Προς το περιεχόμενο

E6300...κάτι ανεξήγητο...

Yannis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Εχω τον Ε6300 μαζί με μια Ρ5Β και όλα δουλεύουν ρολόι. Τον πουσάρω μέχρι τα 2800 (7χ400) μια χαρά απλά ανεβάζοντας το FSB και κλειδώνοντας το PCI στα 33, τίποτε άλλο. Από τα 420 και μετά ανεβάζω τα volt σε CPU, RAM και ICH και φτάνω επιτυχώς μέχρι τα 3150 (7χ450). Εκεί όμως συμβαίνει το πολύ πολύ κουφό: Οι θερμοκρασίες είνια χαμηλότερες απο πριν!!!

Π.χ. στα 2800 έχω 56/69 και στα 3150 έχω 55/62. Πως είναι δυνατόν; Μπορεί κανείς να το εξηγήσει;

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι γιατι αν εχεις τους ανεμιστηρες στο optimal δουλευουν περισσοτερες στροφες απο πριν και φερνουν την θερμοκρασια στα ιδια.

Δημοσ.
Ναι γιατι αν εχεις τους ανεμιστηρες στο optimal δουλευουν περισσοτερες στροφες απο πριν και φερνουν την θερμοκρασια στα ιδια.

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά καταρχάς το έχω συνεχώς στο Performance και στα 400 και στα 450. Και καλά idle, αλλά στο full load με το Orthos??

Δημοσ.

Η Asus P5B & P5W δείχνουν εντελώς ότι να 'ναι στις temps.

Μιλάμε για τρελλές και εντελώς random ενδείξεις :)

Για ακριβή temp ( αν δουλεύει με την CPU σου ) [ έχει ακόμα κάποια probs με τους Core 2 Duo ] θα δείς με το CoreTemp ( http://thecoolest.zerobrains.com )

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι τις θερμοκρασίες τις μετράω με το CoreTemp και το Thermal Analysis Tool!! Αυτή τη στιγμή δουλεύω στα 2800 και ο ανεμιστήρας ακούγεται σημαντικά ενώ και η θερμοκρασία είναι στους 58C...

Δημοσ.

Μήπως "έστρωσε" η θερμοαγώγιμη και δουλεύει τώρα πιο αποδοτικά; Μήπως άλλαξε η θερμοκρασία δωματίου; Μήπως η εφαρμογή με την οποία απασχολείς τη cpu είναι πιο "ελαφριά" από πριν; Για ξαναγύρνα πάλι στις προηγούμενες ρυθμίσεις και δες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...