Προς το περιεχόμενο

iTunes και xtra GBs

enemyOF Reality

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ guys πρωτο μου ποστ *wave* :oops: και εχω ενα προβληματακι να μου λυσετε :neutral:

εχω στο itunes 2300 songs που ειναι 13.26GB οπως λεει ολα καλα ως τωρα...

κοιταξα πριν λιγο το φακελο που αποθηκευονται τα τραγουδια και με λεει 31.9GB :confused: :confused: με το λιγο που κοιταξα δεν υπαρχουν ουτε διπλα τραγουδια ουτε τιποτα αλλο που να δικαιολογει τα 19 extra GB τι μπορω να κανω γιαυτο ?

• Super Moderators
Δημοσ.
οκ guys πρωτο μου ποστ *wave* :oops: και εχω ενα προβληματακι να μου λυσετε :neutral:

εχω στο itunes 2300 songs που ειναι 13.26GB οπως λεει ολα καλα ως τωρα...

κοιταξα πριν λιγο το φακελο που αποθηκευονται τα τραγουδια και με λεει 31.9GB :confused: :confused: με το λιγο που κοιταξα δεν υπαρχουν ουτε διπλα τραγουδια ουτε τιποτα αλλο που να δικαιολογει τα 19 extra GB τι μπορω να κανω γιαυτο ?

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum! :)

Δεν ξέρω αν γράφεις για Windows ή για MacOS αλλά ελπίζω οι επιλογές του iTunes να είναι οι ίδιες και στα δύο λειτουργικά:

Στις επιλογές του iTunes υπάρχει μία λειτουργία που λέγεται Copy files to iTunes Music folder.

Ιδού ένα σχετικό screenshot:

itunesadvancedil0.jpg

Εάν την έχεις ενεργοποιήσει και κάνεις import τα ήδη υπάρχοντα mp3 σου, το iTunes τα αντιγράφει στην τοποθεσία που φαίνεται πάνω-πάνω (στην περίπτωση του screenshot παραπάνω στη διαδρομή disc:Users:mike:Music:iTunes:iTunes Music). Αν έχεις Windows τα αντιγράφει στη διαδρομή My Documets > My Music > iTunes Music.

Έτσι έχεις δύο αντίγραφα των mp3:

- στον αρχικό σου φάκελο (όπου τα είχες πριν τα βάλεις στο iTunes)

και

- στον φάκελο iTunes.

Ίσως γι'αυτό φαίνεται διπλάσιος ο φάκελός σου... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...