Προς το περιεχόμενο

Πώς έγινες οπαδός της ομάδας σου?

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου (Παναθηναϊκός) με είχε πάει στο τελικό κυπέλου με τη Καστοριά. Είχα δει το Σαργκάνη και είχα πορωθεί, πρώτη ομάδα λοιπόν Καστοριά.

Μαζί μας τότε ήταν και ένας γιός οικογενειακού φίλου (μεγαλύτερος από εμένα κατά πολύ αλλά μικρότερος από το πατέρα μου) και ο οποίος ήταν Ολυμπιακός.

Να μην τα πολυλογώ, όταν ο Σαργκάνης μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό έτυχε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής να πάμε στο σπίτι του οικογενειακού φίλου. Εκεί πέρασα βασανιστήρια για να αλλάξω ομάδα από τον υιό της οικογένειας, ο οποίος μέχρι και ξύλο (χαλαρά βέβαια δε μπορώ να πω) μου έριξε. Μετά βέβαια Mars και διάφορα καλούδια (ταινία στο βίντεο και άλλα Αμερικανόφερτα, ήταν US citizens) στο δωματιό του.

Εν τέλει αλλαξοπίστησα (ήταν και ο Σαργκάνης στη μέση βλέπεις) και από τότε Ολυμπιακός. Όχι βέβαια πορωμένος να τρέχω γήπεδα κτλ αλλά πάντα παρακολουθώ την ομάδα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με έκανε ο μπαμπάς μου ΑΕΚ και το πήρα πολύ πιο σοβαρά από αυτόν, οπότε ... άστα! Τρέχουμε στα γήπεδα και δε φτάνουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...