Προς το περιεχόμενο

Καινουριο Laptop με λιγα ευρά?

aGka8l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα ψαχνω ενα λαπτοπ για ενα φιλο ψιλοοικονομικο γυρω στα 700ευρά το οποιο θα ειναι για σερφαρισμα κανα powerpoint για δημιουργεια καμιας διαφάνειας και τα κλασικα! αδιαφορω για την καρτα γραφικων αλλα θα ηθελα δισκο πανω απο 60gb 512ραμ ακομα καλυτερα και 1024

Υ.Γ μπορω και εγω να παω να μπω στο εσhop sto plaisio kai sto openmind και να δω τα λαπτοπ θα ηθελα ομως απο καποιον π εχει χρησημοποιησει κατι οr so οχι ενα ξερό λινκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως, μην περιορίζεις το εύρος των επιλογών σου λόγω μνήμης, αφού πλέον η μνήμη προστίθεται εύκολα, από σένα ή τον πωλητή χωρίς να επηρρεάζεται η εγγύηση

Προσωπική μου γνώμη αν δεν θέλετε φορητότητα μην πετάτε τα λεφτά σας σε laptop κάτω των 1000 ευρώ, εδώ άλλοι τα σκάνε και μετά από λίγο τσουπ το πρώτο πρόβλημα

πάντως, μην περιορίζεις το εύρος των επιλογών σου λόγω μνήμης, αφού πλέον η μνήμη προστίθεται εύκολα, από σένα ή τον πωλητή χωρίς να επηρρεάζεται η εγγύηση

Αυτό που λές δεν ισχύει για το Πλαίσιο. Εγώ αγόρασα πριν απο 1 μήνα το LG P1 και ζήτησα να αγοράσω και να μου βάλουν μνήμη 2048, και αρνήθηκαν, λέγοντας οτι σε καινούργια μηχανήματα laptop δεν βάζουν χέρι, εκτός αν είναι Turbo X. Μου πρότειναν να απευθυνθώ είτε στην αντιπροσωπεία, είτε να βάλω τη μνήμη μόνος μου, κάτι το οποίο δεν θέλω να επιχειρήσω να κάνω.

Dwse 849 kai pare to Acer Aspire 5601 AWLMi apo to media markt pou to exei prosfora autes tis meres.

Intel core duo T2050

1024 RAM

80GB Hard Drive

DVDRW+/-

15,4" 1280x800

Ola ta mod/cons

ktl klt.

Gia ta lefta tou einai polly kalo ...

Akoma kalitera pigaine sto plaisio kai des to acer 9302 sta 899!!!

17ari me 1 g ram , 80ari skliro ktl...

Oso gia to an bazoun mnimes oi pwlites arnountai fisika giati an pathei kati tha tous zitane ta resta!!

Mporeite na tis balete monoi sas tis mnimes alla an xreiasteite to service tis antiproswpeias,apla bgalte tes pali kai eiste komple!!!

Τωρα με τους core 2 duo θα βρεις πολυ φθηνους centrino duo οπως βρηκα τον toshiba A110-195. Αστερι. Του εβαλα και μνημη και ανοιγει σε 3 δευτερα τα windows.

Αυτό που λές δεν ισχύει για το Πλαίσιο. Εγώ αγόρασα πριν απο 1 μήνα το LG P1 και ζήτησα να αγοράσω και να μου βάλουν μνήμη 2048, και αρνήθηκαν, λέγοντας οτι σε καινούργια μηχανήματα laptop δεν βάζουν χέρι, εκτός αν είναι Turbo X. Μου πρότειναν να απευθυνθώ είτε στην αντιπροσωπεία, είτε να βάλω τη μνήμη μόνος μου, κάτι το οποίο δεν θέλω να επιχειρήσω να κάνω.

KAi esi kathises kai tous pistepses?

Giati den phres tin ram na tin baleis monos sou?

Sta perisotera laptop gia na min pw se ola oi ram kai oi sklhroi diskoi alazoume me 2 bides.Einai ligo xazo na pas to laptop sou stin antiprwsopia gia na sou alaksei apla mnimes.

Min fovasai na tin alakseis tin mnimi..einai oxi apla paneukolo.ektos kai an den ksereis na ksebidwseis 2 bides. Siggekrimena sto LG den kserw pia einai i diadikasia alla panw katw se ola ta laptop einai to idio prama.Diabase to manual tou kai ekei sigoura tha deis pws alazoune oi mnimes.

Χίλια συγνώμη καταλάθος εγραψα 6149 το μοντελο ειναι 6139!!!

Δεν το αγόρασα,μιας και ''ασχολουμαι'' με laptopakia!!

Το 6139 το εχω δουλέψει και το εχει στο πλαίσιο!!!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=54&product=894338

ΑΑΑ!!!Και ειναι και πανεμορφο!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...