pc_admin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εγω για το e-shop δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα , το αντιθετο μαλιστα 2 φορες που ετυχε κατι με εξυπηρετησαν προθυμα , το λεω γιατι δεν πρεπει να ακουγονται μονο τα αρνητικα , αλλα οταν υπαρχουν θετικα πρεπει να τα λεμε. Τα e-shop points στην επαρχια που μενω ειναι σωτηριο για εμας γιατι μιλαμε face to face με το καταστημα και ειναι πολυ εξυπνη κινηση και απορω πως δεν το εχουν κανει και αλλοι αυτο (πχ Πλαισιο κτλ) Γνωμη μου απο οπου και να αγορασεις αν σου κατσει στραβη τελειωσε . Επισης αν δεν εισαι τουλαχιστουν power user θα εχεις προβληματα (δεν αναφερομαι στο παλικαρι ,που ξερει καλα το αθλημα οπως φαινεται) Επισης αν δεν εχεις ανταλακτικα διπλα σου για δοκιμη, μια απο τα ιδια .
vision Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 ρε παιδιά από το e-shop υπολογιστές? Πάτε καλά? Για κανά καλωδιάκι κανα cdάκι ναι, άντε και για επώνυμα προιόντα και μόνο.
chakra Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δε ξερω ρε παιδια γεια σας,αλλα μαλλον εγω ειμαι πολυ τυχερος,τι να πω!.Εδω κ 4 χρονια ψωνιζω απο e-shop και δεν ειχα κανενα προβλημα εως τωρα.Και οσο απο service, πριν 2 βδομαδες αρχισε να μου χτυπαει ο σκληρος ενας maxtor 250gb ata, τον ειχα ενα 4μηνο πεπιπου,1 χρονο εγγυηση,τον πηγαινω στο point του λεω το προβλημα του τεχνικου κ μου λεει σε 10 εργασιμες θα με ειδοποιησουν.ΩΧ λεω, τη βαψαμε...Σε 4 μερες με παιρνουν τηλ απο τα κεντρικα μου λενε οτι οντως υπαρχει προβλημα κ οτι θα τον αντικαταστησουν με εναν seagate με τα ιδια χαρακτηριστικα,5 χρονια εγγηυση,διοτι ο συγκεκριμενος maxtor εξαντληθηκε. Και ετσι κ εγινε.Την επομενη μερα με παιρνουν τηλ απο το point και πηγαινω και τον παραλαμβανω.συνολο: 5 μερες. nice ε?!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δε ξερω ρε παιδια γεια σας,αλλα μαλλον εγω ειμαι πολυ τυχερος,τι να πω!.Εδω κ 4 χρονια ψωνιζω απο e-shop και δεν ειχα κανενα προβλημα εως τωρα.Και οσο απο service, πριν 2 βδομαδες αρχισε να μου χτυπαει ο σκληρος ενας maxtor 250gb ata, τον ειχα ενα 4μηνο πεπιπου,1 χρονο εγγυηση,τον πηγαινω στο point του λεω το προβλημα του τεχνικου κ μου λεει σε 10 εργασιμες θα με ειδοποιησουν.ΩΧ λεω, τη βαψαμε...Σε 4 μερες με παιρνουν τηλ απο τα κεντρικα μου λενε οτι οντως υπαρχει προβλημα κ οτι θα τον αντικαταστησουν με εναν seagate με τα ιδια χαρακτηριστικα,5 χρονια εγγηυση,διοτι ο συγκεκριμενος maxtor εξαντληθηκε.Και ετσι κ εγινε.Την επομενη μερα με παιρνουν τηλ απο το point και πηγαινω και τον παραλαμβανω.συνολο: 5 μερες. nice ε?!! +1! Εγω ψωνιζω 2,5 χρονια, ποτε δεν εχει συμβει τπτ! Μια φορα που χρειαστηκε, η εξυπηρετηση ηταν αμεσοτατη και σωστη!
