Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία

BadIronTree

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταγγελία

e-Ταλαιπωρία!

Είμαι και εγώ ένα θύμα του e-shop μέσα στα εκατοντάδες τραγικά γεγονότα που έχω ακούσει και βιώσει για την επιχείρηση αυτή.

Ονομάζομαι Μανώλης Κρέστας και αυτά που έχω τραβήξει τους τελευταίους μήνες δεν περιγράφεται! Στις 18 Αυγούστου πήγα, την Gigabyte Geforce 6800 GT 256MB AGP που μου χάλασε στο e-shop στην Στουρνάρη γιατί ήταν μέσα στη εγγύηση και θα την ελέγχανε να δούνε αν δουλεύει. Μιάμιση εβδομάδα μετά και ακόμα δεν την είχανε δει λόγο ότι ʽμετακόμιζεʼ το τμήμα σέρβις. Κατά της 24 του Αυγούστου μου είπανε ότι είχε τελικά πρόβλημα και ότι θα την στείλουνε στην αντιπροσωπεία, και ότι θα τους πάρει 10 εργάσιμες μέρες!

Μετά από 3 εβδομάδες (αντί για 2) και 20+ τηλέφωνα μου είπαν ότι την φέρανε στης 15 Σεπτεμβρίου και ότι θα παραδοθεί Δευτέρα 18! Τελικά την πήρα Παρασκευή 22! Τετάρτη 27 αφού βρήκα χρόνο την έβαλα στο PC μου και διαπίστωσα, ότι η κάρτα ήταν μεταχειρισμένη, μέσα στη σκόνη και καμένη! Στη παλιά έβγαζε κάθετες γραμμές από την boot screen (πριν καν σηκώσει ανάλυση). Με την ʽκαινούριαʼ δεν έμπαινε σωστά ούτε στο safe mode.

Αφού έπαθα μερικά εγκεφαλικά, τους την πήγα από εκεί (στις 28/9 )να την ξανά ελέγξουνε. Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου μου λενε ότι η κάρτα δουλεύει κανονικά. Αφού παθαίνω και άλλο εγκεφαλικό, τους πάω το PC μου που δούλευε κανονικά με την παλιά GeForce 4 ΜΧ 64 ΜΒ του θείου μου να δούνε ότι έχει πρόβλημα! Αλλά δεν πρόλαβα τον τεχνικό στης 17:30 και το άφησα εκεί να το δει αύριο!...

Την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο ο Κύριος Κ. Δ. και μου με ρωτάει με μια φοβισμένη φωνή, αν το PC μου δουλεύει! Κάνει ένα περίεργο ήχο και δεν ξέρει από που είναι! Εγώ νόμιζα ότι ήταν η παλιά κάρτα γραφικών. Μου λεει ότι θα το δει και θα με πάρει τηλέφωνο σε λίγο.

Αντί για τον ίδιο με παίρνει ο υπεύθυνος Κύριος Ο. Γ. , και με ρωτάει τι θέλω να κάνω στο PC?!?! Του λεω να ελέγξετε την κάρτα γραφικών μου στο PC, και μου απαντάει ότι στη μητρική και στο 550W τροφοδοτικό έχουν ʽσκάσειʼ οι πυκνωτές! Ακόμα μου είπε πως είναι αδύνατο με 550 τροφοδοτικό να δουλέψει η κάρτα αυτή. Τότε κατάλαβα ότι κάποια βλακεία θα κάνανε. Νομίζανε ότι είμαι κανένας άσχετος, αλλά δουλεύω τεχνικός στο IT της Bank of America.

Αφού τους έκραξα μου και ʽείδανεʼ το πρόβλημα... υποσχεθήκανε ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει γίνει η πίστωση (402 ευρω με φπα) και ότι δεν θα ταλαιπωρηθώ ούτε μια μέρα παραπάνω!

Πήγα στην Στουρνάρη ξανά, πήρα το PC και κάποια πράγματα για την δουλεία, και μου ξαναείπαν ότι αύριο - μεθαύριο θα έχει λυθεί το πρόβλημα!

Πήγα το PC μου στο φίλο μου που έχει κατάστημα στη γειτονιά μου και το είδε (το είχα πάρει από αυτόν). Το τι μου είπε ότι του είχαν κάνει δεν μπορώ να το πω δημόσια γιατί διαβάζουνε και μικρά παιδιά. Το μόνο που έσωσα ήταν οι 2 σκληροί δίσκοι, οι 2 GB Ram και κάρτα ήχου Audigy X-FI της οποίας της είχαν στραβώσει τους μίσους πυκνωτές (λες και κάθισαν επάνω της).

