damis72 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Τι γίνεται ρε σεις .... εδώ και 3 μέρες που χαζέυω τα post πέφτουν σαν τα "σύκα" τα παράπονα για το e-shop. Μου θυμίζει μία ιστορία για ένα κατάστημα στην Στουρνάρη που δούλευε ένας φίλος τεχνικός στο οποίο πήγαινες το PC για έλεγχο και σου ξηλώνανε μνήμες - επεξεργαστές για τον επόμενο αγανακτισμένο πελάτη που έμπαινε βρίζοντας και σε βάζανε στην αναμονή για 1-2 μήνες μέχρι να βρούνε άλλο "θύμα". Ευτυχώς το συγκεκριμένο έκλεισε μετά από 1-2 χρόνια. Παιδιά Καταγγελία στο ΙΝΚΑ και ομαδική, οργανωθείτε.
powerthunder Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Το e-shop δεν αξίζει καθόλου πλέον, δυστυχώς είναι να μην σου τύχει να χρειαστείς service, έτσι και σου τύχει ξέχνα το αντικείμενο που αγόρασες. Έτσι και εγώ αγόραζα μέχρι που μου έτυχε ένα ελλατοματικό προιόν. Αφού ήταν 2 μήνες στο service τους επέστρεψε ελλατωματικό και με χρέωσαν κιόλλας! Από τότε δέν έχω ξαναψωνίσει απο κεί ούτε εγώ ούτε και οι φίλοι μου.
overclocker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Αν και έχω εδώ και 7 χρόνια δώσει πάνω απο 12.000€ σε hardware και software στο εν λόγω μαγαζί χωρίς να έχω μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα (μάλλον είμαι πολύ τυχερός!) θα σκεφτώ αρκετα την επόμενη αγορά μου από αυτό με τόσα παράπονα που διαβάζω και ακούω τον τελευταίο καιρό.
think4fun Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ποοοποοοποοο τι διαβαζουν τα ματια μου.....κ σα μλκας πηγα κ πηρα ενα ρουτερ...αντε κ το πηρα, ξερετε αν κανουν αλλαγες γιατι τελικα θα το γυρισω σε wireless, εχω κρατησει αποδειξεις κλπ κ ουτε καν εχω ανοιξει το κουτι..θα μου το αλλαξουν η τρεχα γυρευε?? παντως μετα απ οσα εχω διαβασει αμφιβαλλω αν θα ξαναεπιλεξω το εσοπ...συνηθισμενος απο αγγλια νομιζα πως εχει εξελιχθει κ εδω το ηλεκτρονικο εμποριο...
Voorhees Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Αν δεν το έχεις ανοίξει λογικά θα το αλλάξουν αλλά εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει το e-shop και μετά ο στρατός.
BadIronTree Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 lol pedia molis me pirane apo to e-shop! me mia eugenia ena enthousiasmo mia kalosini! kai mou ipan oti tin karta tha mou tin stiloune aurio... ego tous ipa na tin elenxoune oti doulevi kai tin paraskevi na mou tin stiloun!... sto telos mou petane exoume ena mikro thema me to pc master... thelete na tous apantisoume? kai oti lithike to thema? lol eleos perimena sxedon 2 mines gia na mou feroun tin deuteri tin kameni, kai tin nea meta tin katagelia kai epikinonia tou pc master, se dio meres!!! fantazome ti travane oi anthropoi pou den xeroun apo PC to thema den exei lithi akoma gia iparxei to problima me to PC (motherboard kai trofodotiko) alla, to allo katastima mou lei oti me kalipti i egiisi! pou exo me autous... leo na min to kinigiso to thema giati den thelo na perimeno allo.... apo 17 augoustou xoris to pc mou ta exo pexi... 56 meres kai simera +2 lol
Forensick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 εγω ειμαι μεσα για ομαδικη καταγγελια. ποιοι ψηνονται? να ανοιξουμε ενα θρεντ για να μπορεσουμε να οργανωθουμε?
Voorhees Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Εμένα μου στείλανε χτες την άλλη κάρτα η οποία ως τώρα δουλεύει καλά. Σίγουρα δεν ξανά πάω αφού αλλού είναι φθηνότερα και βέβαια δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με τα τσογλανboys. Πάντως αν κάποτε κλείσει το κατάστημα θα χαρώ πάρα πολύ. Όσοι την πατήσατε και περιμένετε σας εύχομαι καλή τύχη γιατί θα την χρειαστείτε και σαν συμβουλή δίνω στον καθένα σας να επισκέπτεστε τον skroutz γιατί άλλα καταστήματα έχουν και φθηνότερα πολλά από τα προϊόντα τους και έχουν καλύτερο service.
