis alla otan les: "Miliste re paidia hrema kai min nevriazete tous ypalilous" Ti na sou po re file. Ego prosopika panda iremos ime se tetia themata alla otan vlepo o alos paei na mou ti vgei kai na leei ta dika tou ta perno poli agria. Ma afou sou leo mou stilane lathos prama kai epimenane oti oxi stilame to sosto. Ma pos einai dinato tous leo alo parigila exo ektiposi kai tin selida tis paragelias kai tha sas to stilo na to dite. Kai na epimenouneeeeeee!!!! E!! eki ta pira(poso tha kanei kapios ypomoni) An den tous apilousa me dikigoro den tha ginotane i doulia mou. Alla ipame fovera thelei o Ageios
Directx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Αν όσα διάβασα παραπάνω ισχύουν και δεδομένου ότι έχω πολύ καιρό να αγοράσω από το e-Shop, τότε το μόνο που έχω να πω είναι "κρίμα" και ως αίτιο της λεγόμενης κακοδαιμονίας καταλογίζω πως πάρα μεγάλωσε σαν αλυσίδα (!) / επιχείρηση..
andrip Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 δηλαδή όποιος μιλάει καλά για το e-shop πρέπει να δουλεύει εκεί; εγώ έχω επιστρέψει 3-4 φορές κάποιο πράμα που είτε κάηκε είτε απο την αρχή δε δούλευε η μόνη καθυστέρηση ήταν σε μια motherboard που δεν υπήρχε, ε θα τι γενάγανε; πριν 4-5 μέρες πήρα μία ψύκτρα, τελικά δεν έκανε γιατί είχα άλλη motherboard και τη γύρισα πίσω, λέω δε τη θέλω μπλα μπλα έκανα λάθος εγώ θα ήθελα κάποιο πιστωτικό γιατί δε θέλω να αγοράσω κάτι άλλο, περάστε απο το ταμείο λέει να πάρετε τα λεφτά σας. αφού όσοι έχετε τέτοια προβλήματα γιατί συνεχίζετε να ψωνίζετε κάνοντάς το παράλληλα το πιο επιτυχημένο e-shop. κι όχι δε δουλεύω εκεί
Directx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ξέρεις τι γίνεται.. Εγώ όπως είπα έχω καιρό να αγοράσω από το e-Shop, όσο καιρό αγόραζα δεν είχα προβλήματα μαζί του, μένω λοιπόν με αυτή την εικόνα, συνεπώς το συστήνω σε μερικούς γνωστούς μου και εκείνοι δίχως καν να αγοράσουν μερικές φορές, τελικά θα πουν σε κάποιους δικούς τους γνωστούς, εμπιστευόμενοι την γνώμη μου, ότι άκουσαν πως το e-Shop είναι καλό μαγαζί κοκ.. Το αντίστροφο σενάριο (το e-Shop είναι κακό μαγαζί) μπορεί επίσης να συμβεί..
aspirin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 polidis σε αυτό το thread πρέπει να εκφέρουμε μόνο κακή γνώμη για το e-shop? Τέσπα για να σου λύσω την απορία, δεν έχω καμία σχέση με το κλάδο. Απλά είμαι από τους ευχαριστημένους πελάτες.
polidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 δηλαδή όποιος μιλάει καλά για το e-shop πρέπει να δουλεύει εκεί; κι όχι δε δουλεύω εκεί Kai pios eipe singekrimena gia sena oti douleveis eki? Apla file mou den sou etixe kamia stravei gia fto milas kala logia. An sou tixi omos na se do ti tha les meta. polidis σε αυτό το thread πρέπει να εκφέρουμε μόνο κακή γνώμη για το e-shop? Τέσπα για να σου λύσω την απορία, δεν έχω καμία σχέση με το κλάδο. Απλά είμαι από τους ευχαριστημένους πελάτες. Exei dikio eise apo tous efxaristimenous giafto prepi na les kala logia. Alla sto proigoumeno sou post den mou arese afto pou ipes gia tous ypalilous tou e-shop kai htan kati san na daxtilodixnosouna. Katalaves.
aspirin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Τί δε σου άρεσε? Ότι πρέπει να μιλάμε ευγενικά κ ωραία? Στην τελική αν βγάλουμε άχρηστα το Πλαίσιο κι eshop, από που θα ψωνίζουμε? Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις? Δε νομίζω.
polidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Τί δε σου άρεσε? Ότι πρέπει να μιλάμε ευγενικά κ ωραία? Στην τελική αν βγάλουμε άχρηστα το Πλαίσιο κι eshop, από που θα ψωνίζουμε? Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις? Δε νομίζω. Nai vevea na milame evgenika kai orea alla otan sou ti spane ti tha milas? Pandos me ta legomena sou katalava oti se exoune desi kala afta ta 2 katastimata kai tha katsis anangastika kai tha tros afta pou sou prosferoun. Yparxoune file mou katastimata poli pio kala kai pio axiopista sto exoteriko kai me mises times malista apo tous dikous mas tous apateones. Ara enalaktikes liseis yparxoune kai pote min parakalate h min menete se ena katastima. Aftoi mas exoune anagh oxi emeis.
