polaki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εδω και λίγες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Ότι p2p πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσω σέρνεται ή δεν συνδέεται κάν. Ξεκινάω με ενα screenshot του web interface του Zyxel μου... (660HW). Είναι ανοιγμένα τα ports για το emule & utorrent και "δείχνουν" την εσωτερική ΙΡ του pc μου.. Μεχρι εδω ολα φαινονται καλά... Δείτε και το emule όμως.... Μόλις έφαγα πόρτα... Και πάμε στο uTorrent.. H ρύθμιση για το port είναι ανοιγμένη στο zyxel όπως φάνηκε στο παραπάνω screenshot... Και όμως παρόλαυτά έχω το εξής μήνυμα.... Το παράδοξο είναι οτι αν βαλω να κατεβει κατι απο ΗΤΤΡ, θα βαρέσει τη 200άρα του ανετα.. Δηλαδή δε νομίζω να έχω πρόβλημα στη σύνδεσή μου, παρόλαυτά ΠΟΛΛΕΣ φορές σέρνεται να ανοίξει sites (μάλλον, σερνεται να ΒΡΕΙ τα sites όλότελα..). Τί πιστεύετε ότι φταίει? Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει είτε ειναι ανοικτά τα αλλα 2 pc του δικτύου είτε όχι... edit: Blur στις εικόνες γιατί μας την πέσανε!
tvagge Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 polaki, μερικα απο τα screenshots που παρεθεσες, παραβιαζουν πνευματικα δικαιωματα τριτων. Γιαυτο αφαιρεσε τα ή "μουτζουρωσε" τα. Φιλικα.
jms Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 mipos ta polla conection p anigoun ta peer to peer programata s einai i aitia tis iperfortosis kati p skotonei to bandwidth sou?
polaki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Οχι δεν εχει να κανει, ακομα και μονο το emule να εχω ανοικτο εχω προβλημα. Ουσιαστικα το προβλημα ειναι οτι "νομίζει" οτι ειμαι πισω απο firewall, ενω εχω απενεργοποιημένο και το firewall των XP αλλά φυσικά και του router... Στο uTorrent ακόμα και ένα μονο αρχείο να βάλω μου το βγάζει κόκκινο, δηλαδή δεν ξεκινάει καν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.