plato Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Βασικα ειναι πολυ ηπιος ο τιτλος.Ηθελα να γραψω @!$#@$%# το e-shop σας παλιο@!##$#@$$@, αλλα θα επεφτε λογοκρισια. Χρονια ψωνιζω απο το εν λογω καταστημα χωρις προβληματα και το εμπιστευομουν απολυτα.Πριν 3 μερες ερχεται με αντικαταβολη ενα πακετο συνδεσης adsl και μαζι ενα mp3 player.Με το που το ανοιγω χωρις καν να βαλω την μπαταρια στο mp3 player παρατηρω οτι το ενα του κουμπι ειναι πολυ χαλαρο.Λεω ωχ θα εχω τρεχαματα.Βαζω την μπαταρια, το αναβω και οντως δυστυχως ειχε προβλημα.Το θεμα δεν ειναι αυτο.Τυχαινει, δεν ειναι και μεσα στα σφραγισμενα προιοντα οι ανθρωποι.Στελνω e-mail,μου απαντανε σε 10 λεπτα (αψογοι) και μου λενε δεν γινεται τιποτα αλλο απ'το να ερθετε στο καταστημα μας με την αποδειξη.Ενταξει λεω,τι να κανω? Θα παω κι ας ειμαι στη μεση της εξεταστικης με τρεχαματα κτλ. Κατεβαινω κεντρο και περιμενω το αυτονοητο (θεωρω) να ανοιξουν το κουτι, να δουν το προβλημα και να μου το αλλαξουν.Αντι για αυτο ομως μου λενε θα πρεπει να το αφησετε να το κοιταξουμε και θα σας ειδοποιησουμε.Τι να με ειδοποιησετε ρε μαστορες τους λεω.Δεν θα μου το αλλαξετε?ΟΟΟΟΟΟχι μου λενε θα το κοιταξουμε και θα σας ειδοποιησουμε να ερθετε να το παρετε.Εκει την ακουσα!Μπορει ετσι να γινετε σε ολα αυτα μαγαζια,δεν ξερω, αλλα το θεωρω κοροιδια.Θα τρεχω εγω πανω κατω γιατι ειστε λακαμαδες εσεις? Στειλτε το τουλαχιστον σπιτι και θα πληρωσω τα εξοδα αποστολης τους λεω.Δεν γινεται μου λενε,αδυνατον.Θα σας ειδοποιησουμε.Το βιολι τους.Τους εσουρα κι εγω τα γνωστα "οταν ειναι να μας τα παρετε..." και τα τοιαυτα κι εφυγα.Δεν ξερω αν ειναι αυτη η συνηθισμενη πρακτικη ή αν υπερβαλλω αλλα εγω το θεωρω ντροπη.ΑΝ ξαναπαρω τιποτα απο κει θα το ανοιγω πριν φυγει αυτος που κανει την παραδοση αν και δεν νομιζω να εχει διαφορετικη καταληξη η ολη υποθεση. Θεωρησα οτι επρεπε να ακουστει η ολη φαση,δεν εχω τιποτα με το μαγαζι ισα-ισα που μεχρι αυτο το περιστατικο ολα αψογα. Την ολη αντιμετωπιση ομως την ειδα πολυ ασχημα. Στης γειτονιας μαγαζι πας και σε παρομοιο γεγονος σου ζητανε και συγνωμη και το αλλαζουν επι τοπου.Μου εχει συμβει, γι' αυτο το λεω.Εκει το μονο που ακουσα ηταν "τι να κανουμε,ειναι λιγο ταλαιπωρια το ξερουμε αλλα δεν γινεται αλλιως".Κριμα πραγματικα αν παντου συμβαινει κατι τετοιο.Great aftersale support...
a123xxsp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 σέρφαρε λίγο στο φόρουμ και θα βρεις τουλάχιστον 100+ ποστ παραπόνων για το εν λόγω μαγαζί... από τότε που έγιναν "μεγάλοι" τα έχουν γράψει όλα στα #$^#$ τους
ergidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Παιδια εγω νομιζω οτι το καλλιτερο μαγαζι για τετοιες αγορες ειναι το μεντιαμαρκτ και το καρεφουρ για ηυ. Πλαισια ε- σοπ κλπ ελληνικα μαγαζια ειναι μεχρι να σου παρουν με διαφορες μαλαγανιες το ευρο. Αν μαλιστα δεν φοβοντουσαν τον νομο θα μας ληστεβαν αλλα μαφια. Δυστυχως το ελληνοκατσικοκλεφτικο δυσκολο να νικηθει.
cmelegos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 πάντως στην αρχή το eshop, όταν ξεκίνησε ήταν πολύ καλύτερο. Μετά πρέπει να έγινε αυτό που αναφέρει ο a123xxsp! Εντάξει υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!
plato Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Τελικά τι έγινε,σε ειδοποιήσανε; Ακομα περιμενω...
