nontasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Βέβαια, από την άλλη, είναι κι αυτό που λεέι η paschalia πιο πάνω, δηλ. το post count είναι πιθανόν να λειτουργεί ανασχετικά για κάποιους που αλλιώς θα γέμιζαν τον τόπο ποστ... (Δεν εννοώ τον nontasg ή κάποιον άλλον ειδικά, απλά λέω ότι κι αυτό στέκει, και τους βάζω όλους μέσα, και τον εαυτό μου μαζί...) Μάλιστα.......Ναι βρε δεν εννοείς εμένα.......Ευχαριστώ Eusebius για την υποστήριξή σου.....Να'σαι καλά......Βέβαια αν είδες κι εγώ είπα να καταργηθεί το post count και επακολούθησε η σύζητηση με την paschalia.Καλή συνέχεια.......:-|
Eusebius Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μου φαίνεται ότι έπεσα σε κλασική παγίδα damned if I do, damned if I don't...
nontasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μου φαίνεται ότι έπεσα σε κλασική παγίδα damned if I do, damned if I don't... ΑΝ σε παρεξήγησα πάντως(λέω ΑΝ) ζητώ συγγνώμη.Και η αλήθεια είναι ότι όντως έχεις βοήθησει πολύ κόσμο εδώ μέσα και μπράβο σου.;-)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μου φαίνεται ότι έπεσα σε κλασική παγίδα damned if I do, damned if I don't... Catch 22 Επί της ουσίας: Το flooding αντιμετωπίζεται με κατάλληλες ρυθμίσεις στο software του forum - όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. Το post count είναι μάλλον χρήσιμο - για την εξαγωγή πολλαπλών συμπερασμάτων, όπως κι εσύ εμμέσως παραδέχεσαι αγαπητέ Eusebius.
gtsamour Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Χμμμ δεν ξέρω, είμαι διχασμένος, στην αρχή ήμουν υπέρ του post count, πιστεύω δεν βλάπτει αλλά με αυτά που είπε ο Eusebius με προβλημάτησε
punky Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ με τον Eusebius, παίζουν σε κάθε φόρουμ, οι περιπτώσεις που ανέφερε. Για αυτό και σε περιπτώσεις που ζητάω συμβουλή σε τεχνικό θέμα, κάνω ένα γρήγορο search στους χρήστες που απαντάνε, για να καταλάβω το επίπεδο των γνώσεών τους. Αν και συχνά φαίνεται και από το ύφος της απάντησής τους. Από την άλλη, με ξενέρωσε εντελώς ο paredwse. Γιατί αντιλαμβάνομαι ότι είναι valid όσα γράφει, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με την αρχική μου σκέψη. Και δεν μένει χώρος να προσθέσω κάτι παραπάνω. Την κατάρα μου να 'χει (μην ανησυχείς, δεν έχει πιάσει και ποτέ).
johnyboy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 loipon pedia kati pou exo dei eine oti edo kai evdomades den leitourgei to link tis aksiologisis.pao na mpo kai bgenei afo : Not Found The requested URL /vb3/traderratings.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.34 Server at http://www.insomnia.gr Port 80
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 loipon pedia kati pou exo dei eine oti edo kai evdomades den leitourgei to link tis aksiologisis.pao na mpo kai bgenei afo : Not Found The requested URL /vb3/traderratings.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.34 Server at www.insomnia.gr Port 80 Υπάρχουν πλέον δύο τρόποι αξιολόγησης. 1. Μέσω του μενού iTrader που βρίσκεται πάνω-πάνω σε κάθε σελίδα του forum: 2. Βρίσκοντας τον κάθε αγοραστή/πωλητή που θέλετε να αξιολογήσετε, πατώντας το σχετικό link αξιολόγησης στην αγγελία που θέλετε να αξιολογήσετε: Αν, στο παραπάνω παράδειγμα, πατήσουμε το 0, θα πάμε στη σελίδα αξιολόγησης του συγκεκριμένου πωλητή όπου μπορούμε να τον αξιολογήσουμε.