Αλλά το δράμα συνεχίζεται! Πήρα τον κύριο Γ. Ν. , σήμερα (με τον οποίο μιλούσα σχεδόν πάντα) και μου είπε ότι πράγματι η κάρτα είναι DEAD (έλα ρε μεγάλε!), και θα την πανε για αντικατάσταση ξανά! Εδώ πέφτω από την καρέκλα και τα παίρνω.... ζητάω τον υπεύθυνο ξανά (παλιά αρνιόντουσαν να τον δώσουνε) και μου λεει ότι είναι εκτός γραφείου και θα του αφήσει μήνυμα... Αμέσως μετά παίρνω ξανά το support και μιλώ με άλλον υπάλληλο και μου λεει ότι δεν μπορεί να μου τον δώσει γιατί είναι απασχολημένος. Εδώ αρχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει υπεύθυνος... Όταν τους αρχίζω να τους απειλώ, σε 5 λεπτά με είχε πάρει ο κύριος Τ. Κ. .

Έχει και άλλο! Αρχίζει να μου λεει διάφορα ότι έχουνε κανόνες και διαδικασίες και το κερασάκι ήταν που μου είπε, ότι εμείς δεν δίνουμε ποτέ πίστωση αλλά μόνο οι αντιπροσωπείες, και ποτέ δεν δίνουμε όλο το πόσο. Έχει περάσει 1μηση χρόνος από τότε που την πήρατε την κάρτα ( 4ος 2005) και δεν δικαιούστε πίστωση! Μόνο αν δεν υπάρχει η κάρτα θα πάρετε κάποιο μικρό ποσό που σας αναλογεί! Εκεί δεν άντεξα και τους είπα ότι χάσανε ένα πολύ καλό πελάτη και καμία 1000 ακόμα ...

Έπαθα πάνω 800 ευρο ζημιά και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά ανάλογα της συνέχειας ...

Κάνετε το post σε άλλα forum αν θέλετε να μάθουν τι Μπ***λο είναι to e-shop

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το βλεπω συντομα λαμπαδα το μαγαζακι του eshop στην στουρναρη αν μαζευτουν ολοι μαζι αυτοι που την εχουν πατησει...

Δημοσ.

Φίλε μου έχω φύγει από το e-shop εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει καμμία οργάνωση. Ούτε πωλήσεις, ούτε service. Αφού σου πάρουν τα χρήματα και μετά αδιαφορούν. Προτιμώ να δίνω 10 και 20 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά να αγχώνομαι για τυχόν προβλήματα.

Και όσοι με ρωτούν, πάντα τους λέω μακριά από e-shop.

Ελπίζω να βρεις άκρη και να ξεμπερδέψεις με το εν λόγω κατάστημα.

Σου εύχομαι καλή τύχη γιατί πιστεύω ότι θα την χρειαστείς.

Δημοσ.

isaste para poli edo mesa pou exete parapono. memonomena den kanete tpt. mazeutite oloi mazi kai pigenete na kanete kataggelia ston ΙΝΚΑ. kai meta sto e-shop gia fasaria. an skasete 10 atoma pou isaste poli perissoteroi kai kanete samata sin oti tha exete kanei oloi kataggelia eimai sigouros oti se 2 meres tha exete taktopoiithei.

monoi sas den tha petixete enothjite kai kante tous na trexoun den einai diskolo. ena sabbato proi einai mono.

exo arxisei na fobame giati prin apo 1 mina pira kai ego pc apo ekei. eutixos mexri tora den exo tipota to koulo.

Δημοσ.

Εγώ θα την πω την κακία μου αρχικά.. Το pc τι τους το άφησες χωρίς να είσαι εσύ εκεί? Ε? Τα ήθελες και τα έπαθες...

Αλλά πέρα από αυτό όλα αυτά που σου έκαναν προσωπικά εμένα με κάνουν να μην ξαναπάω εκεί.. Αντε το πολύ να πάρω κανα σωληνάκι υδρόψυξης.. lol...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ κρατάω όλες τις αποδείξεις με την λαδιά που μου έχουν κάνει και αν το συνεχίσουν ή μου στείλουν μεταχειρισμένο προϊόν είμαι μέσα για μια ομαδική. Μπορώ να πω πως με τον Κύριο Κωνσταντόπουλο έβγαλα θεωρητικά άκρη και ευτυχώς δεν μιλάω άλλο πια με τον Καπελάκι γιατί τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσσια. Τώρα με έχει αναλάβει ο κύριος Γιώργος Νίτσας ο οποίος εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε να δείχνει κατανόηση και σε τι κατάσταση βρίσκομε με την ταλαιπωρία που τράβηξα και θέλω να πιστεύω πως θα βγει άκρη. Για νεότερα θα σας πω αύριο που θα ξαναπάρω μιας και μου είπε πως με έβαλε σε προτεραιότητα επειδή έγινε το σκηνικό ΤΑΧΑ μου με το λάθος τους αλλά εγώ πιστεύω πως το έκανε επίτηδες αυτός που με ανέλαβε γιατί είχε προηγηθεί αρκετό μπηνελίκομα πριν μου δώσει RMA και πως θα άρχιζε χτες ο έλεγχος. πάντως δεν αξίζει έστω και για 20 ευρώ που τώρα πια τα Multirama είναι φθηνότερα σε κάτι κάρτες που με ενδιέφεραν(δεν κοίταξα να δω σε όλα τι παίζει) παρά να σου γίνουν τα ούμπαλα πλανήτες. Όποιος θέλει να φρικάρει πραγματικά ας έρθει pm να του δώσω εικόνα για να δει τι έχω τραβήξει και η αρχή έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Δημοσ.

