Προς το περιεχόμενο

Απορίες από νέο χρήστη

doom1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά είμαι καινούριος στο φορουμ και θα έλεγα λίγο άσχετος με υπολογιστες

Θέλω να αγοράσω ένα φορητό υπολογιστή που να μου κρατήσει με αξιοπρέπεια 3-4 χρονάκια αν είναι δυνατόν.Θέλω να έχει έναν αρκετά μεγάλο σκληρό δίσκο 100 GIGA,καλή μνήμη και αξιοπιστια.Διαθέτω 1200-1400 Ευρώ.Χρησιμοποιήω σχεδιαστικά προγράματα,εφαρμογές Excel-Word,κάποιο παιχνιδάκι που και που,πλοήγηση στο νετ και τα σχετικα

Από όσα διαβασα κατέληξα στο συμπέρασμα πως η καλύτερη λύση σε αυτά τα λεφτά είναι TOSHIBA A 100 -192 αν και αρχικά θα επέλεγα Acer.Αλλά διαβάζω πως εχουν παρουσιάσει πολλά προβλήματα

Επίσης θέλω να ρωτήσω τα εξής

Θέλω να χρησιμοποιώ τον φορητό στο γραφείο οπου εργάζομαι για να γραφω κείμενα και αναφορες οπότε το πληκτρολόγιο των φορητών δεν είναι και τόσο ξεκούραστο για πολυωρη χρήση.και ρωτάω??

Μπορώ να έχω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο σαν αυτά που έχουμε στα επιτραπέζια μηχανήματα ?Είναι συμβατά όλα τα ασύρματα πληκτρολόγια με τους φορητούς ή υπάρχουν μόνο ορισμένα που λειτουργούν με τον φορητό?Πως συνδέονται με τον φορητό?Με το μπλε δόντι ή με τις υπέρυθρες?

Επίσης θέλω να λειτουργώ εκτυπωτή Laser .Τον συνδέω κανονικά με τον φορητό χωρίς κανένα πρόβλημα μεσω της USB θύρας?Σε ποια εταιρεία να κινηθώ για εκτυπωτή μονόχρωμο Laser μέχρι τα 150-180 Ε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Ναι μπορεις να βαλεις ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι στο laptop.

Σου προτεινω:

TOSHIBA SATELLITE A100-192 1024MB (1024 MB Ram, 100 GB HD, Intel Core Duo CPU)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905043

(προτιμω το Toshiba αλλα σαν 2η λυση το)

SONY VAIO VGN-FJ3S (1024 MB Ram, 100 GB HD, Intel Pentium M CPU)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905531

Εκτυπωτη (δοκιμασμενοι και οι δυο στην δουλεια μου, δεν εχουν βγαλει προβλημα... και πιστεψε δουλευουνε ασταματητα)

HP LASERJET 1018

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402730

EPSON LASER EPL-6200L

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.403451

Ελπιζω να βοηθησα!!:-D

Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοήθεια.Από εγγυηση τι λένε οι Τοσιμπα?Ενα χρόνο έχουν?Από διάφορα σαιτ τον Τοσίμπα αλόύ τον δίνουν με 512 μνήμη και αλού με 1024.Είναι διαφορετικες εκδόσεις ή βάζουν χερι τα καταστήματα και προσθέουν την μνήμη εδώ στην Ελλάδα?

Οσο για τον εκτυπωτη μάλλον θα καταφύγω στον HP μόνο και μόνο επειδή πιστευω ότι είναι καλύτερη εταιρεία

Ευχαριστώκαι π:-D αλι

Δημοσ.
Ευχαριστω για την βοήθεια.Από εγγυηση τι λένε οι Τοσιμπα?Ενα χρόνο έχουν?Από διάφορα σαιτ τον Τοσίμπα αλόύ τον δίνουν με 512 μνήμη και αλού με 1024.Είναι διαφορετικες εκδόσεις ή βάζουν χερι τα καταστήματα και προσθέουν την μνήμη εδώ στην Ελλάδα?