Sinclair Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εγω παλι παρηγγειλα πριν μια εβδομαδα (4/10) καποια πραγματα (motherboard,cpu και vga) και επειδη ο επεξεργαστης AMD socket 939 εχει αρχισει και παροπλιζεται μου ειπαν στο τηλεφωνο πως δεν εχουν stock (παρολο που υπηρχε κανονικα στη σελιδα τους) και δεν ξερουν ποτε θα ξαναφερουν. Εντωμεταξυ η πλακα ειναι πως παρακολουθωντας την εξελιξη της παραγγελιας απο την σελιδα τους την μερα που τους τηλεφωνησα πηγε απο το σταδιο του ελεγχου διαθεσιμοτητας σε αυτο της συγκεντρωσης των προιοντων. Σημερα πηγαινοντας παλι να τσεκαρω τι γινεται βλεπω οτι πηγε παλι πισω στον 'ελεγχο διαθεσιμοτητσς' . Επειδη εχω αρχισει και φορτωνω και με αυτα που διαβασα θα τους παρω τηλεφωνο και αμα μου αρχισουν παλι τις αοριστολογιες θα ακυρωσω την παραγγελια.
nicksoti Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 A ρε φίλε badirontree, τι τράβηξες αλήθεια.... τι είναι αυτά ρε παιδιά. Εγώ 1 φορά αντιμετώπισα απαράδεκτη συμπεριφορά (αν και τελικά εξυπηρετήθηκα, αλλά μετά από δημοσιοποίηση σε γνωστό forum), και μετά είπα αντίο.. Και αυτό διότι, ένα λάθος πες είναι ανθρώπινο, αλλά η συμπεριφορά, η πονηριά και η κοροϊδία, δείχνουν κακή νοοτροπία. Εδώ μόνο τον Οτε έχεις, και σου πρίζει τα συκώτια. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, ότι στη διαδρομή C:\Ote\Cosmote\Germanos\E-shop, υπάρχουν επιπλέον απώλειες........ Εκτός κι αν η κυβέρνηση προκυρήξει νέες θέσεις για το e-shop, και πάνε άτομα που αξίζουν. Ρε σεις, μην πάτε μέσω Λαμίας, στείλτε κανα mail στον Λιάπη, αυτός μάλλον είναι το big boss http://www.liapis.gr/
qawz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 να δημιουργήσετε σύλλογο δυσαρεστημένων πελατών του e-shop! re forensick pou piges kai ksethapses auto to post...
Sinclair Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εγω παλι παρηγγειλα πριν μια εβδομαδα (4/10) καποια πραγματα (motherboard,cpu και vga) και επειδη ο επεξεργαστης AMD socket 939 εχει αρχισει και παροπλιζεται μου ειπαν στο τηλεφωνο πως δεν εχουν stock (παρολο που υπηρχε κανονικα στη σελιδα τους) και δεν ξερουν ποτε θα ξαναφερουν. Εντωμεταξυ η πλακα ειναι πως παρακολουθωντας την εξελιξη της παραγγελιας απο την σελιδα τους την μερα που τους τηλεφωνησα πηγε απο το σταδιο του ελεγχου διαθεσιμοτητας σε αυτο της συγκεντρωσης των προιοντων. Σημερα πηγαινοντας παλι να τσεκαρω τι γινεται βλεπω οτι πηγε παλι πισω στον 'ελεγχο διαθεσιμοτητσς' . Επειδη εχω αρχισει και φορτωνω και με αυτα που διαβασα θα τους παρω τηλεφωνο και αμα μου αρχισουν παλι τις αοριστολογιες θα ακυρωσω την παραγγελια. pt. 2 Παιρνω στις πωλησεις τηλεφωνο και προς μεγαλη μου εκπληξη μου λενε οτι ο επεξεργαστης υπηρχε και οτι την μητρικη δεν θα ξαναφερνανε... :-P .Και ολα αυτα χωρις να μου κανουν ενα τηλεφωνο να με ενημερωσουνε, επρεπε να μυρισω τα νυχια μου...Μετα απο αυτο και αφου μου προτειναν να παρω κατι αλλο, ακυρωσα την παραγγελια και ξεμπερδεψα. Ας μαθουν οι κυριοι πρωτα τι σημαινει επαγγελματισμος και σεβασμος στον πελατη και μετα τα ξαναλεμε.
Forensick Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 να δημιουργήσετε σύλλογο δυσαρεστημένων πελατών του e-shop! re forensick pou piges kai ksethapses auto to post... ποιο ποστ?ολα οσο εχω απαντησει, ειναι "φρεσκα". και οχι σαν τα ψαρια του Αλφαβητιξ.
Sinclair Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 να δημιουργήσετε σύλλογο δυσαρεστημένων πελατών του e-shop! re forensick pou piges kai ksethapses auto to post... Δεν το καταλαβα το 'υφακι' να δημιοθργησουμε συλλογο δυσαρεστημενων. Τωρα αν εσυ δεν εχεις προβλημα να σε 'δουλευει' το eshop και το καθε eshop εις βαρος της τσεπης σου τι να πω.... Α και το topic ειναι μολις 6 ημερων....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.