Ρε παλικάρια…

Τις κάρτες γραφικών τις ελέγχουν και τις κάνουν αντικατάσταση εκεί ή πάνε σε αντιπροσωπεία;

Λέω γιατί πες μου κάνανε ένα μήνα για να την παραλάβουν και πες ξανά πως όλα τα παραπάνω είναι μια απλή παραίσθησή μου και κάνουν μισό μήνα για τον τεχνικό έλεγχο και βάλε άλλον ένα ή ενάμιση μήνα στην αντιπροσωπεία τότε την έκατσα και καλύτερα να την έστελνα απευθείας εγώ στην αντιπροσωπεία. Για ρίξτε τα φώτα σας λίγο

Δημοσ.

Λοιπόν, το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=160374

Άνοιξα πριν μια εβδομάδα θέμα για το e-shop και έχουν γίνει τουλάχιστον 70 ποστ που καταγγέλουν το e-shop. Είμαι και εγώ θύμα.

Έχει δίκιο ο GRIFFIN23. Εαν θέλετε να κάνουμε κάτι καλό τουλάχιστον, ας μαζευτούμε καμια 100αριά άτομα, (στο χαλαρό) και ας κάνουμε ο καθένας την καταγγελία του στο ΙΝΚΑ. Να σας πώ για πότε θα τελειώνει το θέμα με το e-shop. Ο,τι είναι να απαντήσετε, γράψτε το στο παραπάνω thread. Μην ανοίγουμε κι άλλα thread για το e-shop.

Δημοσ.

Mα τι χαλια ειναι αυτα?

Εγω μαλλον πρεπει να αισθανομαι τυχερος που εχω παρει τοσα πραγματα απο το eshop(πανω απο 2500 ευρω συνολικα) και μονο ενα card reader των 5 ευρω ειχε προβλημα...

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμηση ,παιδιά ψώνια μόνο από πλαίσιο .Μπορεί οι πωλητές του να είναι μάπες , τι μάπες¨"ατσιδόμαπες " που έλεγε και μια ελληνική ταινία , αλλά στο θέμα της εγγύησης και της επιστροφής είναι εντάξει μέχρι στιγμής .Προσωπικά , το καλοκαίρι που είχα πρόβλημα με μια DFI , που αγόρασα από κεί (θα μου πείτε και ποιός δεν είχε πρόβλημα με DFI ΄μέχρι τώρα τεσπα) οι τύποι στο πλαίσιο επαγγελματίες , σε δύο ώρες έλεγχος , τσεκάρισμα ελλατώματος και άμεση αντικατάσταση .

Μακάρι να μην χαλάσουν κιαυτοί

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει παραγγελίες πάνω από 5000 ευρώ τα τελευταία χρόνια γιατί έκανα και για άλλους παραγγελίες αλλά δεν ιδρώνει το αυτή τους. Σε κάθε πακέτο υπήρχε τουλάχιστον 1 ελαττωματικό και ευτυχώς τα περισσότερα ήταν οθόνες και λέω ευτυχώς γιατί ήταν LG και αυτή η εταιρία έχει απλά το καλύτερο Service. Το μόνο που μετάνιωσα ήταν πως τους πήγα πολύ κόσμο για να έχω όπως είπε και ένας άλλος τριτοκοσμική συμπεριφορά.

Δημοσ.
Εγώ θα την πω την κακία μου αρχικά.. Το pc τι τους το άφησες χωρίς να είσαι εσύ εκεί? Ε? Τα ήθελες και τα έπαθες...

Αλλά πέρα από αυτό όλα αυτά που σου έκαναν προσωπικά εμένα με κάνουν να μην ξαναπάω εκεί.. Αντε το πολύ να πάρω κανα σωληνάκι υδρόψυξης.. lol...

ela nte ti to afisa ekei... empistevome eukola anthropou ... tragiko elatoma...

oso gia ton filo mou pou me rotisate.... to piga amesos se auto meta to e-shop na to doume ... kai einai mono 2 stena apo to spiti mou

Δημοσ.

Εγώ πάντως, ψωνίζω μόνο από μικρά καταστήματα, γιατί όταν κάτι πάει στραβά μπορείς να πας από εκεί και να τους το φέρεις καπέλο. Μπορείς άμεσα να δεις τον υπεύθυνο, και μπορείς εν τέλει να βγάλεις άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...