punky Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Έγινα Ολυμπιακός γιατί έχω καταγωγή από Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Τραπεζούντα, Βλαδιβοστόκ και Σείριο. Ε, εδώ κι αν κολλάει το σύνθημα που φωνάζουμε για τους γαβρους: "πουτάνες-κότες-ετεροδημότες" no offense mate
blueviper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μωρέ λέγε ό,τι θες για τους γάβρους...δηλώνω γαύρος!
punky Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 LOL. Τι να κάνω; Έπεσα στο εκπαιδευτικό μεταίχμιο, όπου το αυγό έγινε αβγό και το τραίνο, τρένο.Thanx που το αντιμετώπισες με χιούμορ.
Puppet-Master Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ο πατερας μου αν και γαυρος δεν ειχε δωσει πολυ σημασια σ'αυτο.Μιας κ ο πατερας δεν ασχοληθηκε,το εκανε αυτο ενας οικογενειακος φιλος 17 χρονων βαμμενος ως το κοκκαλο πρασινος(ακομα θυμαμαι οτι παραλιγο να χασει το χερι του απο φωτοβολιδα) και μιας κ μεγαλωσα στο ζωγραφου(house of pao) ηταν αναποφευκτο... Αργοτερα εμαθα κ για την τοπικη ομαδα(Ηλυσιακαρα) κ οποτε βπορω πηγαινω γηπεδο.Συμφωνω πως πρεπει να στηριζουμε τις τοπικες ομαδες μας...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Σ' έτσουξε βλέπω......:twisted: ????????? Το μυαλό ( ; ) σου κινείται σε περίεργα μήκη κύματος, ωφείλω να ομολογήσω. Αν με είχε "τσούξει" (χαζή έκφραση), θα το σατίριζα έτσι; Αντίθετως θα έγραφα στο σωστό τόπικ ότι δεν ξέρεις να επιχειρηματολογείς, με κάθε σοβαρότητα.
Kandinsky Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Το IQ 168-169 βρίσκεται σε καλό δρόμο για άλλη μια καταστροφή thread...
gvaggis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Παναθηναικός γιατί με είχε πρήξει ο πατέρας μου για τη λεωφόρο και τα ματς που είχε δει μέσα.Τον καταγγέλω για προσυλιτισμό κ γιά όσες στεναχώριες τραβάω τώρα!! Λατσιο Γιατί Marcelo Salas (El matador) υπήρξε μόνο ΕΝΑΣ!! Charlotte Hornets Γιατί το δίδυμο Larry Johnson & Alonzo Mourning με εφτιαχνε απίστευτα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Το IQ 168-169 βρίσκεται σε καλό δρόμο για άλλη μια καταστροφή thread... Καλά είσαι εντελώς ______ (συμπληρώστε αναλόγως). Εμ ξεκινάς τα flame, εμ μας λες ότι χαλάμε και τα thread. Η βλακεία σου δεν έχει όρια.
Kandinsky Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ώστε ξεκινησα το flame......χοχοχο....καλή φάση. Το μέτρησες σήμερα? Μήπως ανέβηκε στο 170?
KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μαγκες να φερω την μεζουρα ή θελουμε Αγγλικη,να μετραει σε γιαρδες?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ε μα πείτε του κάποιος ότι λέει βλακείες μπας και σταματήσει.
SCidER Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 εεε συγνωμη φιλαρακι μηπως παιζει καθολου IQ? :D
amartolos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Με πατέρα γαύρο και μεγάλο αδερφό τα πρωτα χρόνια ήμουν γαύρος(όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι)αλλά επειδή ο νονός μου ήταν πράσινος μου έταξε ένα ποδήλατο για να γίνω πράσινος έτσι κι έγινε.Δεν το μετάνιωσα ποτέ και όταν άρχισα να καταλαβαίνω έγινα και οπαδός. Ο πατέρας μου ακόμα μου το λέει ότι τον "πούλησα" για ένα ποδήλατο βέβαια του δίνω δίκιο γιατί αν στο μέλλον το παιδί μου γίνει γαύρος θα το αποκληρώσω.....
sniper_206 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ...όταν άρχισα να καταλαβαίνω έγινα και οπαδός.... Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.