Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με zyxel 660H-61

clown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω το συγκεκριμένο router γύρω στον ένα μήνα και όλα δούλευαν μια χαρά. Αναβάθμισα και το firmware στο 3.4 από το site της zyxel και όλα δούλευαν ρολόι. Εγκατέστησα το azureus, ρύθμισα τις ports και το firewall (sygate και του router) και πάλι όλα λειτουργούσαν κανονικά (αν εξαιρέσουμε τις χαμηλές ταχύτητες λόγω αναβαθμισμένης 4thnet). Έφυγα για δύο μέρες διακοπές (έχοντας κλείσει τον υπολογιστή και το router φυσικά) και από εχθές που γύρισα και ξεκίνησα το azureus άρχισαν τα restart του router. Ενώ όσο surfάρω όλα φαίνονται κανονικά, μόλις ανοιξω το azureus μετά από λίγο το router κάνει restart από μόνο του: φτάνει μέχρι κάποια ταχύτητα downloading και μετά κάνει restart. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει κάπου το αρχικό firmware μήπως και αν το αλλάξω στρώσει η κατάσταση; Εύχαριστώ πολύ , τα λέμε...:confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και πάλι. Ελπίζω να μην βιάζομαι να μιλήσω αλλά μάλλον φαίνεται ότι είναι πρόβλημα είναι του azureus αφού με το μtorrent κατεβάζω χωρίς να υπάρχει πρόβλημα μέχρι στιγμής. Αλλά και πάλι εξηγείται πως το azureus μπορεί να κάνει restart στο router; Ευχαριστώ, τα λέμε...:confused:

to palio firmware mporei na to xanaperaseis alla den nomizo na fteei auto.sto ftp.zyxel.com iparxoun kai ta palia firmware.b.dokimase na xanaperaseis to azureus kai perna to se allo directory kai dokimastika anixe alla ports oxi ta idia me prin.

Ευχαριστώ πολύ poulinos, θα το δοκιμάσω. Δεν μπορώ απλά να καταλάβω γιατί ξεκίνησε έτσι ξαφνικα το πρόβλημα. Όλα δούλευαν κανονικά. Όσο για τις ports τις ίδιες χρησιμοποιώ και στο μtorrent χωρίς πρόβλημα τις τελευταίες 24 ώρες. Τα λέμε...

Μιας και έχω κι εγώ τον ίδιο router, ας πω το προβλημά μου. Δεν μπορω να ενεργοποιήσω το DCC του mIRC. Ότι και να κάνω δεν δουλεύει. Έχω δόσει κάποια δικά μου ports (5000-5010) και τα κανο forward αλλά τίποτα.

Έχει κανείθς καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.

Μιας και έχω κι εγώ τον ίδιο router, ας πω το προβλημά μου. Δεν μπορω να ενεργοποιήσω το DCC του mIRC. Ότι και να κάνω δεν δουλεύει. Έχω δόσει κάποια δικά μου ports (5000-5010) και τα κανο forward αλλά τίποτα.

Έχει κανείθς καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.

klise firewall windows kai router kai dokimase xoris port forward gia arxi kai meta energopoiise ta xana.den exo kai kapoion na kano test to diko mou dcc na sou po ti ginetai kai ti isos to kovei.

Ευχαριστώ πολύ poulinos, θα το δοκιμάσω. Δεν μπορώ απλά να καταλάβω γιατί ξεκίνησε έτσι ξαφνικα το πρόβλημα. Όλα δούλευαν κανονικά. Όσο για τις ports τις ίδιες χρησιμοποιώ και στο μtorrent χωρίς πρόβλημα τις τελευταίες 24 ώρες. Τα λέμε...

min baleis ta idia ports gia 2 programmata.dose alla kai anixe alla ports.

Καλησπέρα. Τα έχεις κάνει και στο firewall του router forward? Μάλλον πρέπει να φτιάξεις rules στο firewall στο wan to lan. Τα λέμε...

klise firewall windows kai router kai dokimase xoris port forward gia arxi kai meta energopoiise ta xana.den exo kai kapoion na kano test to diko mou dcc na sou po ti ginetai kai ti isos to kovei.

Εχω απενεργοποιημένο το firewall του router απο την πρωτη μέρα. Και δεν έχω ούτε κάποιο άλλο firewall αυτην την στιγμή. Γι αυτό λέω οτι είναι περίεργο το πρόβλημα. ΤΟ ίδιο πρόβλημα το είχα με τον Jetspeed 520 router του ΟΤΕ και για να λειτουργήσει το DCC έπρεπε να σβήσω το port 6667 μέσω telnet για να έχω αποτέλεσμα. Μήπως θέλει κάτι παρόμοιο και εδώ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...