Προς το περιεχόμενο

εχει κανεις neovo 15" F415?

pern112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανεις αυτη την οθονη και τιποτα προβληματα τελευταια?την εχω κανα δυο χρονια και στο πουθενα εμφανιζεται απο μονο του το μενου της οθονης, αρχισει και τρεχει γυρω γυρω το κουμπι επιλογης, δεν μπορω να κανω τπτ με τα κουμπια της οθονης και μετα απο κανα 2 λεπτο σταματαει και εξαφανιζεται. Το ξαναπιανει μετα απο ωρα (καλη ωρα τωρα!). Επισης ετυχε μια φορα να μην αναβει το μονιτορ!!!Παταγα το κουμπι να αναψει και δεν αναβε!Μετα απο κανα μισαωρο αναψε. Δεν ανησυχω για ιο ή τπτ αλλο γιατι προερχομαι απο φορματ και παλι τα ιδια. Επισης οδηγοι ειναι οι τελευταιοι απο σιτε.Τα νευρα μου!

Δημοσ.

Προφανώς το πρόβλημα εντοπίζεται στην οθόνη. Ίσως μετά απο κάποιο καθαρισμό να έπεσαν σταγόνες ανάμεσα απο τα κουμπάκια και να δημιούργησαν βραχυκύκλωμα. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να επισκευαστεί εαν την πάς στην αντιπροσωπεία. Δεν είναι όμως κάτι που μπορείς να επιδιορθώσεις μόνος σου.

Δημοσ.

θα την παω στο μαγαζι που την πηρα απλα φοβαμαι μην με κρατησουν μερες χωρις οθονη. Παντως παρατηρησα οτι πιθανως να υπερθερμαινεται γιατι μετα απο ωρα χρησης αρχιζει το πανηγυρι. Το χειροτερο οτι καποιες φορες δεν αναβει καν η οθονη και περιμενω καμια ωρα για να πατησω το ον και να αναψει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...