djapal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Με τους μεγάλους ήρωες θέλουν να ταυτιστούν, τα είδωλα κι όχι με τον Σάκη το χασάπη που κλωτσάει το τόπι στην αλάνα της Πετρομαγούλας. Καλά είπαμε ρε όχι κι έτσι!!!
funny Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί μου αρέσει να υποστηρίζω αυτούς που είναι πιο πολές φορές νοικητές.
Gantalf_4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ΠΑΟΚ γιατι μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα (τοτε) στο γηπεδο. Συνθηματα, τρελες, αν το πρωτο γηπεδο που πας ειναι η Τουμπα, γινεσε ΠΑΟΚ... Απολλων γιατι μενω κοντα στο γηπεδο. Πανω απο ολα ομως ολες οι προσφυγικες ομαδες...
geovard Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί μου αρέσει να υποστηρίζω αυτούς που είναι πιο πολές φορές νοικητές. Καί στο μπάσκετ Ολυμπιακός?
blueviper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Έγινα Ολυμπιακός γιατί έχω καταγωγή από Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Τραπεζούντα, Βλαδιβοστόκ και Σείριο.
Lucifer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Έτσι εξηγούνται όλα.....:twisted: Στημένη μου την είχες επιληπτικέ καμβοσκοτώστρα, ε?
funny Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Καί στο μπάσκετ Ολυμπιακός? Στην αρχή ήμουνα μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά τώρα είμαι και στο μπάσκετ.:!:
Kandinsky Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Στημένη μου την είχες επιληπτικέ καμβοσκοτώστρα, ε? Όχι μπρε, απλώς εβουτύρωσες το ψωμάκι μου.....
Members gsarig Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Κάποτε ένας ξάδερφος μου έκανε δώρο τη φανέλα του Σαραβάκου. Τότε ήταν που δήλωσα Παναθηναϊκός, χωρίς όμως να με συγκινεί ακόμη το ποδόσφαιρο. Άρχισα να ασχολούμαι μετά τα παιχνίδια του ΠΑΟ με τη Γιουβέντους το 92 ή 93 αν θυμάμαι καλά (Όσιμ προπονητής, ο Σαραβάκος τραυματίας παραμονές του αγώνα και στη θέση του βασικός ο Καφές, που ποτέ δεν κατάφερε να κάνει σπουδαία καριέρα).
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Λογικό είναι αυτό. Τα παιδάκια θα υποστηρίξουν είτε όποιον προσφέρει συγκινήσεις Nαι, φοβερές συγκινήσεις. "Κάποτε υπήρχε μια ομάδα, που όλοι νόμιζαν ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Και το πήρε!" Ουάου! Τι συγκίνηση! Ανατρίχιασα! Α! Και ακόμα ένα επιχείρημα που δανείζομαι από σένα: και ακόμα:
stormrider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ολυμπιακός γιατί όλα τα παιδιά που πήγαινα στην τάξη μου ήταν γαύροι!
Σκύμνος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Όταν μεγαλώνεις λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου, δεν μπορείς παρά να γίνεις Παναθηναϊκός. Πάντως και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί παιδιά που μεγαλώνουν π.χ. στο Αιγάλεω είναι Ολυμπιακοί ή κάτι άλλο και δεν υποστηρίζουν την τοπική τους ομάδα πρώτα και πάνω από τις άλλες...
cmelegos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Πειράζει κάποιος να υποστηρίζει 2 ομάδες. Πανηλειακός λόγω του τόπου μου και ΑΕΚ! ΑΕΚ έγινα όταν ήταν ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ. Ο κόσμος και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστικά και για αυτό έγινα ΑΕΚ.
Kandinsky Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Nαι, φοβερές συγκινήσεις. "Κάποτε υπήρχε μια ομάδα, που όλοι νόμιζαν ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Και το πήρε!" Ουάου! Τι συγκίνηση! Ανατρίχιασα! Α! Και ακόμα ένα επιχείρημα που δανείζομαι από σένα: και ακόμα: Σ' έτσουξε βλέπω......:twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.