antonl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 [...] πριν 2 βδομαδες αρχισε να μου χτυπαει ο σκληρος [...] τον πηγαινω στο point του λεω το προβλημα του τεχνικου κ μου λεει μου λεει σε 10 εργασιμες θα με ειδοποιησουν. [...] συνολο: 5 μερες. nice ε?!! Not nice at all. Αλλά επειδή έχουμε μάθει στα χειρότερα, είμαστε ικανοποιημένοι όταν αυτά δε συμβαίνουν. Γιατί να πει ο τεχνικός ότι θα σε ειδοποιήσουν σε 10 μέρες κι όχι σε 10 λεπτά; Τέσσερις ή πέντε μέρες είχε κάνει να έρθει από το Amazon (Αγγλία) μια παραγγελία μου όταν ήμουν Γιάννενα. Πιο μακρυά μένεις εσύ; Προφανώς δεν «την λέω» σε 'σένα
grtt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 ααα, ας γράψω κι εγώ το παθημά μου... Πριν ένα χρόνο και κάτι είπα να πάρω καινούργιο υπολογιστή από το e-shop. Μπαίνω στην ιστοσελίδα του καταστήματος κάνω μια σύνθεση,μου ήρθε σπίτι. Τα βγάζω από το κουτί, τι να δω; Το μαύρο κουτί του case είχε μια τεράστια γρατζουνιά, το παραβλέπω, τα βάζω όλα στην πρίζα, ανοίγω την οθόνη, τι βλέπω; Η ολοκαίνουργια LG οθόνη είχε ένα καμμένα Pixel ακριβώς στο κέντρο το οποίο το καθιστούσε άκρως εκνευριστικό..το ξεπερνάω κι αυτό, ρίχνω μια ματιά στο panelaki που είχε το κουτί (και δείχνει την ώρα που είναι ανοιχτό, θερμοκρασία κλπ) δε λειτουργούσε σωστά! Οι μισές ενδείξεις ήταν καμένες! Κάνω γκλουπ συνεχίζω, λέω ας εγκαταστήσω τα Windows...μετά από πέντε λεπτά, τσουπ κλείνει ο υπολογιστής, λες και κάποιος τον τράβηξε από την πρίζα...Κοιτάω από εκεί κοιτάω από εδώ, όλα στη θέση τους, τον ξανανάβω, πριτζ, δεν άναβε! Περνάνε 1-2 λεπτά, άναψε για να σβήσει σε 1-2 λεπτά, αυτό έγινε πολλές φορές. Τους παίρνω τηλέφωνο, μου λένε να το φέρετε από εδώ. Εγώ μένω προς Πειραιά και έπρεπε να πάω στο Χαλάνδρι! Κάνω την καρδιά μου πέτρα, Δευτέρα πρωί πρωί τον πάω (Σάββατο είχε έρθει ο υπολογιστής).. για τη μεν οθόνη μου λένε ότι θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην αντιπροσωπία (έτσι κι έγινε, σε μια μέρα μέσα είχε αντικατασταθεί!) για τον υπολογιστή μου λέει αυτός που τον παρέλαβε: "Θέλετε να περιμένετε να τον δει το service, Θα πάρει 1-2 ώρες" λέω όχι θα περιμένω να με πάρετε εσείς τηλ. Περνάει η Δευτέρα, πέρασε η Τρίτη τίποτα. Την Τετάρτη παίρνω, μου λένε, είναι στο service δεν έχει ελεγχθεί ακόμα, την Πέμπτη παίρνω "είναι στο service δεν έχει ελεγχθεί ακόμα", την Παρασκευή "είναι στο service δεν έχει ελεγχθεί ακόμα ", ε, τα παίρνω, τους βρίζω, με βάζει στην αναμονή, μου λέει, "αυτή τη στιγμή ο τεχνικός κοιτάει τον υπολογιστή σας"..τελικά για να μην τα πολυλογώ, πέρασε καμιά εβδομάδα, μου είπαν ότι έφταιγε το DVD ROM που βραχυκύκλωνε, μου ήρθε ο υπολογιστής, με νέο κουτί, αφού δεν είχε γρατζουνιές ενώ λειτουργούσε και το Panel.. Τον ανάβω, όλα OK, μέχρι που μετά από 1-2 ώρες κολλούσε ο υπολογιστής, έσπαγε η εικόνα, όταν έβαζα κανένα παιχνίδι γινόταν χαμός, κολλούσε αυτόματα! Προφανώς ήταν η κάρτα γραφικών...επειδή δεν άντεχα να τους τον ξαναπάω κι επειδή ξέρω ότι αποκλείεται να είχε υπομονή ο τεχνικός να βάλει τον υπολογιστή 1-2 ώρες μέχρι να παίξει για να του κολλήσει ή να βάλει παιχνίδι να δει ότι κολλάει αυτόματα, πήγα στο Πλαίσιο πήρα μια νέα κάρτα, την εγκατέστησα και είδα την υγειά μου.. Την παλιά δεν έκανα καν τον κόπο να την πάω πίσω... Α, πα, πα, μακριά από το e-shop!
