markgio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα. Ισως να μην είναι ο κατάληλος χώρος για την ερώτηση και συγνώμη γιαυτό... αλλά θέλω τη βοήθειά σας. Είμαι σε κάποιο forum σχετικό με την f1 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Αν πάω να βάλω κάποια ψηφιακή υπογραφή καινούργια η αν θελήσω να αλλάξω την ήδη υπάρχουσα, μου σβήνει τις υπογραφές απ όλα τα προηγούμενα post εκτός απο το τελευταίο (όπου και την προσθέτει...) και φυσικά την προσθέτει σε κάθε νέο... Το ζήτημα είναι πως εγώ θέλω να προστεθεί αυτόματα και στα προηγούμενα όπως γίνεται κι εδώ. σημειωτέον ότι οι υπόλοιποι στο forum που προανέφερα το κάνουν αυτό.... Κάποια ιδέα κανεις; ευχαριστώ!
giannisk1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ίσως θα βοηθούσε περισσότερο να επικοινωνήσεις με κάποιον υπεύθυνο του άλλου φόρουμ.
markgio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Το πρόβλημα ειναι οτι και αυτός δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει!!!
giannisk1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Πάντως δεν νομίζω οτι είναι κάτι που μπορεί να λυθεί απο την πλευρά σου,ίσως είναι κάποιο πρόβλημα του φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.