Προς το περιεχόμενο

Άμεσο reconnect

zousgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα λείψω κανένα τετραήμερο και σκέφτομαι ν' αφήσω το pc να κατεβάζει ασταμάτητα!!

Είναι μόλις 300 watt και θα το έχω πάνω σε 1400va ups οπότε δεν παίζει να σβήσει από ΔΕΗ.

Το καθάρισα κι από σκόνη οπότε δεν παίζει ν' αρπάξει φωτιά! :twisted:

Το μόνο πρόβλημα είναι ως συνήθως ο ΟΤΕ.

Αν με πετάξει, όπως κάνει πολύ συχνά τελευταία, υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις του router ώστε να κάνει reconnect μετά??:confused: :confused: :confused:

Αν και δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο λόγο λέω πως έχω το USR 9107..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ έχω βασικό πρόβλημα πως μέσω teledome , και έχοντας ένα modem Crypto F200 USB , με πετάει συνεχώς έξω και πρέπει να κάνω χειροκίνητο reconnect. Μ ε πετάει όταν χρησιμοποιώ το utorrent ή όταν στο bitlord τα downloads είναι παραπάνω απο 2. Έχω αναβαθμίσει και τους drivers ...

Περιμένω το συντομότερο δυνατόν απαντήσεις .. γιατί το θέμα επείγει...

Θα λείψω κανένα τετραήμερο και σκέφτομαι ν' αφήσω το pc να κατεβάζει ασταμάτητα!!

Είναι μόλις 300 watt και θα το έχω πάνω σε 1400va ups οπότε δεν παίζει να σβήσει από ΔΕΗ.

Αν με πετάξει, όπως κάνει πολύ συχνά τελευταία, υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις του router ώστε να κάνει reconnect μετά??:confused: :confused: :confused:

an ine san ola ta router xanampenei mono tou.b.ektos an einai san to 9105 pou ithele reboot me kapoio programma

εγώ έχω βασικό πρόβλημα πως μέσω teledome , και έχοντας ένα modem Crypto F200 USB , με πετάει συνεχώς έξω και πρέπει να κάνω χειροκίνητο reconnect. Μ ε πετάει όταν χρησιμοποιώ το utorrent ή όταν στο bitlord τα downloads είναι παραπάνω απο 2. Έχω αναβαθμίσει και τους drivers ...

Περιμένω το συντομότερο δυνατόν απαντήσεις .. γιατί το θέμα επείγει...

pare router na iremiseis.

κ εγώ έχω φρικάρει με αυτό το θέμα !!! δέν με νοιάζει με τα τορεν αλλα τα xdcc που κοβονταί με την μία !!!

to idio for u an exeis modem.

Πάντως ρε παιδιά και με το USB modem μια χαρά γίνεται η επανασύνδεση...Αρκεί να το ρυθμίσεις μέσα από τις ιδιότητες κατάλληλα...Γιατί σώνει και καλά να πάρουμε router;;;:confused:

Καλός ο router,αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις...:)

Πάντως ρε παιδιά και με το USB modem μια χαρά γίνεται η επανασύνδεση...Αρκεί να το ρυθμίσεις μέσα από τις ιδιότητες κατάλληλα...Γιατί σώνει και καλά να πάρουμε router;;;:confused:

Καλός ο router,αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις...:)

pragmati sto ikonidio sindesis ite ine adsl ite einai pstn ite isdn iparxei panta epilogi automatic recconect alla merikes fores :( :( :(

κατέβασε αυτό το freeware προγραμματάκι και είσαι ok

http://apps.katz.ws/download/612929/App/ADSL%20AutoConnect/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...