Προς το περιεχόμενο

Οργή και μίσος για τον πΟΤΕ και το PCM του

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεος ρε γμτ. Περίμενα 37 μέρες για να βρω θύρα ADSL και σήμερα με πήραν τηλέφωνο για να πάω να κάνω την αίτηση.

Όλα πήγαιναν καλά, έκανα την αίτηση και ενώ ήμουν έτοιμος να φύγω χαρούμενος μου φωνάζει ο υπάλληλος :"συγνώμη κύριε τελικά δεν γίνετε να βάλετε ADSL"!!!!!!!!!! Ρωτάω εάν μου κάνουν πλάκα και μου λένε ότι είμαι άτυχος γιατί στην πολυκατοικία που μένω ο ΟΤΕ έχει βάλει κουτί PCM (δηλαδή έχει βάλει μια γραμμή πάνω στην οποία έχει πολλά νούμερα!!!) και δεν γίνετε να βάλω ADSL πάνω σε τέτοια γραμμή. Μου απάντησαν ότι θα το κοιτάξουν το ζήτημα και με έστειλαν στο καλό.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Είναι νόμιμο αυτό; Που μπορώ να κάνω καταγγελία;

Α Ι Σ Χ Ο Σ

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μια λύση είναι να κάνεις μετατροπή της γραμμής σε ISDN ώστε να σε βγάλουν απ το PCM ..

Αυτό είναι σίγουρο; Πόσο θα μου στοιχήσει;

Δημοσ.

Και να φορτωθείς το π@π@ρο ISDN σκεύος για φραπέ, να αναγκαστείς να χρησιμοποιείς μόνο μία πρίζα και να εξαρτάσε από μια τόσο έξυπνη συσκευή.

To ADSL to βάλαμε αρκετοί (μεταξύ άλλων) και για να μην έχουμε να κάνουμε τίποτα με το ISDN του ΟΤΕ.

Πάτα πόδι.

Δημοσ.
αν έχεις pcm, δεν μπορείς να βάλεις ISDN. όταν μπορείς να βάλεις ISDN, θα μπορείς και DSL

den einai aparetito poles fores efarmozete i logiki a aftos thelei isdn==lefta gia mia texnologia entelos akiri opote as ton bgaloume apo to pcm kai as baloume kapion allon foukara.

Δημοσ.

Εχω ένα φίλο που μέχρι πρότινος έμπαινε με 14kbit kai 19kbit Dial-up στην Παλληνή λόγω PCM.

Πήγε στον ΟΤΕ και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι (ούτε ISDN).

Ευτυχώς μετακόμισε ...

Συγκεκριμένα στις Εργατικές Κατοικίες στην Κάντζα.

Δημοσ.

Αναλογικό κύκλωμα περιορισμένης χωρητικότητας μέσω του οποίου περνάει φωνή και δεδομένα.

Κάποτε τα λέγανε "φερέσυχνα".

Μέσα από ένα ζεύγος περνάει περισσότερα από ένα τηλέφωνα αλλά το εύρος που αντιστοιχεί σε κάθε τηλέφωνο είναι μειωμένο. Είναι λίγο αρχαίο κύκλωμα αλλά δεν είναι υποχρεωμένος ο πΟΤΕ να το αλλάξει.

Δημοσ.
Εχω ένα φίλο που μέχρι πρότινος έμπαινε με 14kbit kai 19kbit Dial-up στην Παλληνή λόγω PCM.

Πήγε στον ΟΤΕ και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι (ούτε ISDN).

Ευτυχώς μετακόμισε ...

Συγκεκριμένα στις Εργατικές Κατοικίες στην Κάντζα.

Και εγώ με τέτοιες ταχύτητες μπαίνω.

Δηλαδή η λύση είναι η μετακόμιση;

Το "θα δούμε" του πΟΤΕ λέτε να σημαίνει γείωμα;

Εάν θέλω να το κυνηγήσω τι μπορώ να κάνω και μπορώ να απευθυνθώ;

Δημοσ.

Ναι σωστά αυτή είναι η λύση,"anw katw mehri na miliseis me ton ipefthino" :confused:

Μια λύση που εφαρμόζεται σε κάποιες περιπτώσεις είναι,να πάρουν την κανονική γραμμή από κάποιον άλλο και να την βάλουν στον ενδιαφερόμενο για dsl.

Αλλά τα περιθώρια στενεύουν πλέον..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...