aspirin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Είμαι σίγουρος ότι είσαι κ εσύ δεμένος με αυτά τα δύο καταστήματα και ότι σύντομα θα ψωνίσεις από εκεί. Επιπλεόν στο εξωτερικό (μιας κ ψωνίζω μικροπράγματα) δε υπάρχουν περιθώρια κέρδους (μεταφορικά, τελωνεία...). Κ δε μιλάμε για τη περίπτωση rma... Εδώ δε μπορείς να συννενοηθείς face2face, θα βρείς άκρη με email? Btw πέσμου ένα κατάστημα στο εξωτερικό που αξίζει να ψωνίζεις.
pc_admin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 εναλλακτικες λυσεις αν ψαξουμε υπαρχουν αλλα ειναι το ρισκο της υποθεσης Το θεμα ειναι οτι ισως να μας εχουν καθυστερησει καποιες παραγγελιες ή καποια επισκευη εντος εγγυησης αλλα συνεχιζω να ψωνιζω γιατι εχω εμπιστοσυνη οτι ενταξει μπορει να καθυστερησει αλλα θα το αλλαξουν , οτι αυτα παραγγειλα -αυτα στελανε, οτι δεν εστειλαν μεταχειρισμενα , οτι δεν πηραν λεφτα και μετα να κανουν την παπια κτλ Αυτη η εμπιστοσυνη μετραει. Ξερω εγω αν αυριο παω απο το χ μαγαζι στο ιντερνετ και βγει πατατα? τοσα γινονται και μετα κλαιω τα λεφτα μου. Εχω ακουσει περιπτωσεις που εδωσαν προκαταβαλη για την αγορα πριν χρονια κι ακομα περιμενουν , που πηραν μεταχειριμενα πραγματα και ενα σωρο περιπτωσεις .
fx125 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Εγω παιδια εχω μαγαζι και πραγματικα ειναι παρα πολλες οι περιπτωσεις με πελατεs που εχουν βρεθει στα ορια τους με το e-shop και οχι μονο.Αλλα για μενα ενα ειναι το σημαντικο να υπαρχει εμπιστοσυνη μεταξυ εμενα που πουλαω-επισκευαζω και του πελατη που θα μου φερει αλλους 10 αν μεινει ευχαριστημενος στη τελικη.κατι που με τα μεγαλα μαγαζια ειναι λιγο δυσκολο μια και το προσωπικο ολλο αλλαζει και δεν υπαρχει αυτη η σχεση.
polidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Είμαι σίγουρος ότι είσαι κ εσύ δεμένος με αυτά τα δύο καταστήματα και ότι σύντομα θα ψωνίσεις από εκεί. Mpaaaaa!!!!! me tipota file mou Protimo na doso 15? parapano sta metaforika para apo e-shop. Επιπλεόν στο εξωτερικό (μιας κ ψωνίζω μικροπράγματα) δε υπάρχουν περιθώρια κέρδους (μεταφορικά, τελωνεία...). Κ δε μιλάμε για τη περίπτωση rma... Εδώ δε μπορείς να συννενοηθείς face2face, θα βρείς άκρη με email? Nai ok exeis metaforika kai telonia(edo den milao ektos EU se europi anaferome)alla ta perneis pio fthina. Ara ise sta isa sou. Kai opote xriastika epistrofi mono me ena tilefono h ena mail egine i andikatastasi file mou.Meta exoda apostolis dika tous Btw πέσμου ένα κατάστημα στο εξωτερικό που αξίζει να ψωνίζεις. Para polla!!!! Ego pou psonizo kirios apo Germanika e-shop eimai poli efxaristimenos. Links den mporo na sou doso epidi ime exo. Alla an tin psaxeis telika tha deis oti iparxoune enalaktikes liseis Εγω παιδια εχω μαγαζι και πραγματικα ειναι παρα πολλες οι περιπτωσεις με πελατεs που εχουν βρεθει στα ορια τους με το e-shop και οχι μονο.Αλλα για μενα ενα ειναι το σημαντικο να υπαρχει εμπιστοσυνη μεταξυ εμενα που πουλαω-επισκευαζω και του πελατη που θα μου φερει αλλους 10 αν μεινει ευχαριστημενος στη τελικη.κατι που με τα μεγαλα μαγαζια ειναι λιγο δυσκολο μια και το προσωπικο ολλο αλλαζει και δεν υπαρχει αυτη η σχεση. Etsi Bravo!!! Alla na sou po pio einai to kako me esas tous mikrous? Oti poulate poli pio akriva apo ta megala polikatastimata(Logiko dioti den fevgei poli prama ara to kerdos einai periorismeno) h den exete pragmata pou ta exoun oi megales eteries. giafto kai o kosmos den erxete se sas kai paei sta megala magazia.
aspirin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Όταν γυρίσεις σπίτι, δώσε μου τα λίνκς με τα καταστήματα. Αν είναι όντως πιο φθηνά και αξιόπιστα δεν έχω λόγο να ψωνίσω από εδώ. Περιμένω εεεεε
polidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Όταν γυρίσεις σπίτι, δώσε μου τα λίνκς με τα καταστήματα. Αν είναι όντως πιο φθηνά και αξιόπιστα δεν έχω λόγο να ψωνίσω από εδώ. Περιμένω εεεεε Exeis PM!!!
aspirin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 thx polidis. Αν θέλεις, πόσταρε τα εδώ για να τα δούν κ άλλοι ενδιαφερόμενοι. Ενδεικτικά οι τιμές από τα καταστήματα μαζί με τα μεταφορικά είναι τό ίδιο ίσως κ ακριβότερα. Άραγε έχει κανείς εμπειρία από RMA σε ξένα σαιτ του εξωτερικού? Πώς τους μπινελικώνεις αν χρειαστεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.