eliza Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Γεια κ συγνωμη αν εχει ξανατεθει το θεμα. Χτες καθως εγραφα καποια αρχεια σε cd (γιατι θελω να κανω φορματ) κ αφου ειχε γεμισει εσβησα μερικα για νa συνεχιστει η διαδικασια.Αφου τελειωσα μ αυτο σταματησε απο τοτε να παιζει η ν αναγνωριζει οποιοδηποτε cd.Τα dvd ομως τα παιζει κ στη διαχειρηση συσκευων γραφει αυτο στις μοναδες DVD/CDROM : _NEC DVD_RW ND-3540A.Τι συμβαινει ??Κ τι πρεπει να κανω??
thanocaster Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Από το device manager κάνε απεγκατάσταση το DVD και reboot. Όταν μπει στα Windows θα στο αναγνωρίσει κανονικά.
eliza Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Kαποιος να μου το κανει πιο λιανα τι ακριβως πρεπει να κανω?Κ λιγοτερα αγγλικα αν γινεται..(Αν κανω απεγκατασταση πως θα ξαναεγκατασταθει μετα??) Σορρυ ειμαι ασχετη αλλα χρειαζομαι βοηθεια..:oops:
thanocaster Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Κι εγώ!!! Πήγαινε έναρξη> δεξί κλικ στον υπολογιστή μου>ιδιότητες>υλικό>διαχείριση υλικού>διπλό κλικ στο CD/DVD ROM drives>επιλέγεις το προβληματικό drive>πατάς delete>yes. Κάνεις reboot και όταν μπει στα Windows θα βρει νέο υλικό...
eliza Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον εκανα οτι μου ειπες αλλα παλι δε παιζει τι συμβαινει κ τι να κανω??
madsc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Τελείως περιληπτικά τα dvdrw χρησιμοποιούν διαφορετικό κύκλωμα για cd & dvd. Το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί να επικαλεστείς την εγγύηση του drive σου. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.