Προς το περιεχόμενο

Πώς έγινες οπαδός της ομάδας σου?

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με τους μεγάλους ήρωες θέλουν να ταυτιστούν, τα είδωλα κι όχι με τον Σάκη το χασάπη που κλωτσάει το τόπι στην αλάνα της Πετρομαγούλας.

Καλά είπαμε ρε όχι κι έτσι!!!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΑΟΚ γιατι μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα (τοτε) στο γηπεδο. Συνθηματα, τρελες, αν το πρωτο γηπεδο που πας ειναι η Τουμπα, γινεσε ΠΑΟΚ...

Απολλων γιατι μενω κοντα στο γηπεδο.

Πανω απο ολα ομως ολες οι προσφυγικες ομαδες...

Δημοσ.
Είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί μου αρέσει να υποστηρίζω αυτούς που είναι πιο πολές φορές νοικητές.B)

Καί στο μπάσκετ Ολυμπιακός?:(

Δημοσ.
Καί στο μπάσκετ Ολυμπιακός?:(

Στην αρχή ήμουνα μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά τώρα είμαι και στο μπάσκετ.:!:

• Members
Δημοσ.

Κάποτε ένας ξάδερφος μου έκανε δώρο τη φανέλα του Σαραβάκου. Τότε ήταν που δήλωσα Παναθηναϊκός, χωρίς όμως να με συγκινεί ακόμη το ποδόσφαιρο. Άρχισα να ασχολούμαι μετά τα παιχνίδια του ΠΑΟ με τη Γιουβέντους το 92 ή 93 αν θυμάμαι καλά (Όσιμ προπονητής, ο Σαραβάκος τραυματίας παραμονές του αγώνα και στη θέση του βασικός ο Καφές, που ποτέ δεν κατάφερε να κάνει σπουδαία καριέρα).

Δημοσ.
Λογικό είναι αυτό. Τα παιδάκια θα υποστηρίξουν είτε όποιον προσφέρει συγκινήσεις

Nαι, φοβερές συγκινήσεις. "Κάποτε υπήρχε μια ομάδα, που όλοι νόμιζαν ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Και το πήρε!" Ουάου! Τι συγκίνηση! Ανατρίχιασα!

Α! Και ακόμα ένα επιχείρημα που δανείζομαι από σένα:

:mrgreen:

και ακόμα:

Δημοσ.

Όταν μεγαλώνεις λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου, δεν μπορείς παρά να γίνεις Παναθηναϊκός.

Πάντως και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί παιδιά που μεγαλώνουν π.χ. στο Αιγάλεω είναι Ολυμπιακοί ή κάτι άλλο και δεν υποστηρίζουν την τοπική τους ομάδα πρώτα και πάνω από τις άλλες...

Δημοσ.

Πειράζει κάποιος να υποστηρίζει 2 ομάδες. Πανηλειακός λόγω του τόπου μου και ΑΕΚ! ΑΕΚ έγινα όταν ήταν ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ. Ο κόσμος και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστικά και για αυτό έγινα ΑΕΚ.

Δημοσ.
Nαι, φοβερές συγκινήσεις. "Κάποτε υπήρχε μια ομάδα, που όλοι νόμιζαν ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Και το πήρε!" Ουάου! Τι συγκίνηση! Ανατρίχιασα!

Α! Και ακόμα ένα επιχείρημα που δανείζομαι από σένα:

και ακόμα:

Σ' έτσουξε βλέπω......:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...