amartolos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά... Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά.........
blueviper Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Ώστε ξεκινησα το flame......χοχοχο....καλή φάση. Το μέτρησες σήμερα? Μήπως ανέβηκε στο 170? Xoxo...δεν ξέρω ποιος το έχει μεγαλύτερο (το IQ), αλλά από μνήμη μια χαρά πάω. Να βοηθήσω λοιπόν: ποιος ξεκίνησε το flame. ...αλλά επειδή ο νονός μου ήταν πράσινος μου έταξε ένα ποδήλατο για να γίνω πράσινος έτσι κι έγινε.... Αυτός ο νονός σου μου θύμισε τον πατέρα μου, που είχε ζητήσει από το ξαδελφάκι μου προ αμνημονεύτων χρόνων να γίνει πανάθα έναντι χρηματικού ποσού. Τον είχε μάλιστα βάλει να υπογράψει και συμφωνητικό. Φυσικά οπαδός της πανάθας δεν έγινε ποτέ, αλλά τα τριάκοντα αργύρια τα τσέπωσε μια χαρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Xoxo...δεν ξέρω ποιος το έχει μεγαλύτερο (το IQ), αλλά από μνήμη μια χαρά πάω. Να βοηθήσω λοιπόν: ποιος ξεκίνησε το flame. Kαραflame! Έχεις δίκιο. Καταπαρεκτράπηκα. Άκους εκεί να γράψει τη γνώμη του (που ακούστηκε; ) και να προσθέσει
sniper_206 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Φυσικά οπαδός της πανάθας δεν έγινε ποτέ, αλλά τα τριάκοντα αργύρια τα τσέπωσε μια χαρά. Μόνο επί χρήμασι γίνεται κανείς βάζελος στις μέρες μας και αυτό μέχρι να καταλάβει...
Kandinsky Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Kαραflame! Έχεις δίκιο. Καταπαρεκτράπηκα. Άκους εκεί να γράψει τη γνώμη του (που ακούστηκε; ) και να προσθέσει 171 σήμερα. Βάρδα.....
Sta Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μόνο επί χρήμασι γίνεται κανείς βάζελος στις μέρες μας και αυτό μέχρι να καταλάβει... Ενώ ο οπαδός του λιμανιού γίνεται τζάμπα οπαδός και τα σκάει για να γίνει μέλος του μαγαζιού του Κόκκαλη.
revil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Αυτο που μαρεσει στο παρον τοπικ ειναι οτι δε βγαινουμε οφ τοπικ ποτε.
CHRIS_MALL Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτης, βάλε και την ξέφρενη για τα επίπεδα της ομάδας περσινή πορεία στο παδόσφαιρο ήρθαν και με φανάτισαν! :)
wizzy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 μεγάλωσα 500 μέτρα μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου, όπως καταλαβαίνετε δεν είχα και πολλές επιλογές ως προς το ποια ομάδα υποστηρίζω.... Βάλτε και τον ΕΒΓΑτζη της γειτονιάς που όταν ήμουμ μικρός (5-6 χρονών) μου είπε μια μέρα ότι "αν δεν γίνεις Ολυμπιακός δεν ξαναμπαίνεις στο μαγαζί", ήμουν και λίγο αντιδραστικός πιτσιρικάς, ε, οπότε από τη μία το γήπεδο από την άλλη η κόντρα με τον ΕΒΓΑτζη, καταλαβαίνετε.... Αλλά, δεν έγινα ποτέ οπαδός... Δεν μου ταιριάζει το οπαδηλίκι, είμαι πιο "mellow" τύπος....
algait Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Από τις πιο έντονες αναμνήσεις που έχω από την παιδική μου ηλικία είναι κάθε Πέμπτη βράδυ να στηνόμαστε όλοι οικογενειακώς και να παρακολουθούμε τον αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ (σόρυ βάζελοι αλλά πιστεύω ότι πρέπει να βρείτε άλλο προσωνύμιο για την ομάδα σας, αυτό είναι πιασμένο!). Ο πατέρας μου έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με κάνει Ηρακλή (την εποχή του Χατζηπαναγή με πήγαινε στο γήπεδο) αλλά το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Κακά τα ψέματα, μπορεί να έχουν περάσει πολλά πέτρινα χρόνια από τότε αλλά η ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο έχει μείνει αναλλοίωτη και ακόμα με συγκινεί όταν πηγαίνω! Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ναι! Όπως καταλάβατε είμαι μπασκετόφιλος (πάω και στο ποδόσφαιρο αλλά εκεί δεν έχω ζήσει ανάλογες στιγμές)
we_will_rise Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτης, βάλε και την ξέφρενη για τα επίπεδα της ομάδας περσινή πορεία στο παδόσφαιρο ήρθαν και με φανάτισαν! :) Λοιπόν εγώ είμαι ΠΑΟΚ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έγινα ΠΑΟΚ από τον πατέρα μου κι αυτός απ τον δικό του κλπ... πρώτο ματς που θυμάμαι να είδα σε γήπεδο ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 1-4 (τελικός κυπέλλου)... Φίλε Chris_Mall μένω απέναντι από το γήπεδο του Απόλλωνα και πηγαίνα συχνά. Θα με βρεις στην Θύρα 1 στους Rossoneri... Standard με έχεις δει....
