Προς το περιεχόμενο

Πώς έγινες οπαδός της ομάδας σου?

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έγινα Ολυμπιακός γιατί έχω καταγωγή από Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Τραπεζούντα, Βλαδιβοστόκ και Σείριο.

Ε, εδώ κι αν κολλάει το σύνθημα που φωνάζουμε για τους γαβρους:

"πουτάνες-κότες-ετεροδημότες" :mrgreen:

no offense mate

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

LOL.

Τι να κάνω;

Έπεσα στο εκπαιδευτικό μεταίχμιο, όπου το αυγό έγινε αβγό και το τραίνο, τρένο.Thanx που το αντιμετώπισες με χιούμορ.

Δημοσ.

Ο πατερας μου αν και γαυρος δεν ειχε δωσει πολυ σημασια σ'αυτο.Μιας κ ο πατερας δεν ασχοληθηκε,το εκανε αυτο ενας οικογενειακος φιλος 17 χρονων βαμμενος ως το κοκκαλο πρασινος(ακομα θυμαμαι οτι παραλιγο να χασει το χερι του απο φωτοβολιδα) και μιας κ μεγαλωσα στο ζωγραφου(house of pao) ηταν αναποφευκτο...

Αργοτερα εμαθα κ για την τοπικη ομαδα(Ηλυσιακαρα) κ οποτε βπορω πηγαινω γηπεδο.Συμφωνω πως πρεπει να στηριζουμε τις τοπικες ομαδες μας...

Δημοσ.
Σ' έτσουξε βλέπω......:twisted:

????????? Το μυαλό ( ; ) σου κινείται σε περίεργα μήκη κύματος, ωφείλω να ομολογήσω.

Αν με είχε "τσούξει" (χαζή έκφραση), θα το σατίριζα έτσι; Αντίθετως θα έγραφα στο σωστό τόπικ ότι δεν ξέρεις να επιχειρηματολογείς, με κάθε σοβαρότητα.

Δημοσ.

Παναθηναικός

γιατί με είχε πρήξει ο πατέρας μου για τη λεωφόρο και τα ματς που είχε δει μέσα.Τον καταγγέλω για προσυλιτισμό κ γιά όσες στεναχώριες τραβάω τώρα!!:-D

Λατσιο

Γιατί Marcelo Salas (El matador) υπήρξε μόνο ΕΝΑΣ!!

Charlotte Hornets

Γιατί το δίδυμο Larry Johnson & Alonzo Mourning με εφτιαχνε απίστευτα!!

Δημοσ.
Το IQ 168-169 βρίσκεται σε καλό δρόμο για άλλη μια καταστροφή thread...:mrgreen:

Καλά είσαι εντελώς ______ (συμπληρώστε αναλόγως). Εμ ξεκινάς τα flame, εμ μας λες ότι χαλάμε και τα thread. Η βλακεία σου δεν έχει όρια.

Δημοσ.

Ε μα πείτε του κάποιος ότι λέει βλακείες μπας και σταματήσει.

Δημοσ.

Με πατέρα γαύρο και μεγάλο αδερφό τα πρωτα χρόνια ήμουν γαύρος(όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι)αλλά επειδή ο νονός μου ήταν πράσινος μου έταξε ένα ποδήλατο για να γίνω πράσινος έτσι κι έγινε.Δεν το μετάνιωσα ποτέ και όταν άρχισα να καταλαβαίνω έγινα και οπαδός.

Ο πατέρας μου ακόμα μου το λέει ότι τον "πούλησα" για ένα ποδήλατο βέβαια του δίνω δίκιο γιατί αν στο μέλλον το παιδί μου γίνει γαύρος θα το αποκληρώσω.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...