babisAOK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 +1 και από μένα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής Νομίζω οτι είναι απ΄τα καλύτερα καταστήματα στην Ελλάδα
polidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Endaxi kai ego stin arxi stis protes 3-4 paragelies den eixa to paramikro provlima Alla meta arxisane ta spastikaaaa!!! Argise 3 vdomades mia paragelia den apandoudane sta mails. Ok eipa singiria itane. Stin epomeni irthe lathos iliko kai i fasi einai oti epemenan oti stilane to sosto. Tous apilisa oti an den to alaxoune h den paro ta lefta mou tha pao se dikigoro dioti itane kai akrivoutsiko. Telika meta kopon kai basanon mou dosane ta lefta piso alla apo mena Telos. Den tha iparxei ali fora.
Angeldust Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζετε να αγοράζετε απο'κει αφού βλέπετε τι προβλήματα παρουσιάζονται. Ο μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο.
oblivious Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Και εγώ παλιά είχα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με έναν σκληρό δίσκο από το e-shop. Ήμουν φαντάρος τότε και είχε χαλάσει στην άδεια. Τους πήρα τηλέφωνο, τον έστειλα ταχυδρομικώς και έφυγα για τη μονάδα. Πέρασε ένα 2μηνο και δεν είχα νέα, ούτε εμένα είχαν πάρει τηλέφωνο στο κινητό ούτε σπίτι τους δικούς μου. Δεν σκεφτόμουν τότε για τον δίσκο γιατί υπήρχαν άλλες πίκρες. Όταν γύρισα σπίτι με άδεια το θυμάμαι και του ρίχνω ένα τηλέφωνο. Ψάχνανε τον δίσκο τότε. Ο δίσκος; Ποιος δίσκος; Χεχεχε. Αλλά τελικά παραδέχτηκαν το λάθος τους (είχε αναλάβει άλλος την αποθήκη) και μου έστειλαν άλλον καινούριο. Οι τύποι μου θυμίζουν Πουλιάδη.
aspirin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Παιδιά η αλήθεια είναι ότι τους τρελαίνουμε κ εμείς. Τους μιλάμε άγρια και λογικό είναι να μας παιδεύουν. Κ αυτοί που δουλεύουν εκεί, άνθρωποι είναι και δε θέλουν πολύ. Πιστεύω πώς πολλά προβλήματα θα είχαν διευθετηθεί ήρεμα κ ωραία αλλά κάποιοι τα θέλει ο κ*λος τους να τους τραβάνε! Μια φορά στη Στουρνάρη και άλλη μια στο Χαλάνδρι είχα πέσει σε φασαρία σχετικά με σέρβις. Μόνο πιστόλια δεν βγάλανε. Έλεος ρε γμτ. Μας λείπουν οι σωστοί τρόποι. Κ ότι ο πελάτης έχει δίκιο δεν σημαίνει ότι θα του πηδ***ουμε κ από πάνω. Γι'αυτό μην τους νευριάζετε γιατί την πληρώνουμε κ όλοι εμείς οι υπόλοιποι. Με την ευγένεια και τους σωστούς τρόπους προσωπικά πετυχαίνω τα πάντα. Ακόμα και με τους πιο δύστροπους ανθρώπους έχω καταφέρει να βρώ άκρη.