masterofscience Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Το flooding αντιμετωπίζεται με κατάλληλες ρυθμίσεις στο software του forum - όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. βλέπε nontasg που του βάλανε limit στα post/ημέρα κάποτε :-D
Forensick Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 βλέπε nontasg που του βάλανε limit στα post/ημέρα κάποτε :-D εσυ μου φερνεις κατι σε spooker....:evil:
rallis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Το post meter ειναι κάτι σαν το ''ποιός την έχει πιό μεγάλη'' ή σαν το ''παλιός και νέος'' στο στρατό.Δυστυχώς όμως η ποιότητα μετράει και όχι πάντα η ποσότητα. Βλέπω ανθρώπους που postaroun για να πούν μια χαζομάρα.Βλέπω και άλλους που συνέχεια έχουν μια απάντηση σε κάθε θέμα με τίτλο ''Πρόβλημα-HELP.....'' ,πολλές φορές λίγα μόλις λεπτά αφότου αυτό έχει ανοίξει!Αυτό σημαίνει οτι κάποιοι είναι συνέχεια online ,παρακολουθούν το forum ανελλιπώς και θέλουν να βοηθήσουν!Μπορεί επίσης να σημαίνει οτι κάποιοι αρέσκονται να γράφουν για να γράφουν.:roll: Αν ρίξει κανείς μια προσεκτική ματιά ακόμα και αν δεν είναι moderator θα καταλάβει ποιοί γράφουν για να βοηθήσουν πραγματικά και ποιοί απλά για να φαίνεται το όνομά τους.Προσωπικά θεωρώ οτι τα χρήσιμα και ουσιαστικά posts είναι όσα απαντούν σε κάποιο πρόβλημα που τυχόν να έχει κάποιος ή ακόμα καλύτερα τα καινούρια topics που σκοπό έχουν να μοιράσουν τη γνώση του ενός στους πολλούς π.χ. συγκεντρωμένα τα websites γιαfilesharing Είμαι μόνο ένα χρόνο εδώ μέσα και μπαίνω καθημερινά ακόμα και από το κινητό γιατι μου αρέσει το φόρουμ και το παρακαλουθώ.Παρόλα αυτά τα posts μου είναι λίγα γιατί θεωρώ οτι αν έχω να πώ κάτι ,θα είναι για να μοιραστώ την εμπειρία μου με σκοπό να λύθεί κάποιο πρόβλημα(εκτός αν έχω εγώ κάποιο πρόβλημα και χρειαστώ βοήθεια).Όμως τις περισσότερες φορές αυτό που μπορώ να πώ εγώ ,το έχει αναφέρει κάποιος άλλος νωρίτερα και αυτό σημαίνει οτι το forum λειτουργεί και μάλιστα πολύ καλά. Νομίζω οτι δεν είναι δυνατόν να καταργηθεί το post meter ούτε και θα έπρεπε.Αλλωστε δεν μπορώ να θεωρούμαι ισάξιος με έναν χρήστη που θα έχει ν φορές τα posts μου ακόμα και αν γράφει μπούρδες.Ακόμα και τότε κάτι περισσότερο θα έχει προσφέρει εδώ μέσα από εμένα.Μπορεί όμως να κρίνει ο κάθε τακτικός χρήστης τη βαρύτητα των απαντήσεων των άλλων χρηστών (μέχρι ενός βαθμού βέβαια) με βάση την παλαιότητα στο forum,την ηλικία,ή το ύφος των όσων γράφει. Επειδή κι εγώ έχω βοηθηθεί όπως όλοι μας εδώ μέσα ,θέλω να ανταποδώσω χωρίς να βαραίνω το forum με άχρηστα posts.Ένας αυτοέλεγχος είναι το μόνο που μπορεί να γίνει ,γιατί τακτικές του στύλ περιορισμός των post/ημέρα τείνουν στη λογοκρισία.Είναι πολλοί εδώ μέσα με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο των υπολογιστών που θέλουν να βοηθήσουν γιατί κάποτε κι αυτοί βοηθηθηκαν ή γιατί τους αρέσει να βοηθούν. Ας μην αναλλωνόμαστε σε κοκορομαχίες μεταξύ μας χωρίς νόημα και καλό θα ήταν οι όποιες ''κόντρες'' μεταξύ των μελών να γίνονται μέσω pm και όχι δημοσίως.Η μια σελίδα από τις τρείς του συγκεκριμένου topic είναι άχρηστο υλικό για τους περισσότερους(μαγκιές και μπιχτές μεταξύ των users).Οι δημόσιες αναφορές σε άλλους χρήστες δεν είναι αφορμή για ban?Εχεις πρόβλημα με κάποιον?Χωστου τα με pm ή ανάφερέ το σε κάποιον mod-admin.Μην κουράζεις και όλους τους άλλους. Θεωρώ οτι είμαστε εδώ πρώτα για να δώσουμε και μετά για να πάρουμε.Οι 99 στους 100 είναι καλοπροαίρετοι και προσωπικά δεν έχω ζητήσει ποτέ κάτι από άλλον εδω μέσα και να μη με βοήθησε χωρίς καν να με έχει δει ποτέ του!Αξίζει ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ σε όλους όσους βοηθούν τον άλλον χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Πάντως αν θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιον δεν είναι δύσκολο....Απλά όταν θα μπορέσεις ,κάνε κι εσύ οτι έκανε εκείνος ,για να βοηθήσεις κάποιον τρίτο χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα....:wink:
geovard Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ινσόμνια ίσον επικοινωνία, ανταλλαγή γνώσης, χαρά συμμετοχής.Ε δεν νομίζω ότι κάποιος θα πρέπει να παίρνει βραβεία γι αυτά.Αν κανείς νομίζει ότι αξίζει να πεί ένα ευχαριστώ σε κάποιον πού έχει την καλωσύνη να τον βοηθήσει σε ένα πρόβλημά του ας το κάνει.Έτσι απλά. Έπειτα όλοι λίγο πολύ πιά 'γνωριζόμαστε' καί ξέρουμε τι καπνό φουμάρει ο καθένας οπότε δεν λέει να αρχίσουμε να αλληλοσυγχαιρόμαστε.8) Το post count καλό είναι να υπάρχει αλλά ας μη τού δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία.Αν έχουμε κάτι καλό να πούμε τότε πρέπει να ποστάρουμε.Εξ άλλου οί Φυσικοί αριθμοί δεν έχουν άνω φράγμα οπότε ο 'κυνηγός' μηνυμάτων δεν μπορεί ποτέ να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.