geioannou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 θελω σε δικτυο 3 pc να κανω ενα φακελο share μονο σε 1 pc απο τα 3.μπορω??
asmilon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Γιατι να μην μπορεις? Απλα κανεις share τον φακελο που θελεις και το βλεπυν κανονικα οι αλλι υπολογιστες χωρις να χρειαζεται να κανουν share τιποτα αυτοι...
pkoutsias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον εννοεί ότι θέλει 1 PC μόνο να βλέπει τον φάκελο που θα κάνει share.....Δεν ξέρω αν/πως γίνεται...
ppetr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Αν το δίκτυο είναι domain, νομίζω πως ορίζεις πρόσβαση ανά χρήστη σε Win XP. Σε Win 2003 και workgoup, που έχω σπίτι, στην καρτέλα "sharing" έχει ένα κουμπάκι που γράφει "permissions". Το ίδιο εμφανίζεται και στα XP σε domain
geioannou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ακριβος αυτο ειναι που θελω. συγκεκριμενα ειμαστε 2 ατομα με 3 pc δικτυο. το 3ο pc το εχουμε για ftp server.θελω να μοιρασω μονο τα ftp folders που ενοικουν στον καθε ενα. δηλαδη απο το pc server εγω να βλεπω μονο τους δικους μου φακελους απο το ftp και ο αλλος να βλεπει μονο τους δικους του. για το permissions που λες νομιζω οτι οριζεις την προσβαση σετον εκαστοτε χρηστη του ιδιου pc. ενω εγω θελω για φακελο που ειναι στο δικτυο.
takistmr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Τα προγράμματα που υλοποιούν ftp servers δίνουν δυνατότητα όταν λειτουργεί σε δίκτυο με domain ο κάθε χρήστης να βλέπει μόνο τα δικά του. Για δες τις ρυθμίσεις του ftp server σου. Βέβαια, αν είναι κατασκευής Microsoft δεν ξέρω αν θα σε καλύψει...
sotakas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ti ftp server les vre takistmr.....pados koita..se aplo omotoimo diktiaki...diladi xwris paremvoli server den ginetai ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.