xrest Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 με πανιωνια οικογενεια,πηγαινα απο παρα πολυ μικρος γηπεδο.αργοτερα εζησα την κατακτηση του κυπελλου το 98,την πορεια ως τους 8 στο τελευταιο κυπελλουχων.Ξεσηκωθηκα με την ιστορια του,τον ξεριζωμο,τους παιχταραδες που εβγαλε και βγαζει κλπ κλπ κλπ.παντα φανατικος πανθηρας κατοικος της 3 Συντροφικα συναισθηματα εχω επισης για Ν.Βολου,Απολλων Σμυρνης και μεγαλο σεβασμο προς τον Παοκ.Αλλα η αρρωστια μια
ALFR3D Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 να πω και εγω την ιστορια μου,περναγα απο την πανορμου τρογωντας sandwitch και αξαφνα ακουω εναν να φωναζει δεν θα γινεις αθρωπος ποτε οπαδε οπαδε ε,ε,ε(μετα καταλαβα οτι ελεγε αλβανε )αλλα επειδη δεν ακουω καλα και δεν θεωρω τον εαυτο μου αθρωπα ειπα οτι πρεπει να γινω οπαδος και'γω και να βρω μια ομαδα να υποστηριζω,απο τοτε ειμαι οπαδος του κοκκαλη
kx5 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μια φορά κι έναν καιρό παίζαμε πιτσιρίκια στο πάρκο. Εγώ ουδεμία σχέση με αθλητικά και ομάδες. Κάποια στιγμή το φερε η κουβέντα στις ομάδες. Μου φώναζαν οι μισοί "γίνε Παναθηναϊκός!!!", οι άλλοι μισοί "Ολυμπιακός!!!". Κάπου εκεί συνδύασα το όνομα της πόλης μας με το (τότε) αγαπημένο μου χρώμα και έκανα την επιλογή μου.
marios1957 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δεν θυμάμαι να διάβασα όλες τις σελίδες,έλλειπα (οικοιοθελώς και with_a_little_from_my_friends") απ' την "αγορά": Κάποια στιγμή,πριν από σαραντατέσσερα χρόνια (ναι,44χρόνια πριν),ο παππούς μου (γαύρος γαμάτος) μέ έστειλε για νερό στη βρύση,κάπου στον κάμπο της Άρτας (θέριζε το πλασμώδιο του Λαβεράν τότενες) και γω,τραβώντας μισοπέταλο κάτω απ' το σκελετό του "Ράλλεϊ"-δεν έφτανα-,παρατώντας τη γόπα (ναι,δοκίμαζα νικοτίνη το '63!),τσακίστηκα να φέρω απ' τη βρύση νερό,που το παγούρι ζύγιζε περισσότερο απ' τα κιλά μου,μιας και ο πάππος μου έταξε πενηντάλεφτο.Σε δραχμές. Γύρισα πέφτοντας πάνω από πέντε φορές,σε απόσταση μικρότερη από 1.5 km.Μούδωσε ένα απ' τα @χίδι@ του.Από τότε αποφάσισα,μιας και ο λόγος των γαύρων ισοδυναμούσε με μία απ' τις δυνατότητες τεκνοποίησής τους,να γίνω το αντίθετό τους. Έγινα "αντιγαύρος".Πανάθα.Ντύθηκα -παλιά- τρεις μέρες στα μαύρα για τον Τσερβένα Σβέζντα στο Beogrand και τρεις μέρες στα πράσινα για την απόκρουση του Κωνσταντίνου,ότι κι αν έλεγε η Δέσποινα στον Παπαχελά,τότενες... Τώρα έφτασε να μας διοικεί η "αγία οικογένεια".Σκέφτομαι να αλλαξοπιστήσω,τόσο που όταν φίλοι γαύροι (ναι,έχω και φίλους γαύρους) μου λένε "γαμώ το Vαρdινογιάννη σου κωλοβάζελε",λέω "μαζί σου kwλόγαυρε" κι όπου μας πάει. Gm.t.kavourakia.mou,gamw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.