Οσο για τον εκτυπωτη μάλλον θα καταφύγω στον HP μόνο και μόνο επειδή πιστευω ότι είναι καλύτερη εταιρεία

Ευχαριστώκαι π:-D αλι

Eιναι διαφορες εκδοσεις της Toshiba το ιδιο μοντελο απλα μια εκδοση με 512 ΜΒ ram και η αλλη με 1024MB ram... Για αυτο να διευκρινησεις αν με το καλο τα παραγγειλεις οτι θες την εκδοση με την 1024 μνηνη εκτος αν καταληξεις να παραγγειλεις απο το E-shop Που δινεις τον κωδικο του προιοντος.

Εγγυηση δινει 1 χρονο! Συνηθισμενο!

Παντως τα Toshiba ειναι σκυλια!

Mην εισαι και σιγουρος για την αξιοπιστια πλεον των εκτυποτων της HP,

απλα το συγκεκριμενο ειναι δοκιμασμενο και στο προτεινω!

Δημοσ.

Αμαν χάλασαν και HP?αυτή η μεταφορά των εργοστασιων σε τρίτες χώρες και οι εξαγορες των εταιρειων έχουν καταστρέψει πολλά προιντα.

Από κατάστημα τώρα τι λέτε?Απο E-SHOP δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από προηγούμενες αγορες.Η εξυπηρέτηση τους είναι προβληματική .Το πλαίσιο δεν το έχω σε μεγάλη εκτίμηση γιατί εμπορεύονται μόνο συγκεκριμένα πράγματα και εταιρειες,(πχ στα Φορητα σε παροτρύνουν μόνο για Αcer)Μάλλον θα κοινηθώ σε αγορά από μικρό κατάστημα

θα γυρίσουμε στις παλιες εποχες μου φαίνεται που δεν υπήρχαν τα πολυκαταστήματα

Απο Τοσιμπα αξίζει κάποιο άλλο μοντελο έστω και λίγο ακριβότερο?

Δημοσ.

Tι παραπανω θες να εχει?

Σοβαρα (για το e-shop)? εχω παρει 4 φορες εως τωρα και εχω μεινει ευχαριστημενη, οχι 100% αλλα 90%... εχω ακουσει διαφορα... μα ουτε μια σοβαρη εταιρια πλεον....

Δημοσ.

οχι hp οχι toshiba . Οι hp ήταν πάντα μετριότητα η δε toshiba ηταν καλοί και αξιόπιστοι οταν κατασκευάζονταν στην Γερμανία. Απο τη στιγμή όμως και μετά που άλλαξαν τόπο κατασκευής και απέκτησαν Κινέζικη υπηκοότητα ανήκουν και αυτή στην ιδια κατηγορία με τους hp. Προσωπική μου άποψη - αν και έχω acer - lg http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=54&product=858293

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω με την πρόταση του realestate για την επιλογή του LG P1 καθ'οτι το χρησιμοποιώ 5 μήνες και είναι απροβλημάτηστο.

Δημοσ.

Ως τώρα 2 λαπτοπ εχω δουλέψει αρκετά. Ενα Toshiba που παρέδωσε πνευμα ο σκληρός του μετά απο 3 μήνες (έχω ανοιξει και αντίστοιχο θέμα) και εναν Fujitsu-Siemens που εδω και 10 μήνες δουλευει απροβλημάτιστα! Αυτά έτυχαν σε μένα και αυτές είναι οι εμπειρίες μου! Είναι σχετικά δύσκολο να πείς οτι η "Χ" εταιρεία κατασκευής λάπτοπ είναι αξιοπιστη και η "Ψ" αναξιοπιστη!

Δημοσ.

κοιταχτε να δειτε τα acer ειναι μια φθηνη λυση αλλα οχι αξιοπιστη.

