Προς το περιεχόμενο

7600 gs provlima me trofodosia

Σαρμης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν έχω δοκιμάση 3 τροφοδοτικά 350 no name, 350 Fortron, 470 Thermaltake, κανένα απο αυτά δε βγάζουν 18Α στο +12V (απο 14-16) και ίσως δεν πρέπει να κοιτάμε τα Watt αλλά τα Amber 18A +12V.....

επίσης δοκίμασα να βάλω ένα τροφοδοτικό ΜΟΝΟ του με την κάρτα !!!!:twisted:

τίποτα :evil:

στο site της EVGA λέει ότι χρειάζεται 18Α στα +12V τροφοδοτικό

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή μόλις εγκατέστησα την κάρτα αυτή (Gigabyte 7600GS AGP silent), και επειδή για 2+ ώρες παιδευόμουν μέχρι να την κάνω να δουλέψει, διαβάστε τα παρακάτω για να σας γλιτώσουν αρκετό κόπο!

-η κάρτα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα, σκεφτείτε ότι η συγκεκριμένη δουλεύει με παθητική ψύξη. Στο εγχειρίδιο λέει τροφοδοτικό 300W. Άρα παραπάνω δε χρειάζεται. Το μήνυμα που βγάζει σε κάποιους για ελλειπή τροφοδοσία παραείναι βιαστικό. Στην ουσία μια χαρά θα δουλέψει η καρτούλα. Στο δικό μου μηχάνημα (Heroichi 385W, 2xHDD, Barton 2600+) είναι συνδεμένη στην ίδια γραμμή με τον ένα δίσκο και δεν έχει πρόβλημα. Το τροφοδοτικό μου δίνει 18Α στα 12V.

-αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: δεν έπαιζε βίντεο. Όταν πήγαινα να ανοίξω βίντεο πάγωνε το σύμπαν. CPU usage 100% και 2 λεπτά να ανοίξει το start menu. Στα παιχνίδια όλα καλά. Άρα όχι πρόβλημα τροφοδοσίας.Μετά από κάμποσο ψάξιμο απενεργοποίησα την επιλογη " FAST WRITES " από το bios της μητρικής και όλα έστρωσαν!

Υ.Γ. πολλοί βιάζονται να απαιτήσουν τροφοδοτικά τέρατα και αποκλειστικές γραμμές τροφοδοσίας. ΣΙγά ρε παιδιά, θα σκίσουμε κανά καλσόν. Έχετε ιδέα πόσα Watt χρειάζεται ένας υπολογιστής σε idle και πόσα σε full load; Λιγότερα απ'οσα φαντάζεστε...

Δημοσ.

Fast Writes ? τι είναι αυτό? δε το βρίσκω στη μητρική μου.... τη μητρική έχεις?

μάλλον κάπος διαφορετικά θα το έχει στη δικιά μου

Δημοσ.

Σε όσους έχουν αντίστοιχα προβλήματα προτείνω για αρχή να συνδέσουν την vga τους μόνη της στη γραμμή τροφοδοσίας.

Στο ίδιο καλώδιο ρεύματος δηλ, που θα συνδέσετε την vga, να μην υπάρχει κάποια άλλη συσκευή. Ούτε πριν, ούτε μετά.

Κατά 2ον αναβαθμείστε τα drivers σας σε 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe ή νεότερα.

Με αυτό το συνδυασμό έχουν λυθεί αρκετά τέτοια προβλήματα.

/sc

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, το πρόβλημα μου εμένα δεν είναι ότι βγάζει μυνηματάκια και λέει ότι δεν έχει αρκετό ρεύμα, αλλά δεν δουλεύει καν η οθόνη! Boot-άρει κανονικά το σύστημα αλλά οθόνη γιοκ! Την έχω δοκιμάσει σε 3 συστήματα, τα 2 με μούφα τροφο και το ένα με Windmill 385W, μόνη της στο rail και με παρέα, μέχρι και σε bare σύστημα με μόνο δίσκο και VGA... έλεος... Μήπως παίζει να είναι καμένη???

Πρόκειται για μία Albatron 7600GS αγορασμένη σήμερα κιόλας από το Πλαίσιο...

Δημοσ.

στείλε πίσω επιτόπου αν την δοκίμασες παντού εγώ την ίδια ακριβώς στο σύσημα τις υπογραφής μου δουλεύει κυριλέ και πολύ καλά μάλιστα και την δοκίμασα και σε σύστημα με 200αρι τροφοδοτικό και δούλεψε μην την κρατάς αύριο στείλε την πίσω άμεσος

Δημοσ.

Χλωμό να μην της φτάνει το 350W πάντως κι ας είναι noname καθώς οι 7600GS δε φημίζονται για πολύ ενεργοβόρα part. Κάθε άλλο, για το ακριβώς αντίθετο φημίζονται. Εξαρτάται βέβαια και από το υπόλοιπο μηχάνημα

Δημοσ.

Θα την επιστρέψω γιατί δεν είναι καθόλου λογικό αυτο... μα καθόλου... και στο κάτω κάτω όπως είπα την δοκίμασα και σε bare σύστημα με μόνο δίσκο και VGA και το ίδιο μηχάνημα στην κανονική του μορφή έχει 3 dvd και 2 δίσκους και κάρτα TV και κάρτα δικτύου... με 350-άρι τροφο που δεν έχει κάνει κιχ...

Καπέλο θα τους την φέρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...