Προς το περιεχόμενο

Allagi provider kai istories.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σασ παιδια,

Ειχα αdsl apo vivodi.

Ζητησα καταργηση για να περασς σε 4νετ.

Την παρασκευη που μας περασε ειδα οτι δεν μπορς να μπς νετ οποτε λες καταργηθηκε.

Σημερα ειδα οτι με αλτεκνετ παιζει, αρα συμπερανα πςσ μονο η συνδεση απο βιβο καταργηθηκε και οχι και η γραμμη αφου με credentials ths altecnet παιζει μια χαρουλα στα 768.

Εν τω μεταχυ η 4νετεχει σε εξελιξη αιτημα ενεργοποισησ adsl in a box 2mbps. αλλα ο οτε λεει πςσ φαινομαι πωσ εχς ακομα βιβο αδσλ.

Δηλαση i vivodi κοψανε την συνδεση αλλα αφησανε την γραμμη?

Να κανω τον μαλακα τωρα που εχς μονο γραμμη adsl και οχι συνδεση(δεν πληρωνω πουθενα?) και να χρησιμοποιησς τους 2 δςρεαν μηνες τηs altecnet?

Τι με συμβουλευεται?

Δημοσ.

Εχω το ιδιο προβλημα ρε παιδια!Τελος Σεπτεμβριου εγινε διακοπη της adsl υστερα απο αιτηση μου στην otenet που ειχα και οταν εγινε η διακοπη εκανα αιτηση στη forthnet.Μετα απο 4 μερες με παιρνουν τηλ. απο forthnet και μου λενε οτι δεν εχει απενεργοποιηθει η γραμμη και αποριφθηκε η αιτηση.Η otenet μου λεει δεν εχουμε ευθυνη,φταιει ο ΟΤΕ για την καθυστερηση.Μηπως ξερει κανεις που πρεπει να απευθυνθω να βγαλω ακρη? Να ξερω τουλαχιστον ποσο θα καθυστερησει ο κωλΟΤΕ τους γιατι ειμαι με μια 56αρα συνδεση και μου εχουν σπασει τα νευρα.Αν μπορει καποιος ας βοηθησει ρε παιδια γιατι θα τα ακουσει καμια τηλεφωνητρια που δεν φταιει.

Δημοσ.

telika se mena ystera apo synenoisi me ote mou eipna pws i vivodi akoma den tous esteile aitisi pou na aiteite tin katargisei tis grammis. parolo diladi pou i vivodi mou exei kopsei tin syndesi perimenenw 1 evdomada twra na mou kopsei kai tin grammi.

Anarwtiemai na tha me xreosoun twra pou den exw net apo autous gia dikia tous kathysrisi. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...