Προς το περιεχόμενο

drivers για scanner AGFA -SNAPSCAN 1236?? για XP

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εγινε δουλεια γιατι μου δινει για προγραμμα διαχειρησεις του σκαν το scanwise που εχει περιορισμενες δυνατιτιτες.ενω εγω τοτε που το ειχα παρει (win 98 ) oi drivers ειχα το fotolook για προγραμμα διαχειρησεις που σου δινει πολλες επιλογες.μηπως ξερετε καποιο forum οργανομενο για τετοια η για πατεντες που εχουν κανει καποιοι?????

το λεω γιατι το σκανερ αυτο ειναι επαγκελματικο (στην εποχη του ηταν πρωτο )και δεν μπορει ολοι οι επαγκελματιες να το "πεταξαν απο τοτε που βγεικαν τα XP??

Δημοσ.

εγω εχω αυτο το scanner αλλα και εγω το scanwise χρισιμοποιω. Απο τη στιγμη που περνας το αντεικημενο που θελεις στο pc μπορεις να κανεις οτι θελεις με αλλα προγραμματα. Τι να το κανεις το fotolook?

Δημοσ.

Νομίζω, χωρίς να βάζω και το ζέρι μου στη φωτία, αν βάλεις τον driver μαζι με το snapscan, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το scanner και με άλλα προγράμματα. Εγώ π.χ. το χρησιμοποιούσα από το word.

Δημοσ.

εαν βαλετε win 98 και δειτε τι δυνατοτητες δινει το fotolook θα καταλαβετε την διαφορα...εαν ειχατε γνωσει γραφιστικης θα ξερατε οτι η αρχηκη μορφη ενος αρχειου ειναι πολυ σημαντικη.και αυτη ειναι η σημασια ενος ακριβου-καλου scanner.....τελος παντων.ελεγα μηπως καποιος ηξερε κατι παραπανω για αυτην την περιπτωση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...