murcielago580 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 πως γινεται η μετατροπη μια ταινιας χωρισμενης σε 2 μερη να τα ενωσω σε 1 ενιαιο?
kastel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς με το WinAvi Video Converter: Ανοίγεις το WinAvi, πατάς το κουμπί AVI, επιλέγεις όλα τα αρχεία που θες να ενώσεις και πατάς Open, στο For source files βάζεις Marge into one file, στο Output Directory επιλέγεις που θα αποθηκευτεί το αρχείο, από το κουμπί Advanced και στην καρτέλα AVI επιλέγεις codec (δεν είναι απαραίτητο), πατάς ΟΚ. Μπορείς και με το VirtualDub, δες εδώ τον ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ VIRTUALDUB (θα βρεις και πολλά ακόμη): http://kastel71.googlepages.com/home2
murcielago580 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 που ακριβως ειναι το for source files για να τα κανω merge into one?δεν το βρισκω.
kastel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 που ακριβως ειναι το for source files για να τα κανω merge into one?δεν το βρισκω. Δες εδώ:
wizzy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Θέλω να ευχαριστήσω και τους δύο σας, τον μεν murcielago500 που άνοιξε το topic και τον δε kastel για το πρόγραμμα που πρότεινε ! Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι προσπαθούσα να το κάνω με το Windows Movie Maker και μόνο προβλήματα αντιμετώπιζα στο τελικό αρχείο.
murcielago580 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ωχχχχχχχχχχ.εμενα δεν μου εχει αυτη την επιλογη!λετε να εχω παλια εκδοση?θα κατεβασω καινουρια και αν εχω προβλημα θα ξαναρωτησω.ευχαριστω παντως kastel ενταξει κατεβασα την εκδοση 7.7 και το ειχε.και παλι thanks kastel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.