Sincere Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Παιδιά κάθισα και διάβασα όλα τα μηνύματα ένα- ένα. από το e-shop έχω ψωνίσει δυο φορές. Την πρώτη δυο δίσκους και μια μνήμη και την δεύτερη έναν φορητό acer. Ομολογώ οτι έχω κλάσει μέντες!!!!! έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Οι δίσκοι δεν μου έχουν παρουσιάσει πρόβλημα το ίδιο και η μνήμη . Ρε παιδιά κάνω πολύ δουλειά κάθε μέρα και είναι πολύ δύσκολο να κρατώ backup καθημερινά. Τι να κάνω???? Με έχετε κατατρομάξει!!! (Να πάω να πάρω έναν δίσκο από αλλού να συνεχίσω την δουλειά μου και αυτόν να τον πετάξω?? είναι και WD παναθεμάτoν!) Όσο για το φορητό acer επαναπαύομαι στην ιδέα οτι τον παρέλαβα σε σφραγισμένο κουτί acer. Λέτε να μου βγει σκάρτος??? Και οχι τιποτ' άλλο δεν ήταν και για μένα και δεν θέλω να βρεθώ μια μέρα να μου ζητάνε και τα ρέστα για την σαβούρα που τούς αγόρασα... Βρε παιδιά δεν μπορεί να είναι τόσο μαύρα κι άραχνα τα πράγματα... Έχω στενοχωρηθεί παρά πολύ..... P.S. Προσωπική γνώμη (+ γνώμη κάποιων φίλων) Το πλαίσιο δεν θεωρώ οτι είναι καλύτερο. Κάποτε μπορεί να ήταν τώρα όμως έχει βάλει στόχο να γεμίσει τον κόσμο turbo-x και conect. Αγόρασα πριν ένα χρόνο έναν φορητό απο εκεί όταν πήγα να τούς ρωτήσω για αναβάθμιση μου είπαν οτι δεν γίνεται και όχι μονό αυτό αλλά όταν ρώτησα για επισκευή μου είπαν οτι αυτοί κάνουν μόνο στα δικά τουσ μηχανήματα. Δηλαδή τι κι αν αγόρασα τον φορητό απο το e-shop τι κι αν τον αγόραζα από το πλαίσιο το φίδι εγώ μόνος μου θα το έβγαζα απο την τρυπά. P.S.S. Αυτός για τον οποίο αγόρασα τον acer μου είπε ότι παρατήρησε κάτι περίεργο στην οθόνη. Λέτε να είναι καμένο Pixel??? Πως το καταλάβω???
aspirin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Sincere όπως διάβασες υπάρχουν καλές και κακές εντυπώσεις από το e-shop. Αν χτυπα ξύλο γίνει κάτι, θα σε παιδεύσει αρκετά αλλά αποκλείεται αν μείνεις παραπονεμένος (θέλω να πιστεύω).
Sincere Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 aspirin Ευχαριστώ για το κουράγιο. Δυστυχώς είμαι από τούς ανθρώπους που δεν με ενοχλεί να παιδεύομαι αλλά με χαλάει πολύ να μην βρίσκω λύση. Αν ο μη γενητω χαλάσει ο acer θα βρω μια αντιπροσωπία και θα τον πάω (στην τελική τουσ παίρνω έναν άλλο), αν όμως χαλάσει κάποιος δίσκος τι κάνω?? (βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο μετανιώνοντας που αγόρασα από εκεί?? - Αυτό βέβαια δεν θα έφερνε πίσω τα δεδομένα...) Πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εναποθέσω τισ ελπίδες μου στην μοίρα παρακαλώντας η τύχη είναι με το μέρος μου. + το να μην ξαναγοράσω από εκεί (ασ μην προκαλώ την τύχη μου καλύτερα...) Μια ερώτηση μόνο (προς όλους) : έχετε σκεφτεί ποτέ τι ειναι αυτο που κανει τα προιοντα του ε-σοπ ποιο επηρεπη στα ελατώματα? Αν από τον ίδιο εισαγωγέα έχουν αγοράσει δυο μαγαζιά (π.χ. πλαίσιο και ε-σοπ) το ίδιο εξάρτημα και το πρώτο αγόρασε 100 κομμάτια ενώ το δεύτερο αγόρασε 10000 και πέτυχε καλύτερη τιμή (καλύτερη τιμή == φθηνότερο προϊόν) τι κάνει την διαφορά?
aspirin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Κοίτα. Πιστέυω ότι τίποτα δε χαλάει τυχαία. Εσύ πρόσεξε τον φορητό σου και δε θα χαλάσει. Δεν είναι από ζάχαρη πιά. Απλά πρέπει να προσπαθήσεις κ εσύ για να χαλάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.