τα toshiba δουλευουν καλα, σε ολα τα lapotops υπαρχει πιθανοτητα καποιο να παραδωσει πνευμα. Στην δουλεια δουλευουμε με NEC που χρησιμοποουν components απο toshiba και μια χαρα εχουν βγει.

οσον αφορα τα Lg δεν αντιλεγω οτι εχουν βγαλει εως τωρα εχει βγει καλο, αλλα τα notebooks τους ακομα δεν εχουν δοκιμαστει, ετσι ας κρατησουμε καποιες επιφυλαξεις...

Δημοσ.

Πήγα σημερα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικων υπολογιστων που δουλεύει ένα φιλαράκι μου και μου πρότεινε να αγοράσω η Toshiba h Asus με το να κλίνει περισσότερο στο Asus Α7Jc με 17 αρα οθόνη που θα με διευκολύνει στα σχεδιαστικα προγράμματα που χρησιμοποιώ.ολες τις άλλες εταιρείες τις απέρριψε(Acer,siemens,hp) τα απέριψε με μια μικρη επιφύλαξη στα LG επειδή είναι σχετικα καινούρια

Δημοσ.

Εάν θέλεις 17" οθόνη τότε πάρε το HP NX9420 με... 1420,00ευρώ

CPU : CORE 2 DUO T5600, 1830 MHZ

RAM : 1024 MB

HDD : 80,00 GB

VGA : RADEON X1600, 256MB DEDICATED

ή το FSC που έκανα post σήμερα.

(σ.σ) Αν και τα Core Duo είναι αρκετά γρήγορα, please μην τα αγοράζετε. Οι Core 2 Duo είναι κατά πολύ

πιο γρήγοροι και σε λίγο όλα τα φορητά θα έχουν Core 2.

Δημοσ.

telika ola exoun kapoio problhma kai ola einai a3iopista. Auto pou 8a sou proteina egw einai na deis kata poso se pairnei na agoraseis kati pou exei xamhlh sxesh apodoshs timhs kai einai 'kalhs' etairias, me onoma, opws toshiba, sony, fujitsu h na peis oxi den 8elw na xasw 200 h 300 eurw mono gia to onoma kai na pareis kati pio fthno (oxi aparaithta kakhs poiothtas omws).Etsi e3asfalizeis kai kalutero hardware sta idia lefta kai den plhrwneis to onoma ths etairias. Me ta xrhmata pou 8a sou meinoun mporeis na pareis kai epektash egguhshs kai accident care opote kai na sou xalasei 8a sou to ftia3oune tzampa.

Egw exw ena acer ferrari 4005. Einai panemorfo, exei akribws to hardware pou eyaxna (amd-ati , liga laptops htan tote me amd kai ati). H Acer pera apo thn aparadekth taxuthta e3uphrethshs, dioti ths leipei antiproswpeia sthn Ellada kai ta astelnoun ola e3wteriko, exei arketa kalo ews polu kalo hardware. An kai h proswpikh mou empeiria (mexri stigmhs) htan polu kalh kai sthn e3uphrethsh, mias kai mou xalase o fortisths kai mesa se duo meres mou steilane kainourio apo Agglia.On-line sumplhrwsh formas, kwdikos episkeuhs ktl ktl...

To kalutero gia kapoion pou den dia8etei kai polla xrhmata (h 8elei na ta 3odeyei se epidoseis tou laptop) 8a htan na parei E-shop Innovator. Episkeuh amesh an xalasei alla to kako gia mena einai o sunduasmos Intel-Nvidia. (Eimai kollhmenos me AMD kai ATI).

Auta, arketa egina kourastikos.

Δημοσ.

Αυτό το FSC poia εταιρεία είναι??

Πάντως μου πρότεινε ανεπιφύλακτα Assus το φιλαράκι μου και Τοσιμπα βέβαια

Εσεις τι γνώμη έχετε για τα Αsus?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...