Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το internet..

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λίγες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Ότι p2p πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσω σέρνεται ή δεν συνδέεται κάν.

Ξεκινάω με ενα screenshot του web interface του Zyxel μου... (660HW).

Είναι ανοιγμένα τα ports για το emule & utorrent και "δείχνουν" την εσωτερική ΙΡ του pc μου..

natiw9.jpg

nat2cd2.jpg

Μεχρι εδω ολα φαινονται καλά...

Δείτε και το emule όμως....

emuletb4.jpg

Μόλις έφαγα πόρτα...

emuletestfailuc7.jpg

Και πάμε στο uTorrent..

H ρύθμιση για το port είναι ανοιγμένη στο zyxel όπως φάνηκε στο παραπάνω screenshot...

utorrent3is0.jpg

Και όμως παρόλαυτά έχω το εξής μήνυμα....

utorrent4re0.jpg

utorrent5lp7.jpg

Το παράδοξο είναι οτι αν βαλω να κατεβει κατι απο ΗΤΤΡ, θα βαρέσει τη 200άρα του ανετα.. Δηλαδή δε νομίζω να έχω πρόβλημα στη σύνδεσή μου, παρόλαυτά ΠΟΛΛΕΣ φορές σέρνεται να ανοίξει sites (μάλλον, σερνεται να ΒΡΕΙ τα sites όλότελα..).

Τί πιστεύετε ότι φταίει? Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει είτε ειναι ανοικτά τα αλλα 2 pc του δικτύου είτε όχι...

edit: Blur στις εικόνες γιατί μας την πέσανε! :D

Δημοσ.

polaki, μερικα απο τα screenshots που παρεθεσες, παραβιαζουν πνευματικα δικαιωματα τριτων. Γιαυτο αφαιρεσε τα ή "μουτζουρωσε" τα.

Φιλικα.

Δημοσ.

Οχι δεν εχει να κανει, ακομα και μονο το emule να εχω ανοικτο εχω προβλημα.

Ουσιαστικα το προβλημα ειναι οτι "νομίζει" οτι ειμαι πισω απο firewall, ενω εχω απενεργοποιημένο και το firewall των XP αλλά φυσικά και του router...

Στο uTorrent ακόμα και ένα μονο αρχείο να βάλω μου το βγάζει κόκκινο, δηλαδή δεν ξεκινάει καν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...