gk1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 distixos ayti poy exoyn to e-shop pisteyoyn pos exoyn oli thn agora sto tsepaki toys giati pisteyoyn pos meta apo tosa xronia doylias eine h kaliterh sthn agora (exoyn mazepsi poly xrima na to pw k etsi!)... an eisoyn px enas emporas poy eixe parei 100 komatia oxi mono tha soy elegan k sygnomi alla tha soy edynan k 10 komatia doro gia na synexisete thn synergasia! otan pas sto magazakh ths gytonias poy exei xasei pelates apo to e-shop, fysiko eine na soy paroyn kai tsi@@@@a!dystixos tha pereimenhs poly na sto etimasoyn giati ekei pezoyn kati seires protereotitas k syga min katsi o texnikos thn idia mera na ftiaksi (an mporei kiolas na to ftiaksi) ena mp3 poy sthn teliki eine "dwro"! ayti tha katalaboyn mono an xasoyn 200 "pelates" thn idia mera!!! dystixos zoyme stin ellada poy otan to afentiko gemish ths tsepes toy me lefta, den deinh dekara gia emas toys aploys pelates!!!! kati paromho moy exei sinbei k m emena sto plaisio!!!
Pantelis51 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Αυτή είναι η πολιτική του καταστήματος. Προσωπικά έχω σταματήσει να ψωνίζω εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπισα. Μου έχει συμβεί παρόμοιο πρόβλημα ΟΜΩΣ πήγα στο Χαλάνδρι και ΑΠΑΙΤΗΣΑ εκείνη τη στιγμή να ελεγθεί το προιόν όπως και έγινε. Το γεγονός πως και το επόμενο που μου δώσανε ήτανε ελλατωματικό είναι μια άλλη ιστορία αλλά όπως προανέφερα με σταμάτησα από πελάτη τους.
paparoupas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Εγω παντως θα διαφωνησω με τον ergidis. Το Πλαισιο και οι παρομοιες αλυσιδες μπορει να ειναι ακριβοτερες, αλλα απο εξυπηρετηση μετα την αγορα ειναι αψογα. Αντιθετως τα Mediamarkt και Carrefour ειναι πολυ πιο δυσκινητα και στα πρηζουν μεχρι να σου αλλαξουν κατι. Ειδικα για το Μediamarkt εχω γραψει και σε αλλα τοπικ την αποψη μου.
Chrisad Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 σέρφαρε λίγο στο φόρουμ και θα βρεις τουλάχιστον 100+ ποστ παραπόνων για το εν λόγω μαγαζί... από τότε που έγιναν "μεγάλοι" τα έχουν γράψει όλα στα #$^#$ τους akribws ayto...... kai oxi mono. Poloi apo emas psonizoume apo kektimeni taxythta apo to e-shop epidi "KAPOTE" itan to pio fthino kai aksiopisto katastima.. ayto den isxyei pleon den me noiazei an einai diafimish h oxi alla sto ram shop pragmatika oxi mono briskw kalyteres times alla kai filikotati eksypiretish. to thema einai oti emeis kanoume ton kathe ena maga.... kai se orismenes periptwseis tzampa maga pou lene... opws px h yperoptikh symperifora twn kyriwn tou e-shop h oi aneparkestatoi kyrioi tou H.A.C .... kai paei legontas opoios thelei mporei na bazei ton eayto tou sth thesh tou malaka.... egw thn kanw next please. Chrisad
xaxa100 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ti lete gia to plaisio, mu fenontai pio aksiopistoi...
coolworm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 kante ena search prota re paidia mas exetai zalish me to e-shop... kai kopste to kapnisma kai doste 10-20 euro parapano se magazi gia na mhn exetai tetoia provlhmata!
polidis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 @plato Afta einai gnosta me to en logo katastima. Ego to ekopsa idi(Den perno tipota pleon apo aftous. Protimo na paragilo apo xeno e-shop na doso 15€ parapano exoda apostolis para apo aftous. Xeris ti den mou arese stin oli perigrafi sou? Afto pou les: "Ν ξαναπαρω τιποτα απο κει θα το ανοιγω πριν φυγει αυτος που κανει την παραδοση αν και δεν νομιζω να εχει διαφορετικη καταληξη η ολη υποθεση." Ma meta apo afto skeftese na xanapareis prama apo aftous tous apateones? Hmarton xanaskepsou to!!!! Opos eipe kai o filos pio pano. Hparxoun kai alou portokalies pou kanoun partokalia kai malista pio glika. Min pianeste apo ta @@ enos e-shop kai meta kala sas kanoune kai sas tin fernoune plageios.
Nik0s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 to skroutz einai to pio ftino online shop pou yparxei? einai axiopisto?
PlaStiK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Το skroutz είναι μια μηχανή αναζήτησης που σου παρουσιάζει την τιμή ενός προϊόντος σε όλα τα eshops που έχει στη λίστα του και ετσι μπορείς να βρεις που είναι φθηνότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.