dub Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά πως μεγαλώνουμε το default μεγεθος των γραμματοσειρών που χρησιμοποιεί ο seamonkey? Σε όλα τα sites είναι πολύ μικρά τα γράμματα και συνέχεις πρέπει να τα μεγαλώνω απο το View/TextZoom. Δοκίμασα διάφορα απο το Edit/Preferences/Appearance/Fonts αλλά δεν μπόρεσα να πετύχω τίποτα. Προφανώς έκανα λάθος το μέρος που έπρεπε να ποστάρω. Ζητώ συγνώμη και ας μεταφερθεί παρακαλώ εκεί που πρέπει (μάλλον στο Softwarre)
Eusebius Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μια υπόθεση (το ξέρω ελάχιστα το SeaMonkey). Στο Preferences, Appearance, Fonts Είτε είναι τικαρισμένο το Allow documents to use other fonts -- σ' αυτή την περίπτωση, αν ο σχεδιαστής του σάιτ έχει ορίσει μέγεθος (κάποιοι το κάνουν), υπερισχύει απέναντι στη δική σου προτίμηση Είτε, που μου φαίνεται πιθανότερο έτσι όπως τα περιγράφεις, δεν έχει βρει σωστά το DPI στο Display Resolution -- οπότε θα πρέπει να επιλέξεις Other... και να το καλιμπράρεις με το χαρακάκι. Είναι κάποιο απ' αυτά; Επίσης, το SeaMonkey, όπως όλα τα μοζιλλοειδή, έχει χρήσιμες συντομεύσεις για να αλλάζεις μέγεθος στα γρήγορα: Ctrl+Numpad+ για μεγέθυνση Ctrl+Numpad- για σμίκρυνση Ctrl+0 για επαναφορά στο default
dub Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 εχω δοκιμάσει ολους τους συνδυασμούς και μηδέν αποτέλεσμα. Κάτι δεν κάνω καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.