Προς το περιεχόμενο

Software για γραμμικό σχέδιο?

jason88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα πηγα σε ενα γνωστο μια γραμματοσειρα που βρηκα σε μια εικονα για να την τυπωσουμε σε μια μπλουζα. Χαρακτηριστικα ανεφερε οτι για να το κανουμε αυτο πρεπει να μετατρεψουμε αυτην την γραμματοσειρα [logo] σε γραμμικο σχεδιο για να το τυπωσουμε. Οταν το ρωτησα ποιο προγραμμα το κανει αυτο δεν μου απαντησε γιατι προφανως δεν ηθελε να μου δειξει. Γνωριζει κανεις με ποιο προγραμμα θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο κατευθειαν ωστε να μην παιδευομαι στο corel?

Δημοσ.

Auto pou les ginetai mono an kaneis trace bitmap tin foto se opoiodipote programa douleuei me vectors.

Ta pio gnwsta programata pou douleuoune me vectors einai:

Macromedia Flash

Adobe Illustrator

Corel

KAteuthian den ginetai auto pou thes.Prepei ligaki na pedeuteis.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω κατεβασει 2-3 προγραμματα σαν το inkscape αλλα δεν ξερω πως θα το κανω. εχω την παρακατω εικονα και απλα θελω να παρω σε vector την γραμματοσειρα της. πως μπορω να το κάνω αυτο?

Δημοσ.

Στο Corel η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αν το έχεις δοκίμασε το trace bitmap και μετα line art. Πολύ απλο.

Δημοσ.

axillea ανοιγω την εικονα με import στο corel. παταω trace bitmap στο bitmaps και αυτοματα ανοιγει το corel trace. τι κανω μετα??

Δημοσ.

οπα οπα οπα!!!!

δεν μπορεις απο μια εικονα με 4 διαφορετικα γραμματα να "σηκωσεις" ολοκληρη γραμματοσειρα αν αυτο θες να κανεις... για να τη χρησιμοποιήσεις οπως εσυ θες μετα σαν απλη γραμματοσειρα. (αν καταλαβα καλα)

αν θες απλα να βαλεις ΑΥΤΟ το logo στην μπλουζα σου γινεται με το Corel οπως ειπε ο φιλος Αχιλλεας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...