Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία

BadIronTree

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που ανέφερε κάποιος πρέπει να γίνει: καταγγελία στο ΙΝΚΑ και δώστε ένα ραντεβού μια μέρα που να βολεύει όλους για να πάτε εκεί!

Ακόμη προτείνω να ανοίξει ένα θέμα για τα e-shops Κάτι σαν ψηφοφορία, από που αγοράζετε και πόσο ευχαριστημένοι είστε; Για να μην την πατήσουν κι άλλοι και κατά δεύτερο να βάλουν μυαλό τα προβληματικά μαγαζιά (ίσως αν τους κοινοποιηθεί το αποτέλεσμα, μετά από αρκετά posts)

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα τελικά έλιξε καλός. Πήρα τη κάρτα πίσω. Και με βοήθησαν να αλλάζω την motherboard που είχα πρόβλημα....

Το θέμα για εμένα λήγει εδώ και δεν επιθυμώ την δημοσίευση της καταγγελίας και την συνέχεια του θέματος στο forum, μπορείτε να διαγράψετε το post αν θέλετε. Ακόμα συγγνώμη αν έθιξα μερικούς υπαλλήλους με την αναφορά τους στο πρόβλημα μου.

Δημοσ.

Αγόραζα από το e-shop προϊόντα μικρής αξίας και όχι βασικού hardware εξοπλισμού για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Κάποτε όμως πριν από περίπου 2 χρόνια έκανα την μαλα*** να αγοράσω μια κάρτα GeForce 6800GT Gigabyte. Στους 6 μήνες η κάρτα κάηκε. Τους την πήγα πήρα RMA και μετά από δύο εβδομάδες με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι πράγματι είχει καεί αλλά επειδή δεν είχαν άλλες μου δίναν πίστωση 240ευρώ. Τους λέω μα καλά την κάρτα εγώ την αγόρασα 360ευρώ, και η απάντηση ήταν ότι σε έξι μήνες είναι φυσιολογικό να χάσω αυτό το πόσο στην πίστωση.

Χρησιμοποίησα την πίστωση για αγορά ενός καλού κουτιού και ADSL Router, και πήγα πάλι στο μαγαζί που δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Στο Πλαίσιο, και δεν το λέω για λόγους διαφήμισης αλλά γιατί στα 14 χρόνια που ασχολούμαι με υπολογιστές ποτέ δεν έχω χάσει τα λεφτά μου.

Στο e-shop εδώ και δύο χρόνια ούτε καν μπαίνω στο κόπο να δω τον online κατάλογο τους. Λίαν επιεικώς κλέφτες από άποψη after sales service. Δυστυχώς όμως στους υπολογιστές αυτό είναι που έχει σημασία

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι και στο ΠΛΑΙΣΙΟ και σε όλα τα καταστήματα οι επιστροφές πιστωτικών γίνονται στην τρέχουσα τιμή του προϊοντος. Για κάτσε ρε BadIronTree, ενα λεπτάκι. Δηλαδή ανοίγεις thread και τους καταγγείλεις και με το δίκιο σου με όλη αυτή την ταλαιπωρία που τράβηξες και ξαφνικά επειδή σου επέστρεψαν την κάρτα φιλιώσατε κιόλας ύστερα απο τόσο καιρό? Δυστυχώς όταν αρχίζουν και δημοσιοποιούνται τα προβλήματά τους σε φόρουμ κλπ. , τότε επιστρέφουν τα ελαττωματικά προϊοντα ή εκδίδουν πιστωτικά. Δεν περίμενα να αποσύρεις έτσι την καταγγελία σου και να νοιώθεις τύψεις. Σκέψου λίγο πόσο πολύ ταλαιπωρήθηκες.......εσύ και όχι αυτοί....

Δημοσ.

badirontree πες μας και εμας τι εγινε, επεσε τσεκούρι απο 'δω, εφαγες ξύλο , σε δωροδοκήσανε ή σου εκανε μηνυση απο το eshop; κατι αλλο;

Δημοσ.

Κατάλαβα τί έγινε. Απειλή ότι θα κινηθούν νομικά εαν συνεχιστεί ο διασυρμός και η συκοφάντιση του e-shop.gr . Οι γνωστές μέθοδοι. Πάρτε το χαμπάρι όλοι σας, στη σήμερον ημέρα ζούμε ως σκλάβοι. Ξεχάστε δικαιώματα κλπ. κλπ.. Έτσι και φωνάξεις και υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, σου πετάνε μια ομάδα δικηγόρων και σε "καθαρίζουν" σε χρόνο dt. Μια χαλασμένη κάρτα γραφικών πήγες για αντικατάσταση, χωρίς σπίτι και βρακί θα μείνεις στο τέλος. Το θέμα θεωρείται λήξαν απο εμένα.

Δημοσ.
Ξεχάστε δικαιώματα κλπ. κλπ.. Έτσι και φωνάξεις και υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, σου πετάνε μια ομάδα δικηγόρων και σε "καθαρίζουν" σε χρόνο dt.

I doubt that! Τα μαγαζια παιρνουν αδεια απο το Υπ. Εμπορίου με προυποθέσεις και ελέγχονται απ'αυτο. Δεν ειναι τόσο ασύδοτοι οσο θα ηθελαν ορισμένοι όψιμοι επιχειρηματίες lamogia, αρτι αφιχθέντες απο τα κολλέγια ;)

Γι'αυτο δεν θέλει κόπο... θελει τρόπο! :)

Δημοσ.

Παιδια ακούστε τι έγινε στο εν λόγω μαγαζί λίγο άσχετο με το θέμα βέβαια. Απ' ότι κατάλαβα κλέψανε την Παρασκευή μια παραγγελία από τον πάγκο μπροστά στην υπαλληλο από ένα άγνωστο που μπήκε στο μαγαζί χωρίς να τον αντιληφθούν. Πρέπει να πήγε και η σήμανση αλλά ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ Ε-SHOP ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΜΠΛΚΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ E-SHOP.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.
file ardon ... den mporo na po tipota parapano... (opios katalabe katalabe :( )

to mono pou den niotho einai tipsis

επειδη πολλά μπορούν να καταλάβουν θα ηταν καλύτερο ο κυριος που σου είπε αυτο να έρθει να παραθέσει τις απόψεις του.

ενα sign in χρειάζεται και τιποτα αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...